Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 2

Matai as tame reikale nelabai gaudausi, bet dukrai žaidimo žaisti neleidžia, gal gali konkrečiai patarti ką man daryti?
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2007 06 05, 13:19)
Matai as tame reikale nelabai gaudausi, bet dukrai žaidimo žaisti neleidžia, gal gali konkrečiai patarti ką man daryti?

O kompiuteris padalytas į tam tikras dalis? PVZ tėčiui, mamai ir dukrai atskirai įeiti reikia? Jeigu dukra bando žaisti savo pusėje, tai dėl to negali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 06 05, 13:26)
O kompiuteris padalytas į tam tikras dalis? PVZ tėčiui, mamai ir dukrai atskirai įeiti reikia? Jeigu dukra bando žaisti savo pusėje, tai dėl to negali unsure.gif

kaip įdomiai unsure.gif
aš net nežinojau kad padalint kompą galima, galvoju, mano, ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
ne kompas nepadalintas ir nėra jokių slaptažodžių
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2007 06 05, 13:33)
ne kompas nepadalintas ir nėra jokių slaptažodžių

Tai dukra žaist negali, o jūs galit? Keista biggrin.gif
Atsakyti
negali niekas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2007 06 05, 13:45)
negali niekas smile.gif

A, tai taip ir rašykit biggrin.gif
galvojau kad tik vaikas biggrin.gif
Nu pabandykit palaukt mūsų SM kompiuterasų ax.gif
Atsakyti
Yra toks žaidimas Mega viešbutis, instaliuoji jį ir reikia pradėti statyti ir įrenginėti. Bestatant jis pradeda išsijunginėti, dingsta, išmeta kažkokia lentelę apie klaidas, spaudi enter ir lentele dingsta. vėl pasileidi, kartais lentelę išmeta dažnai, o kartais retai. pagrindinis žaidimo menių yra apačioje, kai ant jo atsistoji, tai žaidimas iškarto ir pakimba. Kol nebuvo atnaujinti Windousai tol viskas buvo Ok
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2007 06 05, 13:48)
Yra toks žaidimas Mega viešbutis, instaliuoji jį ir reikia pradėti statyti ir įrenginėti. Bestatant jis pradeda išsijunginėti, dingsta, išmeta kažkokia lentelę apie klaidas, spaudi enter ir lentele dingsta. vėl pasileidi, kartais lentelę išmeta dažnai, o kartais retai. pagrindinis žaidimo menių yra apačioje, kai ant jo atsistoji, tai žaidimas iškarto ir pakimba. Kol nebuvo atnaujinti Windousai tol viskas buvo Ok

Pas mane irg iyra Mega viešbutis, tai jis man irgi sugedo fear.gif
Net nežinau kodėl.... tiesiog neleidžia atidaryt viešbučio...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 13:33)
kaip įdomiai unsure.gif
aš net nežinojau kad padalint kompą galima, galvoju, mano, ir vsio biggrin.gif

Aš turiu galvoje tokį dalyką:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 06 05, 13:49)
Aš turiu galvoje tokį dalyką:

Pas mane tokio nėr schmoll.gif
Buvo patį pirmą kartą ir viskas, matyt log off reikia spaust? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 05 birželio 2007 - 12:50
QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 13:50)
Pas mane tokio nėr schmoll.gif
Buvo patį pirmą kartą ir viskas, matyt log off reikia spaust? mastau.gif

Taip, log off, pas mus tai 2 pusės yra ir visada buvo kažkiek dalių, nes ne aš viena naudojuosi kompiuteriu, o taip patogiau, nes failai nesimaišo, kiekvieno asmens, jo pusėj viskas smile.gif
Atsakyti