Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(anneli @ 2007 05 18, 12:26)
Sveikos merginos, reikia jūsų konsultacijos. Vyro reikaliukai ne kokie,  pirmas tyrimas prieš tris mėnesius buvo 1 ml - 3 mln, A-0, B-32%,  antras -  7 mln, A-0, B-52% ir gydytoja Ž. vyrui pasakė, kad IUI galime daryti, o ir mano gydytoja pritarė. Vaikštom Vilniuje į VK.
Taigi, suplanavome daryti IUI gale gegužės, vyras dar kartą pasidarė tyrimus, rezultatas: 1ml - 8 mln, A - 0, B - 68%. Laborantė, kuri komentavo atsakymus, pasakė, kad IUI jokiu būdu neužteks. Gal kuri susidūrėte su panašiu atveju? Kaip gi čia yra iš tikrųjų? Visiškai supanikavau

O kaip jums pavyko tiek pagerinti spermos kokybe per toki trumpa laiko tarpa?????? thumbup.gif

P.S. ACIU VISOMS uz patarima eiti kartu su vyru 4u.gif Pati buciau nedrisus, o dabar pasakysiu vyrui, kad visi vyrai eina su zmonomis, tai bus ir jam ramiau:)
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2007 05 18, 18:29)
ACIU VISOMS uz patarima eiti kartu su vyru 4u.gif Pati buciau nedrisus, o dabar pasakysiu vyrui, kad visi vyrai eina su zmonomis, tai bus ir jam ramiau:)

Mano vyras net apsidziauge, kai pasakiau, kad kartu eisiu pas Ž mirksiukas.gif
As jam is karto tiesiai sviesiai pasakiau, kad as turiu daug klausimu, o tu jei ir paklausi, tai po to neaisku kaip atpasakosi blush2.gif
Tai visur is paskos kaip uodega ir vaikstau jam wub.gif
Ir as kalbu ne apie pirma karta, kai antra karta buvom irgi kartu ejau ir visus kartus kartu eisiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Planuojanti: 18 gegužės 2007 - 18:24
QUOTE(Planuojanti @ 2007 05 18, 19:23)
Mano vyras net apsidziauge, kai pasakiau, kad kartu eisiu pas Ž  mirksiukas.gif
As jam is karto tiesiai sviesiai pasakiau, kad as turiu daug klausimu, o tu jei ir paklausi, tai po to neaisku kaip atpasakosi  blush2.gif 
Tai visur is paskos kaip uodega ir vaikstau jam  wub.gif
Ir as kalbu ne apie pirma karta, kai antra karta buvom irgi kartu ejau ir visus kartus kartu eisiu  ax.gif

o tai kai ji gydytoja apziuri, tai tu irgi salia stovi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2007 05 19, 07:44)

Na iki tiek ikyri nesu doh.gif
Bent jau Ž issiveda vyra procedurini, jei ji nori ji apziureti smile.gif
O as kabinete sedziu ir laukiu.
Atsakyti
QUOTE(Planuojanti @ 2007 05 19, 09:53)
Na iki tiek ikyri nesu  doh.gif
Bent jau Ž issiveda vyra  procedurini, jei ji nori ji apziureti  smile.gif
O as kabinete sedziu ir laukiu.

na dabar jau aisku blush2.gif darysiu ir as taip:)
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2007 05 19, 07:44)

o ka ten apziurinet reikia blink.gif , nesuprantu, manau produktyvumui gabaritai neturi reiksmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 05 19, 16:59)
o ka ten apziurinet reikia  blink.gif , nesuprantu, manau produktyvumui gabaritai neturi reiksmes  smile.gif

SIMPL, niekada tavęs dar netikrino urologas ar andrologas? smile.gif
Žinoma, kad nuo gabaritų nepriklauso produktyvumas.
O aš mačiau kaip mano vyrui tikrina prostatą. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 05 19, 18:29)
SIMPL, niekada tavęs dar netikrino urologas ar andrologas?  smile.gif
Žinoma, kad nuo gabaritų nepriklauso produktyvumas.
O aš mačiau kaip mano vyrui tikrina prostatą. blush2.gif

Na andrologas dar netikrino, pas urologa teko buti kitais klausimais, prostatos netikrino. Mes tik profilaktiskai vaziuojam kasmet echoskopu pasitikrint vidaus organu, tai kartu ir prostata paziuri. Pas venerologa, tai teko buti blush2.gif , gerai, kad tik profilaktiskai.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 18, 12:15)
nenoreciau sutikti, kad uztenka normaliam pastojimui, jeigu jau 2 metai nepastojat. Su tokiais rodikliais reiketu ir pas androloga uzsukti ir pagalbiniais budais pasinaudoti  4u.gif
Sp.kiekis 1 ml - 23,3 mln. A- 23%, B- 37%, normaliu formu 18%; sp.agliutinacija 10%, skyst.laikas 30min

Tai, kad gyd. Ž. kaip ir andrologas, o ji nerekomendavo, kad reikia gerinti kokybę ar papildomais metodais naudotis. blink.gif Nors jau daugiau laukti manau neverta ir teks uzsiimti pagalbiniais metodais. verysad.gif
Atsakyti
GUCCI XX, nežinau, ar čia labai pagerinom, ar ne. Bet vyras geria Speman, cinką, magnį, E vitaminą, ženšenį, dar jam Ž. prirašė kažkokių vitaminų ir išrašė tamoxifeną. Šiandien jis eina pas Ž. tai pažiūrėsim, ką ji pasakys apie tą pagerėjimą ir mūsų galimybes daryti IUI
Atsakyti
QUOTE(anneli @ 2007 05 21, 16:32)
GUCCI XX, nežinau, ar čia labai pagerinom, ar ne. Bet vyras geria Speman, cinką, magnį, E vitaminą, ženšenį, dar jam Ž. prirašė kažkokių vitaminų ir išrašė tamoxifeną. Šiandien jis eina pas Ž. tai pažiūrėsim, ką ji pasakys apie tą pagerėjimą ir mūsų galimybes daryti IUI

Na is tavo zinuciu tai matosi, kad LABAI pagerinot!!!!! tiesiog stebuklas jusu atveju. linkiu ir toliau zingsniuoti tokiu paciu tempu ir esu tikra, kad neuzilgo dingsi is musu gretu nestuke.gif nestuke.gif thumbup.gif

ps. parasyk ka sian sake Z???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucci XX: 21 gegužės 2007 - 18:04
Tai va, vakar Ž vyrui sakė, kad situacija stabilizavosi, judrumas geras, tik, aišku, spermiukų skaičius neįspūdingas. Liepė toliau gerti vitaminus ir tamoxifeną. Sakė pabandyti padaryti IUI, jeigu atsiplovus liks kokie 3 - 5 mln, tai viskas ok. Jei ne, tada jau belieka tik IVF. Taigi, rytoj pradedu gerti clost ir kitą savaitę, jei augs folikulai, bandysim IUI
Atsakyti