Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 2

QUOTE(Makalius @ 2007 06 03, 21:39)
Su pele gal? g.gif
Ją irgi jungiu per usb, nors yra kištukas prie jos ir ps2 pridėtas....

Junk pele i ps2. Pažiurėk kas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 06 03, 21:57)
Junk pele i ps2. Pažiurėk kas gaunasi.

Gaunasi tas pats schmoll.gif
Rašo:
USB Device Not Recognised. One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windnws does not recognise it. For assistance in solving this problem, click this message.

O tame biose nerandu keyboard, ir baisu kad ko neprikrėsčiau per nežinojimą doh.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas galės padėt, nutiko su kompu toks idomus dalykas: pasiskaičiau va čia kaip atnaujinti dvd įrenginį (pas mane teac) ir, aišku, atnaujinau. po šito triuko kompas dvd nebenuskaito... informacijoj dvd pažymėta, su nero įrašinėja (!), bet
paleist, atidaryt- nieko ne5manoma, tiesiog nenuskaito. Būčiau dėkinga už bet kokią pagalbą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2007 06 04, 16:37)
sveiki, gal kas galės padėt, nutiko su kompu toks idomus dalykas: pasiskaičiau va čia kaip atnaujinti dvd įrenginį (pas mane teac)  ir, aišku, atnaujinau. po šito triuko kompas dvd nebenuskaito...  informacijoj dvd pažymėta, su nero įrašinėja (!), bet
paleist, atidaryt- nieko ne5manoma, tiesiog nenuskaito. Būčiau dėkinga už bet kokią pagalbą  ax.gif

Aš tai ištrinčiau tuos atnaujinimus irnesakyk.gif ir baigta biggrin.gif galvos nekvaršinčiau...
Tik aišku reik mokėt ištrint mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 06 03, 21:04)
Atstato ištrintus failus.

Kokia cia programa?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 06 04, 16:56)
Kokia cia programa?

"Smart Data Recovery" unsure.gif Man kažkada padėjo susigrąžinti kursinį, kuris kažkokiu būdu dingo nuo desktopo ir šiukšliadėžėj nebebuvo doh.gif

O dabar perinstaliavau kompą, pasidariau NTFS formatu iš FAT ir nebeatgamina nieko, kas ištrinta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2007 06 04, 16:37)
sveiki, gal kas galės padėt, nutiko su kompu toks idomus dalykas: pasiskaičiau va čia kaip atnaujinti dvd įrenginį (pas mane teac)  ir, aišku, atnaujinau. po šito triuko kompas dvd nebenuskaito...  informacijoj dvd pažymėta, su nero įrašinėja (!), bet
paleist, atidaryt- nieko ne5manoma, tiesiog nenuskaito. Būčiau dėkinga už bet kokią pagalbą  ax.gif

Ko gero, teks atsisveikinti su Jūsų turimu optiniu įrenginiu, nes taisyti nebeapsimoka. Greičiausiai įdiegėte netinkamą programinę įrangą į optinio įrenginio valdiklį.
Atsakyti
smile.gif+2007 06 04, 18:02-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 06 04, 18:02)
Ko gero, teks atsisveikinti su Jūsų turimu optiniu įrenginiu, nes taisyti nebeapsimoka. Greičiausiai įdiegėte netinkamą programinę įrangą į optinio įrenginio valdiklį.

bet cd jis nuskaito g.gif + buvo parašyta pačio teac saite, kad mano versijai tinka. ir kodėl tada įrašinėja dvd? o senosios versijos atstatyt nebeįmanoma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tefnut: 05 birželio 2007 - 08:26
Laba,
turiu klausimą: kompiutrije instaliuoti Windows XP, kai instaliuoju žaidimą jis rašo, Administrator rights are required under Windows NT or Wiondows 2000. Continue installations?
Ant pakuotes parasyta kad netinka tik NT?
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2007 06 05, 09:32)
Laba,
turiu klausimą: kompiutrije instaliuoti Windows XP, kai instaliuoju žaidimą jis rašo, Administrator rights are required under Windows NT or Wiondows 2000. Continue installations?
Ant pakuotes parasyta kad netinka tik NT?

Čia ir nerašo, kad netinka. Paspaudi "Ok" ir viskas. Ar neinstaliuoja toliau?
Atsakyti
instaliuojasi, bet ne viską leidžia daryti, kol nebuvo atnaujinti Windausai, tai viskas vyko OK
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2007 06 05, 12:43)
instaliuojasi, bet ne viską leidžia daryti, kol nebuvo atnaujinti Windausai, tai viskas vyko OK

Žaidime neleidžia? Čia perspėjimas, kad tavo dalis/account'as kompiuteryje turi turėti administratoriaus teises, o ne svečio, ar ribotas. Tada išvis nesiinstaliuotų be administratoriaus teisių. Bent man taip atrodo.
Atsakyti