Gaunasi tas pats
Rašo:
USB Device Not Recognised. One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windnws does not recognise it. For assistance in solving this problem, click this message.
O tame biose nerandu keyboard, ir baisu kad ko neprikrėsčiau per nežinojimą
sveiki, gal kas galės padėt, nutiko su kompu toks idomus dalykas: pasiskaičiau va čia kaip atnaujinti dvd įrenginį (pas mane teac) ir, aišku, atnaujinau. po šito triuko kompas dvd nebenuskaito... informacijoj dvd pažymėta, su nero įrašinėja (!), bet paleist, atidaryt- nieko ne5manoma, tiesiog nenuskaito. Būčiau dėkinga už bet kokią pagalbą
sveiki, gal kas galės padėt, nutiko su kompu toks idomus dalykas: pasiskaičiau va čia kaip atnaujinti dvd įrenginį (pas mane teac) ir, aišku, atnaujinau. po šito triuko kompas dvd nebenuskaito... informacijoj dvd pažymėta, su nero įrašinėja (!), bet
paleist, atidaryt- nieko ne5manoma, tiesiog nenuskaito. Būčiau dėkinga už bet kokią pagalbą
sveiki, gal kas galės padėt, nutiko su kompu toks idomus dalykas: pasiskaičiau va čia kaip atnaujinti dvd įrenginį (pas mane teac) ir, aišku, atnaujinau. po šito triuko kompas dvd nebenuskaito... informacijoj dvd pažymėta, su nero įrašinėja (!), bet
paleist, atidaryt- nieko ne5manoma, tiesiog nenuskaito. Būčiau dėkinga už bet kokią pagalbą
Ko gero, teks atsisveikinti su Jūsų turimu optiniu įrenginiu, nes taisyti nebeapsimoka. Greičiausiai įdiegėte netinkamą programinę įrangą į optinio įrenginio valdiklį.
Ko gero, teks atsisveikinti su Jūsų turimu optiniu įrenginiu, nes taisyti nebeapsimoka. Greičiausiai įdiegėte netinkamą programinę įrangą į optinio įrenginio valdiklį.
Laba, turiu klausimą: kompiutrije instaliuoti Windows XP, kai instaliuoju žaidimą jis rašo, Administrator rights are required under Windows NT or Wiondows 2000. Continue installations? Ant pakuotes parasyta kad netinka tik NT?
Laba,
turiu klausimą: kompiutrije instaliuoti Windows XP, kai instaliuoju žaidimą jis rašo, Administrator rights are required under Windows NT or Wiondows 2000. Continue installations?
Ant pakuotes parasyta kad netinka tik NT?
Žaidime neleidžia? Čia perspėjimas, kad tavo dalis/account'as kompiuteryje turi turėti administratoriaus teises, o ne svečio, ar ribotas. Tada išvis nesiinstaliuotų be administratoriaus teisių. Bent man taip atrodo.