QUOTE(garnelis @ 2007 05 17, 17:26)
1.nu va, konkretus atvejas, kad gydytoja nieko neismano apie O ir jos sekima. 2.Kodel nuo 14 ciklo dienos ? Is kur ji zino, kad O bus 14 cd. pas mane pvz buna ir 20, ir 22 yra buve. Cia vadoveliuose taip raso, tiksliau - jei cia viskas idealu, taip yra pas sveika standartine statistine moteri, kad 14 cd.
o jei ciklas ilgesnis, o jei velyva O buna...
1.Manau mes nesusikalbam, arba as nieko kolkas apie tai neismanau, nes neseniai pradejau dometis.
2.Nezinau (as negydytojas ir kartu su zmona nebuvau, tai nepaklausiau),kodel nuo 14dienos, gal kad ciklas trumpetu ir taptu reguliaresnis , taip galvoju, nes dabar zmonos ciklas mazdaug 24-59 dienos, rasiau, kad labai nereguliarus ( auksciau jau apie tai rasiau), cia toksai ciklas virs metu laiko, kai nustojo vartoti KT.
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2007 05 17, 17:53)
1.nereikia cia net manyti ar nemanyti, BT kiausintakiu praeinamumo niekaip nerodo, butu maziausiai juokinga jeigu kas sakytu kitaip
2.yra atskiros temos pas mus, kiekvienoje is ju aprasyta tam tikra procedura, arba visa gydymo eiga ir pan

pasiskaitinek
1. Tai ir man pasidaro juokinga, kai kas taip paraso, nes as taip nerasiau, gal mano kad as visiskai tame nieko nesuprantu.
2. butinai pasiskaitinesiu