Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Gucci XX @ 2007 05 14, 21:29)
Sveikos mergaites. Perskaiciau keliu metu temeles apie spermas ir taip ir nesupratau, ar oligoastenospermija pagydoma, ar nera jokiu sansu verysad.gif

Mūsų atveju - ne verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pasidareme siandien antraji tyrima, rezultatas nedziugina - oligoaspermija unsure.gif
Priezasciu kodel taip yra - nera unsure.gif Turbut laukia IVF..
Reikia pradeti pinigus taupyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 14, 22:19)
ziurint kokios priezastys jos atsiradimo..o jeigu priezasciu nera..tai gydytis galima IVF+ICSI  4u.gif

aciu uz paguoda. priezasties dar nezinom, nes uzsiregistravo birzelio men pas Z. i VK. bandysiu pirmiausiai pagerinti duodant vitaminus... jei pades... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Aida @ 2007 05 15, 10:47)
Sveikutes 4u.gif
Pasidareme siandien antraji tyrima, rezultatas nedziugina - oligoaspermija unsure.gif
Priezasciu kodel taip yra - nera unsure.gif  Turbut laukia IVF..
Reikia pradeti pinigus taupyti doh.gif

va mano vyrelio taip pat nedziuginantys rezultatai. gal zinot kokie vitaminai padetu?????? sian nupirkau E 400...
Atsakyti
tikiuosi neisizeidai? Nezinau kokie pas jus spermogramos parodymai, gali siulyti pradeti nuo IUI, bet kad prie oligoastenospermijos reikia pagalbiniu apvaisinimo budu tai tikrai 4u.gif

o kas del vitaminu, tai cia vieniems kazka duoda, kitiems visiska nuli...o vartojam tai kaip ir kazkur jau rasiau, speman (tribestan arba malpotane), antioksidantus ir kas ka susigalvoja (kaikurios merginos visa sistema buvo susikurusios kaip cia kokiais vitaminais ir papildais vyra pamaitinti), bet gydytojai gan skeptiskai..galesi pati Z paklausti smile.gif

QUOTE(Gucci XX @ 2007 05 15, 17:44)
aciu uz paguoda. ..
.... gal zinot kokie vitaminai padetu?????? sian nupirkau E 400...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 15, 18:41)
tikiuosi neisizeidai? Nezinau kokie pas jus spermogramos parodymai, gali siulyti pradeti nuo IUI, bet kad prie oligoastenospermijos reikia pagalbiniu apvaisinimo budu tai tikrai  4u.gif

o kas del vitaminu, tai cia vieniems kazka duoda, kitiems visiska nuli...o vartojam tai kaip ir kazkur jau rasiau, speman (tribestan arba malpotane), antioksidantus ir kas ka susigalvoja (kaikurios merginos visa sistema buvo susikurusios kaip cia kokiais vitaminais ir papildais vyra pamaitinti), bet gydytojai gan skeptiskai..galesi pati Z paklausti smile.gif

tai zinoma, kad neisizeidziau!!!! dziaugiuosi jusu patarimais ir supratimu. ACIU Tau smile.gif bandysim kazko griebtis..
Atsakyti
tai gerai, nes pamaniau gal is tiesu jau labai gireztai nuskambejo mano sakinys smile.gif bet...zinant mano patirti su tokia diagnoze turbut niekam nekiltu nuostaba del mano nuotaikos.

Ir dar ..nepaisant to, kad diagnozes buna vienodos..patirtis gali buti visai kitokia 4u.gif Bet kokiu atveju teks pasinaudoti gydytoju pagalba, bet tuo tik dziaugtis reiketu 4u.gif

QUOTE(Gucci XX @ 2007 05 15, 18:57)
tai zinoma, kad neisizeidziau!!!! dziaugiuosi jusu patarimais ir supratimu. ACIU Tau smile.gif bandysim kazko griebtis..

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 15, 19:06)
Ir dar ..nepaisant to, kad diagnozes buna vienodos..patirtis gali buti visai kitokia  4u.gif  Bet kokiu atveju teks pasinaudoti gydytoju pagalba, bet tuo tik dziaugtis reiketu  4u.gif

o tai tavo buvo panasi situacija? ir kaip rezultai??
atleisk, kad klausiu, perskaiciau keliu metu merginu istorijas, tai visos dabar susimaise... blush2.gif
Atsakyti
pas vyra oligoastenospermija, o rezultatai....bijau ir sakyt, kad nenugazdint smile.gif del to ir parasiau, kad vienodos diagnozes tai nereiskia vienodo likimo. Musu patirtis nyki..5 IUI, 3 IVF+ICSI, prasta embrionu kokybe, ir kolkas vis dar laukiamas nestumas.
Bet mano nuomone, kad ir oligoastenospermija..vistiek siuo atveju (turiu omeny gal daugiau IVF+ICSI daugiausia itakoja visa situacija pacios lasteles (spermatozoido) kokybe, o ne mazas judrumas ir mazas kiekis)

Bet kadangi mes turime ir geresniu pavyzdiu su tokia diagnoze, tai neimk manes uz pavyzdi smile.gif

QUOTE(Gucci XX @ 2007 05 15, 19:19)
o tai tavo buvo panasi situacija? ir kaip rezultai??

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 15, 19:33)
pas vyra oligoastenospermija, o rezultatai....bijau ir sakyt, kad nenugazdint smile.gif del to ir parasiau, kad vienodos diagnozes tai nereiskia vienodo likimo. Musu patirtis nyki..5 IUI, 3 IVF+ICSI, prasta embrionu kokybe, ir kolkas vis dar laukiamas nestumas.
Bet mano nuomone, kad ir oligoastenospermija..vistiek siuo atveju (turiu omeny gal daugiau IVF+ICSI daugiausia itakoja visa situacija pacios lasteles (spermatozoido) kokybe, o ne mazas judrumas ir mazas kiekis)

Bet kadangi mes turime ir geresniu pavyzdiu su tokia diagnoze, tai neimk manes uz pavyzdi  smile.gif

na tu tai matau esi tikrai labai riztinga ir optimistiskai nusiteikusi mergina. tokiems zmonems gyvenime TIKRAI pavyksta! kitaip ir buti negali!!
zaviuosi tavo uzsispyrimu ir kantrybe thumbup.gif
kai pastoti-butinai parasyk kuo issigydete:))))
na as savuju rezultatu taip pat bijau rasyt... jei pageres - tada..
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 15, 19:33)

Bet kadangi mes turime ir geresniu pavyzdiu su tokia diagnoze, tai neimk manes uz pavyzdi  smile.gif

Va kai paskaitau tokias zinutes ir liudna pasidaro verysad.gif
A tai ko mum besitiket su azoospermija verysad.gif

Nu bet tikiu... bet ir laukiu... smile.gif

Euromergele, jei ne paslaptis, o apie donora pamastot?
Atsakyti
QUOTE(Planuojanti @ 2007 05 15, 20:00)
Va kai paskaitau tokias zinutes ir liudna pasidaro  verysad.gif
A tai ko mum besitiket su azoospermija  verysad.gif

Nu bet tikiu... bet ir laukiu...  smile.gif

Euromergele, jei ne paslaptis, o apie donora pamastot?

o gal galetum pasakyt kuo skiriasi oligoastenospermija nuo azoospermijos. niekur nerandu buitinio paaiskinimo. raso, kad abiem atvejais spermiuku kiekis mazesnis nei 20 mln.??????
Atsakyti
oj katineli...tu cia per graziai apie mane galvoji smile.gif galbut sito kelio pradzioje tie mano bandymai tau ispudingai atrodo, bet kazkaip bent jau siandien mano ryztas ir optimizmas gerokai nugesintas. Tiesiog ejome visa laik i prieki ir tikejomes is sekancio, nepaisant to kelintas tai buvo kartas, sekmingos pabaigos. Tarpuose vis kazka pasigydydavome..tai vitaminai su antioksidantais, tai antibiotikai "kokiai nors bacilai" uzmusti, tai poilsis nuo nuo dusios, tai isvis nieko. Dabar tik menuo praejo nuo paskutines nesekmes, tai dar kazkaip nespejau atsigaut ir vel ryztingai ir optimistiskai galvoti i prieki. Paskutini karta lyg kazkas kabinosi, mane merginos vis bando tuo itikinti, bet tai buvo taip neapciuopiama ir vistiek baigesi nesekme, kad net samone to nefiksuoja smile.gif

o savu rezultatu nereikia bijoti..jie tokie yra ir priemus ta realybe reikia arba kazkokiu priezasciu jieskoti, arba imtis kartu su gydytojais veiksmu, o geriausia ir vieno ir kito kartu smile.gif

QUOTE(Gucci XX @ 2007 05 15, 19:52)
na tu tai matau esi tikrai labai riztinga ir optimistiskai nusiteikusi mergina. tokiems zmonems gyvenime TIKRAI pavyksta! kitaip ir buti negali!!

Planuojanti..tu baik smile.gif tu lygiai taip pat turi tiketi, kad sulauksi teigiamu rezultatu 4u.gif Apie donorus nesvarstom. As taip manau, kad jeigu gydytojai pades taska... tada galesim ir mes deti, bet kolkas ne, netgi didziosiom raidem parasysiu NE smile.gif pakalbejom...ir net nusisypsojau kazkaip smile.gif

Papildyta:
oligoastenospermija, tai nepakankamas kiekis ir judrumas, azoospermija, kai nerandama nei vieno spermatozoido ejakuliate. Bet ir azoospermija turi sprendimo buda, tai TESA (paemimas spermatozoidu is tos vietos, kur jie gaminasi)

QUOTE(Gucci XX @ 2007 05 15, 20:13)
o gal galetum pasakyt kuo skiriasi oligoastenospermija nuo azoospermijos.

Atsakyti