Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(vario @ 2007 07 11, 19:53)
Vat čia ir sunkiausia, suprasti, kad kitaip nebus  blink.gif

Linkiu tau daug daug stiprybės ir vidinės ramybės 4u.gif Ko greitu laiku prireiks ir man.

Aš turbūt dar nelabai suvokiu situaciją ir nepriėjau to emocinio lūžio, kuomet negalėsiu tvardytis, bet labai bijau, kad tai gali nutikti pirmadienį po Ž konsultacijos verysad.gif
O mūsų svajonėse buvo 4 mažutėliai...

Iš tikrųjų aš jau apsiskaitinėjau kiek įmanoma, ir paslapčia galvojau, kad mums padėtų tik IVF ar ICSI, tik reikėjo turbūt kad kažkas garsiai iš šalies man pasakytų.

Turiu dar klausimėlį, ar verta pirkti vitaminus Tribestan, A ir E ar Cinka pagerinimui MB turto? Na galvoju nepakentų tikrai. Gal nepakeltų grikiukų skč. iki normos, bet jau bent tą geriausią ir vienintelį pastiprintų blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(laimuziukas @ 2007 07 12, 10:24)
Linkiu tau daug daug stiprybės ir vidinės ramybės  4u.gif Ko greitu laiku prireiks ir man.

Aš turbūt dar nelabai suvokiu situaciją ir nepriėjau to emocinio lūžio, kuomet negalėsiu tvardytis, bet labai bijau, kad tai gali nutikti pirmadienį po Ž konsultacijos  verysad.gif
O mūsų svajonėse buvo 4 mažutėliai...

Iš tikrųjų aš jau apsiskaitinėjau kiek įmanoma, ir paslapčia galvojau, kad mums padėtų tik IVF ar ICSI, tik reikėjo turbūt kad kažkas garsiai iš šalies man pasakytų.

Turiu dar klausimėlį, ar verta pirkti vitaminus Tribestan, A ir E ar Cinka pagerinimui MB turto? Na galvoju nepakentų tikrai. Gal nepakeltų grikiukų skč. iki normos, bet jau bent tą geriausią ir vienintelį pastiprintų  blush2.gif ?

Kai apsilankysite pas Ž ji viską pasakys ką toliau daryti ir kokius vaistus gerti.
Tik nenukabinkit nosies viskas bus gerai . Dar ne viskas prarasta.
Linkiu didžiausios sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 07 12, 09:44)
Kai apsilankysite pas Ž ji viską pasakys ką toliau daryti ir kokius vaistus gerti.
Tik nenukabinkit nosies viskas bus gerai . Dar ne viskas prarasta.
Linkiu didžiausios sėkmės!

Kaupiame jėgas, apsišarvuojam ramybe ir susitvardymu ir laukiam pirmadienio. Ačiū už palaikymą!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Noriu su jumis pasitarti. g.gif
Vyro tyrimo rezultatai: sp.kiekis 1ml - 23,3, skystejimo laikas 30min. (norma iki 25), A+B 50% C 22%; D - 18%. Normaliu formu 18% (norma >14%), agliutinacija 10% (n.<5%), pH 9 (n.7.2-8.0). Gydytoja, pas kuria tyremes nieko papildomai nepaskyre ir nesiule gydytis ar kt. Po sio tyrimo jau 2m. nepastojam. Pripirkau dabar vyrui vitaminu, tribestana, neleisiu eiti i pirti (nes megejas ).
IVF MB atsisako kategoriskai kol kas. Nori bandyti naturaliai
Gal patarsit gal ka reikia vyrui dar patikrinti, ar pagerti kokiu papildu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėta @ 2007 07 12, 19:14)
Sveikos merginos,

Noriu su jumis pasitarti.  g.gif
Vyro tyrimo rezultatai: sp.kiekis 1ml - 23,3, skystejimo laikas 30min. (norma iki 25), A+B 50% C 22%; D - 18%. Normaliu formu 18% (norma >14%), agliutinacija 10% (n.<5%), pH 9 (n.7.2-8.0). Gydytoja, pas kuria tyremes nieko papildomai nepaskyre ir nesiule gydytis ar kt. Po sio tyrimo jau 2m. nepastojam. Pripirkau dabar vyrui vitaminu, tribestana, neleisiu eiti i pirti (nes megejas ).
Gal patarsit gal ka reikia vyrui dar patikrinti, ar pagerti kokiu papildu? g.gif

dar galit pasidaryti spermos paseli, pasitikrinti prostatos sekreta. Musu pirmieji tyrimai buvo labai panasus i jusiskius, o po spermos paselio, kai atrado bakterijas eme prasteti ir prasteti. Tiesa, visus tuos tyrimus daremes del to 10 proc. agliutinacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elijete: 12 liepos 2007 - 19:40
QUOTE(mėta @ 2007 07 12, 20:14)
Sveikos merginos,

Noriu su jumis pasitarti.  g.gif

Mūsų serma visą laiką buvo gera ir po 5 mėnesių, kai reikėjo daryti IVF, ji buvo X-sinė.
Atsakyti
Sveikutės! 4u.gif

Na, va naujienos tokios. Vakar buvome pas Ž. Deja, natūralus pastojimas, taip ir pasakė, 0%, nes su tokiais spermos rodikliais, tai yra neįmanoma. Dabar laukia ilgas ir sunkus kelias link zirniuko...jungiuosi prie mergaičių skyrelyje IVF. Manau supratote, kad tik viena išeitis ir telieka verysad.gif
Bet ne paskutinė, ir tikiu, kad laimės mus aplankys nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
JOOO, NESAM IR MES SIANDIEN BRANGIAUSIOJO DRAUGELIUS ISSITIRT... NORS NEPASTOJAM JAU METAI verysad.gif (AISKU, PALYGINUS SU KITOM TAI JUOKAS)... BET DAUGIAU NEGALIM...
Atsakyti
jau turim atsakymus.... cray.gif SUNKI OLIGOASTENOSPERMIJA....... verysad.gif
Atsakyti
Metos vyruko sperma - man butu svajoniu, tiesiog auksine...
Nepanikuok...As saviskiam nupirkau Tribestano, bet cia siaip, profilaktiskai ir dusiai nuramint...
Ingrida, SUNKI OLIGOASTENOSPERMIJA- kokie rodikliai konkreciai, ar tikrai beviltiska, negalima nei ICSI, ar su TESOS pagalba?
Atsakyti
TESA atliekama tik prie azoospermijos, o ICSI prie sunkios ir lengvesnes Oligoastenospermijos tai be abejoniu 4u.gif

IngridaS. ...nenusimink taip labai...be IVF+ICSI neissiversite, jeigu nera priezasties, kuria galima butu pasalinti ir pataisyti rezultatus...

profilaktiskai: Tribestan, Malpotane, Speman ir antioksidantai..bet tai kaip terapija, ne gydymas smile.gif o is kitos puses..niekada negali zinot kas pades ir kada 4u.gif

nenusiminkim mergaites, tai visdelto nepasaulio pabaiga biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
pribrendo ir man reikalas jungtis prie Jūsų blush2.gif
prieš kelis mėn brangiausio turtas buvo nežvilgantis, bet pastoti man pavyko - deja nesėkmingai
vakar pakartojus tyrimą - rezultatai dar prastesni
A+B 29% (praitą kartą buvo 35)
1ml - vos 5mln (praitą kartą buvo gerokai daugiau, bet tikslaus sk nebepamenu blush2.gif )
visam ejekuliate - 14 (kiek buvo praitą kartą nežinau blush2.gif )

ar verta su tokiais rezultatais IUI, ar po truputuką nusiteikinėti IVF?
o šiaip, su Tv nusprendėm dar pabandyti šį ciklą pusiau "natur produkt" t.y. tik su mano stimuliacijom ir jei nepavyks - kitą ciklą IUI...
ar su tokiais rezultatais net neverta gaišti su IUI ir pataupyti pinigėlius IVF'ui? g.gif
Atsakyti