Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 2

QUOTE(vilminė @ 2007 04 24, 17:37)
kažkas atsitiko,bet ne iš karto atsidaro naršyklė INTERNET EXPLORER...paspaudi ir tik po kiek laiko sugalvojus atsidaro...Ką daryti?

Nesinaudok tuo IE, išskyrus kai nori skenuoti su online kasperskio skaneriu. Mozilla Firefox, Opera - pačios geriausios naršyklės.
Atsakyti
Gal kas turi idėjų, kodėl pastaruoju metu mano Mozilla stringa (Not Responding) ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 24, 12:31)
turiu klausimeli  ax.gif Su C disku nebeturiu tiek problemu,kur Taktas buvo pasiules CCleaner,as ji parsisiunciau ir dziaugiuosi  biggrin.gif O dabar D diskas pilnas raudonumo kai defragmentuoju...Gal yra tokia programa kur ir D diska isvalo  g.gif Kompas kad ir greitesnis,bet vistiek buna stabdymu  ax.gif

Tai kad po defragmentavimo, neturėtu būti daug raudonumo g.gif . Raudona - tai ištrinti failai jei neklystu, tai po defragmentavimo jos turėtu nelikti...
Atsakyti
Raudoni yra tie, kurie išsimėtę, ne vientisi. Kiek tą defragmentavimą bedarytum, vis tiek raudona bus, mažiau, bet bus.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 04 24, 20:14)
Nesinaudok tuo IE, išskyrus kai nori skenuoti su online kasperskio skaneriu. Mozilla Firefox, Opera - pačios geriausios naršyklės.

naudoju Mozila,bet kai kada prireikia ir EI
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2007 04 24, 16:54)
Gal ir man kas nors padės ax.gif Pastoviai C diske mažėja laisvos vietos.Ryte buvo 1,74GB,perkrovus liko 1,64 GB.Kas čia per bajeriai blink.gif

Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 04 24, 22:03)
Raudoni yra tie, kurie išsimėtę, ne vientisi. Kiek tą defragmentavimą bedarytum, vis tiek raudona bus, mažiau, bet bus.

O pas mane prieš pirmą defragmentavimą labai raudoną buvo, o dabar tik vienas brukšniukas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 04 24, 21:09)
Gal kas turi idėjų, kodėl pastaruoju metu mano Mozilla stringa (Not Responding) ? unsure.gif

Kuri pas tave versija ? 2.0.0.3 ? Ar senesnė ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 25 balandžio 2007 - 08:24
QUOTE(Palemonas @ 2007 04 25, 09:19)
Kuri pas tave versija ? 2.0.0.3 ? Ar senesnė ?

Naujausia..
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 04 24, 17:37)
kažkas atsitiko,bet ne iš karto atsidaro naršyklė INTERNET EXPLORER...paspaudi ir tik po kiek laiko sugalvojus atsidaro...Ką daryti?

ar čia eina atitaisyt....Palemonai gal tu žinai?
Atsakyti
Man net defragmentuot neleidžia ,nes per mažai laisvos vietos C diske doh.gif .O ji toliau mažėja jau tik 1,07 GB.Jau gal tuoj užsilenks kompas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 04 24, 22:11)
naudoju Mozila,bet kai kada prireikia ir EI

o ko ten prireikia? aš jau poamiršau apie ją, ir kai įpratau prie mozilos man ji good.gif
Atsakyti