Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

manau kad tiek pilnas, tiek paprastas kazka parodytu 4u.gif jeigu viskas OK, tai uztenka ir paprasto..jeigu is paprasto pasirodys ne viskas OK..tada jau taip ar taip teks ju pasidaryti keleta... sunku ka patarti zinoma...

QUOTE(Drambliuk @ 2007 07 30, 14:55)
Butent norejau tokiu klausima uzduot, ar verta is karto padaryti pilna tyrima? nors gydytoja liepe tik paprasta...

Atsakyti
mes darem pilna(160Lt), bet is to pilno padare tik paparasta(50Lt) kadangi nerado spermiuku, o jeigu nera spermiuku tai iki galo to pilno negalejo padaryti... rolleyes.gif ir pasake kad pradziai butu uzteke paprasto...
Atsakyti
labas merginos,
esu naujoke shiame skyrelyje,
mes su vyru planuojam jau 2.5 metu, vis nieaki nesigauna,dareme tyrimus,
mano tyrimai yra labai geri o vat pas vyra nelabai.
kieki mums gydytojas paaishkino - tai tik 2 mln spermiju ir judrumas 20%, viskas kt. gerai.
paklausem kokios gali buti priezastys, pasake gali buti daug priezasciu, bet tolesniu tyrimu nedarys,
siuncia ishkarto ICSI darytis, lauksim apie 9 men.
jo tyrymus dare 2 kartus is nuo 1 iki antro karto yra pagerejimas,1 karta buvo 1 mln antra karta 2 mln, judrumas pirma karta 10 proc. antra karta 20%.
gal kas gali patarti, jei ir toliau vartosim vitamina E ar gali tyrimai dar pagereti ir ar gali pasisekti,
jei kam panashiai buvo ir buvo daryta ICSI atsiliepkit prashau ir parashykit is kelinto karto pasiseke ir ar pasiseke.
LAbai dekoju is anksto
Atsakyti
daug musu tokiu cia yra su keliais ar keliolika milijonu smile.gif vienoms pavyko is pirmo karto, kitoms dar nepavyko ir is 3 karto, taip, kad vienos taisykles nera smile.gif
o kodel jums laukti reikes 9 men. iki proceduros? Vit. E nepamaisys zinoma, nors tai skaitoma kaip terapija, vieniems padeda, kitiems nepadeda 4u.gif

QUOTE(svetiksvet @ 2007 07 30, 21:30)
... is kelinto karto pasiseke ir ar pasiseke.
....

Atsakyti
laukti reikia kol eile daeis nes as gyvenu anglijoje o cia uz pirmus du bandymus moka valstybe, taip kad man su tuo pasiseke.tikiuosi
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 07 30, 13:45)
Lietuvoje yra zmoniu, kurie turguose is po prekystalio prekiauja rusiskais vaistais.Paklauskite ju, paprasykit, gal gales nupirkti.

Turgus manau geriausia vieta. Tikrai zinau kad Kaune prie stoties turejo. O jei neturi su jais galima susitart ir atveza. Uz 100 tableciu28-30 litus ima.
Papildyta:
Nezinau ar jau rasiau, kad vyriskam turtui labai gera itaka daro organizmo valymas - detoksikacija kitaip sakant. Pas mus judrumas zymiai pagerejo po jos - nuo 8% iki 30%. Gaila, tik kad kiekiui spermiuku nelabai itakos turejo verysad.gif Bet dabar spemana geria, tai ziuresim, gal tas koki stebukla padarys... Be to antioksidantai labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 07 31, 11:52)
Turgus manau geriausia vieta. Tikrai zinau kad Kaune prie stoties turejo. O jei neturi su jais galima susitart ir atveza. Uz 100 tableciu28-30 litus ima.

Aciu uz info 4u.gif Reikes ir man pasizvalgyti tame turguje.
Gal zinot, ar tokie spermos rezultatai, paruostos IUI procedurai yra pakankami?
A-10%, B-37%, visas kiekis 29mln. Mane neramina, kad is A ir B net 50% nesigauna. g.gif
Atsakyti
MB A-18%, o B-34%, gyd. pataria daryt IUI...negi su tokiais procentais tikrai sunku pastot, ypač kai aš stimuliuojuos ? Juk bendra suma viršyja 50%, nors tų greičiausiųjų spermiukų procentai ir žemesni už normą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 07 31, 11:57)
Aciu uz info 4u.gif  Reikes ir man pasizvalgyti tame turguje.
Gal zinot, ar tokie spermos rezultatai, paruostos  IUI procedurai yra pakankami?
A-10%, B-37%, visas kiekis 29mln. Mane neramina, kad is A ir B net 50% nesigauna. g.gif

Relaks, ar čia A+B sudaro 29 mln. ar visi?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 07 31, 13:25)
Relaks, ar čia A+B sudaro 29 mln. ar visi?

Kaip suprantu, visi, nes sake, kad tiek suleido g.gif
Per pirma karta buvo kazkiek geresni rezultatai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pie @ 2007 07 31, 12:55)
MB A-18%, o B-34%, gyd. pataria daryt IUI...negi su tokiais procentais tikrai sunku pastot, ypač kai aš stimuliuojuos ? Juk bendra suma viršyja 50%, nors tų greičiausiųjų spermiukų procentai ir žemesni už normą  g.gif

Kiek zinau, yra skaitoma, kad naturaliai pastoti galima, kai A+B yra daugiau nei 50% ir aisku kai nera kitu problemu su sperma.
Mano atveju, tie A+B yra po atplovimo, t.y. paruosimo IUI. O paprastai, tai rezultatai dar blogesni.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 07 31, 13:31)
Kaip suprantu, visi, nes sake, kad tiek suleido g.gif

Suleidžia tik A+B, kurie ir sudarė 29 mln. mirksiukas.gif
Skaitosi A+B+C+D sudarė 61 mln. o suleido tik A+B 29 mln. ir tokio kiekio pilnumoje pakanka, nes IUI užtenka ir 10 mln.
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 07 31, 11:55)
MB A-18%, o B-34%, gyd. pataria daryt IUI...negi su tokiais procentais tikrai sunku pastot, ypač kai aš stimuliuojuos ? Juk bendra suma viršyja 50%, nors tų greičiausiųjų spermiukų procentai ir žemesni už normą  g.gif

O koks kiekis ne procentais?
Atsakyti