QUOTE(Reenata @ 2007 06 05, 13:19)
Matai as tame reikale nelabai gaudausi, bet dukrai žaidimo žaisti neleidžia, gal gali konkrečiai patarti ką man daryti?
O kompiuteris padalytas į tam tikras dalis? PVZ tėčiui, mamai ir dukrai atskirai įeiti reikia? Jeigu dukra bando žaisti savo pusėje, tai dėl to negali

QUOTE(Lane @ 2007 06 05, 13:26)
O kompiuteris padalytas į tam tikras dalis? PVZ tėčiui, mamai ir dukrai atskirai įeiti reikia? Jeigu dukra bando žaisti savo pusėje, tai dėl to negali 

kaip įdomiai

aš net nežinojau kad padalint kompą galima, galvoju, mano, ir vsio

QUOTE(Reenata @ 2007 06 05, 13:33)
ne kompas nepadalintas ir nėra jokių slaptažodžių
Tai dukra žaist negali, o jūs galit? Keista

QUOTE(Reenata @ 2007 06 05, 13:45)
A, tai taip ir rašykit

galvojau kad tik vaikas

Nu pabandykit palaukt mūsų SM kompiuterasų

Yra toks žaidimas Mega viešbutis, instaliuoji jį ir reikia pradėti statyti ir įrenginėti. Bestatant jis pradeda išsijunginėti, dingsta, išmeta kažkokia lentelę apie klaidas, spaudi enter ir lentele dingsta. vėl pasileidi, kartais lentelę išmeta dažnai, o kartais retai. pagrindinis žaidimo menių yra apačioje, kai ant jo atsistoji, tai žaidimas iškarto ir pakimba. Kol nebuvo atnaujinti Windousai tol viskas buvo Ok
QUOTE(Reenata @ 2007 06 05, 13:48)
Yra toks žaidimas Mega viešbutis, instaliuoji jį ir reikia pradėti statyti ir įrenginėti. Bestatant jis pradeda išsijunginėti, dingsta, išmeta kažkokia lentelę apie klaidas, spaudi enter ir lentele dingsta. vėl pasileidi, kartais lentelę išmeta dažnai, o kartais retai. pagrindinis žaidimo menių yra apačioje, kai ant jo atsistoji, tai žaidimas iškarto ir pakimba. Kol nebuvo atnaujinti Windousai tol viskas buvo Ok
Pas mane irg iyra Mega viešbutis, tai jis man irgi sugedo

Net nežinau kodėl.... tiesiog neleidžia atidaryt viešbučio...
QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 13:33)
Aš turiu galvoje tokį dalyką:

QUOTE(Lane @ 2007 06 05, 13:49)
Pas mane tokio nėr

Buvo patį pirmą kartą ir viskas, matyt log off reikia spaust?

QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 13:50)
Taip, log off, pas mus tai 2 pusės yra ir visada buvo kažkiek dalių, nes ne aš viena naudojuosi kompiuteriu, o taip patogiau, nes failai nesimaišo, kiekvieno asmens, jo pusėj viskas