Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

nezinau kur rasyti, ba tokios atskiros temos ir nera, tad pabandysiu cia.....

man reiketu rekomendaciju apie genetinius tyrimus, genetikos centra, gydytojus, kainas, etc. ..... gal Planuojanti arba Boruzele07 galetumet man parasyti, kaip viskas ten vyksta, kiek kainuoja, pas ka kreiptis ir t.t. - planuojame abudu pasidaryti tyrimus

is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 07 09, 11:21)
nezinau kur rasyti, ba tokios atskiros temos ir nera, tad pabandysiu cia.....

man reiketu rekomendaciju apie genetinius tyrimus, genetikos centra, gydytojus, kainas, etc. ..... gal Planuojanti arba Boruzele07 galetumet man parasyti, kaip viskas ten vyksta, kiek kainuoja, pas ka kreiptis ir t.t. - planuojame abudu pasidaryti tyrimus

is anksto aciu 4u.gif

Su mielu noru galiu parasyti kaip mes dareme smile.gif

Siaip del kainos, tai ziurint, kaip jus nuspresite daryti... Jie gali nieko nekainuoti, bet eiles beprotiskos, viskas gali uztrukti nuo keliu menesiu iki pusmecio unsure.gif
Nemokamai genetinei konsultacijai reikia gauti siuntima (mums ji israse p.Zilaitiene
), o tada atlaukus iiilga eile pas gnetika, jis siuncia darytis tyrimus, kuriu jums reikia ir laukiate tada jau vel atsakymu neaisku kiek laiko..

Mes pasirinkom trumpesni kelia, bet aisku brangesni ax.gif Daremes Biomedicinos tyrimu centre (Kariotipavimas - 290,00 Lt; Y hromosomos delecija - 550,00 Lt). Siuntimo ten aisku nereikia, nuvaziavai davei kraujuka ir pora savaiteliu atsakymo lauki. Viskas.

O vat kaip tik zinau, kad Boruzele07 daresi su siuntimu, tai turbut galetu papasakoti kita genetiniu tyrimu darymo varijanta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Planuojanti: 09 liepos 2007 - 11:28
aciu uz greita atsiliepima wub.gif cia tiek kainuoja vienam zmogui ar mums abiems? ir dar turiu klausimeliu pora smile.gif

ar Biomedicinos tyrimu centre be tyrimu kas nors konsultuoja? genetiko konsultacijoje ten irgi buvote? ar jums kazkas kitas komentavo genetinius tyrimus?

ir dar klausimelis...as Santariskese genetikos centre irgi galima pasidaryti uz pinigus?

QUOTE(Planuojanti @ 2007 07 09, 12:25)
Mes pasirinkom trumpesni kelia, bet aisku brangesni  ax.gif Daremes Biomedicinos tyrimu centre (Kariotipavimas - 290,00 Lt; Y hromosomos delecija - 550,00 Lt).

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 07 09, 13:18)
aciu uz greita atsiliepima  wub.gif  cia tiek kainuoja vienam zmogui ar mums abiems? ir dar turiu klausimeliu pora smile.gif

ar Biomedicinos tyrimu centre be tyrimu kas nors konsultuoja? genetiko konsultacijoje ten irgi buvote? ar jums kazkas kitas komentavo genetinius tyrimus?

ir dar klausimelis...as Santariskese genetikos centre irgi galima pasidaryti uz pinigus?

Ne, cia kaina as pasakiau tik vienam zmogui (musu atveju dare tik vyras). Atsakyma, gal ir komentuoja ten pat net nezinau, mums nebuvo ko komentuot, viskas buvo tvarkoje. Jie taip ir pasake, kai atvaziavom atsakymu pasiimt - pas jus viskas gerai, pakitimu nerasta. O siaip tai tuos tyrimukus mums dar Zilaitiene apziurejo, gal jei kas butu buve blogai gal ji butu pakomentavusi. g.gif

O apie Santariskes as negaliu nieko pasakyti, mums Zilaitiene patare arba su siuntimu ir veltui, arba i Biomedic. centra ir uz pinigus. Kad Santariskese darytu uz pinigus sito nezinau blush2.gif Ir kas svarbiausia mes nuo pajurio daugiau esam, tai per daug ir nesigilinom, ziurejom kur greiciau ir tiek smile.gif

Na va tikuosi aiskiai cia isdesciau doh.gif tikiuosi kazkiek vis tiek padejau smile.gif
Atsakyti
sveikutes merginos smile.gif nzn ar pamenate mane rasiau cia keleta kartu nes ir mano vyrukui buvo problemu su spermiukais, konkreciau su judrumu...A+B pas mus buvo 34...tai va atejau pasakyti jums kad pavyko mus nestuke.gif as jau 10 savaiteliu kaip nestuke.gif smile.gif smile.gif smile.gif po dveiju metu pavyko!!! vyras net nespejo nusipirkti Tribestano kuri skyre mums Zilaitine smile.gif
Atsakyti
tikrai padejai smile.gif labai tau aciu 4u.gif wub.gif

QUOTE(Planuojanti @ 2007 07 09, 16:37)
...  tikiuosi kazkiek vis tiek padejau  smile.gif

bumere, sveikinimai smile.gif naturaliai pavyko?
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 07 09, 21:12)
tikrai padejai smile.gif labai tau aciu  4u.gif  wub.gif
bumere, sveikinimai smile.gif naturaliai pavyko?

taip euromergele kuo naturaliausiai smile.gif o as jau buvau nusiteikus inseminacijai...
Atsakyti
bumere, smagu girdet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumere @ 2007 07 09, 19:53)
smile.gif po dveiju metu pavyko!!! vyras net nespejo nusipirkti Tribestano kuri skyre mums Zilaitine  smile.gif

Labai labai sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
dar norejau paklausti, per kiek laiko padaro situos tyrimus, kariotipo ir Y delecijos?

QUOTE(Planuojanti @ 2007 07 09, 16:37)
... i Biomedic. centra ir uz pinigus.....

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 07 09, 21:15)
dar norejau paklausti, per kiek laiko padaro situos tyrimus, kariotipo ir Y delecijos?

Max dvi savaites, bet ne greiciau... smile.gif

O kodel jus norit tuos geneitinius tyrimus darytis? Dabar ir man uzsmalsejo smile.gif Kokia pas jus problema? ax.gif
Atsakyti
is nustytu nepastojimo priezasciu tai pas mus yra vyriska problema: oligoastenospermija, bet ...3 ICSI, kuriu metu dauguma (apie 80 proc.) embrionu antra diena po apvaisinimo nustoja dalintis, o likusieji keli buna tik dvieju lasteliu, kas reiskia kad leti. bandome aiskintis priezastis ar bent jau kazkiek irodyti prielaidas del ko taip gali buti. siandien buvo pasiulyta abiems pasidaryti kariotipa ir ta Y delecija. Dazniausiai ji daroma esant azoospermijai (o mano vyras dar ir du vaikus suaugusius turi), bet....kaip siandien dar pasikalbejau su Zilaitiene, visgi buves toks atvejis sake vienas pas ja kaip kas tai ten ir prie oligoastespermijos buvo su Y chromosoma negerai. Tiksliai nepamnu, nes nuo tu XYY, XXY ar dar ten kazkokiu kombinaciju net galva susisuko smile.gif tad paziuresim kas bus arba ko nebus pas mus sitam etape smile.gif zhodzhiu...jieskom ka dar galim ir kol dar galim smile.gif

QUOTE(Planuojanti @ 2007 07 09, 21:40)
O kodel jus norit tuos geneitinius tyrimus darytis? Dabar ir man uzsmalsejo smile.gif Kokia pas jus problema?  ax.gif

Atsakyti