Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Puk @ 2007 05 23, 11:49)
O kiek laiko planavote g.gif

aktyviai planavom metus ir 2 menesius
Atsakyti
fantastiska istorija su fantastiskiausiu finalu biggrin.gif saunuoliai.....tik vienas klausimelis...ar VK netyre vyrui visu -plazmu ir chlamidiju?? kadangi as vistiek esu realiste ir tikiu skaiciais (stebuklais? ...nu nezinau..gal...bet nezinau) panasu, kad teisingas gydymas, pataise spermos situacija ir shtai tau rezultatas 4u.gif

QUOTE(qqte @ 2007 05 23, 08:30)
naturaliu naturaliausiai...

Atsakyti
qqte, super naujiena smile.gif

As irgi pritariu euromergelei. Kiek zinau, chlamidijos - dideles vaisingumo priesininkes. Keista kad jusu is karto netyre del visokiu zarazu.. g.gif
O kitoms skaitancioms labai noris pastebeti, kad ne vitaminai siuo atveju galejo isgydyti, o tiksliniai vaistai, skirti zarazoms naikinti. Vitaminai sustiprina imunine sistema, kad greiciau atsistatytu reprodukcinis aparatas, siuo atveju spermogeneze. Parasiau tai todel, kad kai kam gali susirodyt kad spemanas ar kitoks vitaminas stebukla padare... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 23, 12:02)
fantastiska istorija su fantastiskiausiu finalu  biggrin.gif  saunuoliai.....tik vienas klausimelis...ar VK netyre vyrui visu -plazmu ir chlamidiju?? kadangi as vistiek esu realiste ir tikiu skaiciais (stebuklais? ...nu nezinau..gal...bet nezinau) panasu, kad teisingas gydymas, pataise spermos situacija ir shtai tau rezultatas  4u.gif

o mes nejom vk tirtis visu bacilu
mes jas tyremes pas paprastus daktarus...
as ir manau kad gal padejo visu uzdegimu sugydymas...nors vk laborante (nu aisku ji ne gydytoja) tai isaiskino kad iki toookio lygio numust negalejo niekas..nei uzdegimai nei bacilos...
va todel as is kart truputuka skeptiska nuomone apie vk susidariau kad nieko neisiaiskina o teigia tokius dalykus
dar mb kai toks jautrus tai jam atrode kad cia pasaulio pabaiga...

uoj ne ne as neteigiu kad vitaminai...tikrai tikrai galvboju kad bacilu gydymas..nu bet manau vitaminai nepkanke tiesiog po antibiotiku jie buvo pats tas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 gegužės 2007 - 10:11
nu...nereikejo turbut laborantei taip skelbt verdikto be pilnu tyrimu, bet visa tai jau nebesvarbu jums 4u.gif

zinot merginos...mano giliu isitikinimu, prastu spermos rezultatu priezasties reikia labai issamiai pajieskoti visame vyro kune 4u.gif cia toks tarpkitko pastebejimas smile.gif

QUOTE(qqte @ 2007 05 23, 11:09)
o mes nejom vk tirtis visu bacilu.........

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 23, 12:19)
nu...nereikejo turbut laborantei taip skelbt verdikto be pilnu tyrimu, bet visa tai jau nebesvarbu jums  4u.gif

zinot merginos...mano giliu isitikinimu, prastu spermos rezultatu priezasties reikia labai issamiai pajieskoti visame vyro kune  4u.gif  cia toks tarpkitko pastebejimas smile.gif

tai va kad nereikejo..nu kam sakyt kad ner jokiu vilciu net pasigydyt...
o tam pastebejimui labai pritariu drinks_cheers.gif
jetus kad tik viskas gerai butu...
Atsakyti
tai saugok save, duphastona gal gerk sakyciau ir pasidaryk hcg 4u.gif gal ir nereikia, bet as pasidaryciau smile.gif

QUOTE(qqte @ 2007 05 23, 11:25)
jetus kad tik viskas gerai butu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 23 gegužės 2007 - 10:32
QUOTE(euromergele @ 2007 05 23, 12:31)
tai saugok save, duphastona gal gerk sakyciau ir pasidaryk hcg  4u.gif  gal ir nereikia, bet as pasidaryciau smile.gif

nugi iki aids cetro ir geromedos 15 minuciu ale as nedasliauziu
kojos linksta smile.gif
su dufastonu bijau gal pirma pas daktare reik nueit
Atsakyti
Merginos, o kaip vyrus tiria dėl uroplazmų ir įvairių kokų, ar tai spermos pasėlis, ar kaip kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 05 23, 12:37)
Merginos, o kaip vyrus tiria dėl uroplazmų ir įvairių kokų, ar tai spermos pasėlis, ar kaip kitaip g.gif

mums tai tyre ne paseli o tepinelius mb vargsui eme smile.gif
nuo visu bacilu tai ogogo
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 05 23, 11:40)
mums tai tyre ne paseli o tepinelius mb vargsui eme  smile.gif
nuo visu bacilu tai ogogo

O tai pasėlis nerodo, reikia tepinėlius tirti g.gif
Maniškiui darė tik pasėlį, bet pas mane buvo rasta ureplazma, bet vyro netyrė nuo jų.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 05 23, 12:47)
O tai pasėlis nerodo, reikia tepinėlius tirti g.gif
Maniškiui darė tik pasėlį, bet pas mane buvo rasta ureplazma, bet vyro netyrė nuo jų.

tai jei pas tave buvo tai turbut ir pas vyra buvo
nors nezinau...
o gal ir rodo paselis...mes nedarem nes tyremes ne vk
Atsakyti