QUOTE(euromergele @ 2007 05 17, 12:12)
1.spermos tyrimo poliklinikoje uz 5 lt nedaryciau, jeigu ilga laika nesusilaukiate vaiko, siulyciau pasidaryti spermograma vienoje is vaisingumo istaigu, sumokesite...bet turesite garantuota atsakyma
2.varzytis tikrai nereikia

3.jeigu turi poliklinikos tyrimus, gali parasyti
1. Pries planavima nusprendziau pasitikrinti, kad nebutu veltui, zmona irgi prikalbejau, nes sake, kam cia reikia-pirma pabandom be tyrimu. Pagrindines priezatys, del kurios tyremes pries planavima: labai ilgas zmonos ciklas ir specifinis mano darbas+amzius gerokai virs Kristaus.
Nelabai pasitikiu iras tuo tyrimu, tai ir zadu i kuria nors spec. vezti, tik dar neapsisprendziau i Vilniu ar Kauna, reiks tikriausiai apsisprest, kurioje yra tam skirtas kabinetas arba va, sove mintis, reiks su kemperiu nuvaziuot, uzuolaidas uztraukt ir.......
2. Na kompleksu, tai tikrai neturiu, manau galeciau ramiai ir prie seseliu ta atlikti, jei sujaudintu

, (zmona , kai isleidzia mane, kur pas draugus i pirti, tai tik prigraso nuogam moteru akivaizdoj nemajacint

) pokalbiuose pas mane apskritai nera jokiu tabu ar gedingu dalyku.
3. tuoj atsviesiu ir imesiu. Tyreja sake zemiau vidutinio rezultatai ir dar viena problema yra-neskysteja
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2007 05 17, 13:39)
Sperma turi buti gaunama i STERILU (paprastai tai buna plastikinis indelis ir butinai ipakavime, jeigu pirksite vaistinese) indeli
mes pirkome taip pat vaistineje sterilu indeli, bet va kad nesterilu megini pridaveme
Papildyta:
QUOTE(_Kamile_ @ 2007 05 17, 13:27)
sperma tyrimui turi būti paimta masturbacijos būdu
o kodel nutrauktas aktas blogai? Apskritai tai tokio gal niekada ir neatlikes, isskyrus si su zmona