Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Relaks @ 2007 04 20, 14:13)
Sakykit, merginos, ar atsakymu del grikiuku tyrimo rezultatu einat vienos ar abu?
MB net nezinau, kaip reiketu ivilioti pro klinikos duris  g.gif Jis turbut is tu bailiu didziausiu. Del pridavimo visaip isisukinejo, kad nezino, ar tures laiko ir kada, tai pasiuliau tada is namu vezti ir visi oziai baigesi. Aisku jis masinoj sedejo, nesiau atiduoti viena. Vakare vaziuosim rezultatus suzinoti, tai is karto pasake, kad is masinos nelips schmoll.gif
Ar neatrodysiu kvailai viena nuejusi? Juk ne mano tie grikiai. g.gif

na nezinau, as tai pats savo iniciatyva viska dariau, atvirksciai-zmona sake: gal nereikia. Nebesuprantu, kaip nereikia-gal metus laiko poto tusciai dirbsi smile.gif
Atsakyti
atsidariau medziaga seminaru ir ten radau, kad vieni is vaistu, itakojanciu vyru nevaisinguma gali buti antidepresantai, BET ... del erekcijos sutrikimo gali itakoti nevaisinguma, konkreciai kad veiktu sperma nera pazymima 4u.gif

o del streso smile.gif kaip Zilaitiene sake, jeigu stresas toks kaip zemes drebejimo metu patiriamas, tada gali paveikti sperma.. 4u.gif

smile.gif+2007 05 16, 08:57-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 16, 08:57)
Merginos, kaip manote ar vartojami atidepresantai, raminantys vaistai gali turėti įtakos spermos kokybei?

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 16, 20:27)
atsidariau medziaga seminaru ir ten radau, kad vieni is vaistu, itakojanciu vyru nevaisinguma gali buti antidepresantai, BET ... del erekcijos sutrikimo gali itakoti nevaisinguma, konkreciai kad veiktu sperma nera pazymima  4u.gif

o del streso smile.gif kaip Zilaitiene sake, jeigu stresas toks kaip zemes drebejimo metu patiriamas, tada gali paveikti sperma..  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, ar grikiuku tyrime budavo nurodytas ju judrumas % pvz. po : 4h, 8h, 24h ?
Atsakyti
nezinau kaip kitiems ir kitur...bet musu spermogramose judrumas berods po 1 h budavo dar nurodomas 4u.gif

QUOTE(SIMPL @ 2007 05 17, 09:04)
Noreciau paklausti, ar grikiuku tyrime budavo nurodytas ju judrumas %  pvz. po : 4h, 8h, 24h ?

Atsakyti
Merginos, ar VK Kaune yra koks kambarėlis, kur galima spermą surinkti, ar reikia vežti iš namų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 05 17, 11:07)
Merginos, ar VK Kaune yra koks kambarėlis, kur galima spermą surinkti, ar reikia vežti iš namų g.gif

Patarčiau vežti iš namų, nes ten tokio kambarėlio nėra.Atsimenu mano vyrą pirmam spermos tyrimui uždarė į procedūrinį.Galvojau, kad nieko nebus, nes aplinka, tai atsiprašau-vaikšto žmonės, girdi visas jų kalbas, dar kas nors pradeda klebenti durų rankeną. doh.gif Mano vyras yra labai jautrus aplinkai, tad visada vežam iš namų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 17, 10:50)
nezinau kaip kitiems ir kitur...bet musu spermogramose judrumas berods po 1 h budavo dar nurodomas  4u.gif

O koks judrumas buvo po 1h? As neveziau kolkas i joki centra, dare tyrima poliklinikoje ir kainuoja juokingai-5lt, bet va kazkaip pasitikejimo rezultatais nera. Norisi tyrima daryti specializuotoje gydymo istaigoje, tada kazka jau butu galima lyginti su kitais.
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 05 17, 09:04)
Noreciau paklausti, ar grikiuku tyrime budavo nurodytas ju judrumas %  pvz. po : 4h, 8h, 24h ?

Ne, nė vienam tyrime to nebuvo nurodyta. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 05 17, 11:53)
Patarčiau vežti iš namų, nes ten tokio kambarėlio nėra.Atsimenu mano vyrą pirmam spermos tyrimui uždarė į procedūrinį.Galvojau, kad nieko nebus, nes aplinka, tai atsiprašau-vaikšto žmonės, girdi visas jų kalbas, dar kas nors pradeda klebenti durų rankeną. doh.gif Mano vyras yra labai jautrus aplinkai, tad visada vežam iš namų. ax.gif

Mums minejo, kad reikia kuo greiciau atvezti, t.y max po pusvalandzio ir siltai kur nors laikyti. Kai reikia ta daryti del reikalo, tai jau tikrai sunku smile.gif , net zmona i namus issikvieciau blush2.gif ir tai vos isejo, o siaip tai drovus tikrai nesu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 05 17, 12:02)
Mums minejo, kad reikia kuo greiciau atvezti, t.y max po pusvalandzio ir siltai kur nors laikyti. Kai reikia ta daryti del reikalo, tai jau tikrai sunku  smile.gif , net zmona i namus issikvieciau  blush2.gif  ir tai vos isejo, o siaip tai drovus tikrai nesu  ax.gif

Taip, spermą reikia atvežti kuo greičiau ir vežant palaikyti kūno temperatūroje.Aš indelį visada laikau pažastyje, o ne tarp krūtų, nes mano krūtinė maža. blush2.gif
Žinoma, kad žmona turi padėti tokiu atsakingu momentu.Aš savo vyrui visada padedu, nes suprantu, kad nėra lengva tai atlikti pagal užsakymą.
Simpl, tik šiam tyrimui negalima naudoti nutraukto akto, turbūt tai žinai. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu net ishsitraukiau popieriuka, "Išplėstinis permos tyrimas". taip yra vertinimas Spermiju judrumo po 1 valandos. ar verta man musu rezultatus sakyti? nezinau...nes lyginti tai nepatariama, kiekvienas siuo atveju yra individualus, bet yra procentai nurodyti A, B, C, D. Jeigu idomu, galiu parasyti procentus, tik nezinau ar tau ka nors tai sakys wink.gif

spermos tyrimo poliklinikoje uz 5 lt nedaryciau, jeigu ilga laika nesusilaukiate vaiko, siulyciau pasidaryti spermograma vienoje is vaisingumo istaigu, sumokesite...bet turesite garantuota atsakyma 4u.gif

Sperma pristatyti i laboratorija reikia max per valanda, gauti TIKTAI masturbacijos budu, jokiu oralinio ar nutraukto akto 4u.gif ir gabenti prie kuno, kad islaikyti temperatura visa laika, kol indelis pateks i laboratorija 4u.gif
varzytis tikrai nereikia smile.gif

QUOTE(SIMPL @ 2007 05 17, 11:55)
O koks judrumas buvo po 1h?

jeigu turi poliklinikos tyrimus, gali parasyti
Atsakyti