oj katineli...tu cia per graziai apie mane galvoji

galbut sito kelio pradzioje tie mano bandymai tau ispudingai atrodo, bet kazkaip bent jau siandien mano ryztas ir optimizmas gerokai nugesintas. Tiesiog ejome visa laik i prieki ir tikejomes is sekancio, nepaisant to kelintas tai buvo kartas, sekmingos pabaigos. Tarpuose vis kazka pasigydydavome..tai vitaminai su antioksidantais, tai antibiotikai "kokiai nors bacilai" uzmusti, tai poilsis nuo nuo dusios, tai isvis nieko. Dabar tik menuo praejo nuo paskutines nesekmes, tai dar kazkaip nespejau atsigaut ir vel ryztingai ir optimistiskai galvoti i prieki. Paskutini karta lyg kazkas kabinosi, mane merginos vis bando tuo itikinti, bet tai buvo taip neapciuopiama ir vistiek baigesi nesekme, kad net samone to nefiksuoja
o savu rezultatu nereikia bijoti..jie tokie yra ir priemus ta realybe reikia arba kazkokiu priezasciu jieskoti, arba imtis kartu su gydytojais veiksmu, o geriausia ir vieno ir kito kartu
QUOTE(Gucci XX @ 2007 05 15, 19:52)
na tu tai matau esi tikrai labai riztinga ir optimistiskai nusiteikusi mergina. tokiems zmonems gyvenime TIKRAI pavyksta! kitaip ir buti negali!!
Planuojanti..tu baik

tu lygiai taip pat turi tiketi, kad sulauksi teigiamu rezultatu

Apie donorus nesvarstom. As taip manau, kad jeigu gydytojai pades taska... tada galesim ir mes deti, bet kolkas ne, netgi didziosiom raidem parasysiu NE

pakalbejom...ir net nusisypsojau kazkaip
Papildyta:
oligoastenospermija, tai nepakankamas kiekis ir judrumas, azoospermija, kai nerandama nei vieno spermatozoido ejakuliate. Bet ir azoospermija turi sprendimo buda, tai TESA (paemimas spermatozoidu is tos vietos, kur jie gaminasi)
QUOTE(Gucci XX @ 2007 05 15, 20:13)
o gal galetum pasakyt kuo skiriasi oligoastenospermija nuo azoospermijos.