Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 2

Laba
Ar patars man kas nors verysad.gif

Pastoviai įjungus kompą išmeta Common lentelę iš C disko

Buvo perpildytas D diskas.. Netvarkiau.. Dabar VISAI neleidžia į jį įeiti .
Ką daryt?
Rašo acces denied
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2007 04 24, 16:54)
Gal ir man kas nors padės ax.gif Pastoviai C diske mažėja laisvos vietos.Ryte buvo 1,74GB,perkrovus liko 1,64 GB.Kas čia per bajeriai blink.gif

cia kaip Palemonas sake kazkokie spaciai dauginasi,tu parsisiusk programa CCleaner va cia is isvalys tau,man kai isvale atsrado net 41 % laisvos vietos mirksiukas.gif

QUOTE(ERVInga @ 2007 04 24, 21:00)
Tai kad po defragmentavimo, neturėtu būti daug raudonumo g.gif . Raudona - tai ištrinti failai jei neklystu, tai po defragmentavimo jos turėtu nelikti...

daug kartu deframentavau ir lieka daug raudonumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 04 25, 10:07)
ar čia eina atitaisyt....Palemonai gal tu žinai?

Jau taip yra su tuo IE, tikras govno sakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 25, 14:43)
cia kaip Palemonas sake kazkokie spaciai dauginasi,tu parsisiusk programa CCleaner va cia is isvalys tau,man kai isvale atsrado net 41 % laisvos vietos  mirksiukas.gif
daug kartu deframentavau ir lieka daug raudonumo  g.gif

Turėjau cclyner bet gal kokį pasenusį,parsisiunčiau šitą ir padarė jis tvarką thumbup.gif ,ne labai daug vietos atlaisvino,bet vis šis tas.Ačiū 4u.gif

O defragmentuot vistiek neleidžia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2007 04 25, 15:15)
Turėjau cclyner bet gal kokį pasenusį,parsisiunčiau šitą ir padarė jis tvarką thumbup.gif ,ne labai daug vietos atlaisvino,bet vis šis tas.Ačiū 4u.gif

O defragmentuot vistiek neleidžia unsure.gif

tuomet kazkas kitkas cia trukdo.o ka raso g.gif kad neleidzia g.gif
Atsakyti
Žinau kad aš čia labai ne į temą, bet nenorėjau naujos dėl vieno klausimo užvest. Visi mano playeriai pradėjo streikuot prieš mane - leidžia daugumą filmų be garso arba visai nerodo.. Kokį naudoti playerį, kad jis rodytų filmą su garsu? Žinau, kad video failas tikrai geras, nes kitiems jis normaliai pasileido. Kompe yra Winampas, BS playeris, DivX playeris ir Windows media playeris.. help, please ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 04 25, 18:30)
Žinau kad aš čia labai ne į temą, bet nenorėjau naujos dėl vieno klausimo užvest. Visi mano playeriai pradėjo streikuot prieš mane - leidžia daugumą filmų be garso arba visai nerodo.. Kokį naudoti playerį, kad jis rodytų filmą su garsu? Žinau, kad video failas tikrai geras, nes kitiems jis normaliai pasileido. Kompe yra Winampas, BS playeris, DivX playeris ir Windows media playeris.. help, please  ax.gif

Kartais DirectX reikia,bet siaip as siuo klausimu negaliu padet,nes nenusimanau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 25, 18:44)
Kartais DirectX reikia,bet siaip as siuo klausimu negaliu padet,nes nenusimanau  ax.gif  4u.gif

tik pasakyk - ką reiškia tas DirectX? Čia programa tokia ar kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 04 25, 19:30)
Žinau kad aš čia labai ne į temą, bet nenorėjau naujos dėl vieno klausimo užvest. Visi mano playeriai pradėjo streikuot prieš mane - leidžia daugumą filmų be garso arba visai nerodo.. Kokį naudoti playerį, kad jis rodytų filmą su garsu? Žinau, kad video failas tikrai geras, nes kitiems jis normaliai pasileido. Kompe yra Winampas, BS playeris, DivX playeris ir Windows media playeris.. help, please  ax.gif

Pas mane tai ta pati problema doh.gif , mažius mėgsta klipukus žiūrėt kai valgo, o dabar taip pradėjo visi treikuoti, kad kažkoks siaubas doh.gif . O dar tik įjungus Winddows Media Player išmeta lentelę kad aptikta nauja aparatūra ir reikia ją instaliuoti rašo BDA Slip de- flamer . Gal kas supranta kas čia per bėda, aš čia kartojuosi su tuo klausimu, bet gal kas paaiškins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 04 25, 18:51)
tik pasakyk - ką reiškia tas DirectX? Čia programa tokia ar kas?  g.gif

Nezinau ar cia tame problema,bet man viskas stabdesi ir nerodydavo,net per skype kameros nerode.Kai instaliavau sita programa kazkaip apsitvarke viskas.Bet jei klystu,geriau tada nieko nesakysiu g.gif nes kazka maigiau maigiau ir gavos dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 04 25, 19:51)
tik pasakyk - ką reiškia tas DirectX? Čia programa tokia ar kas?  g.gif

DirectX -- vaizdo posistemio (ir netik) trimačio spartintuvo tvarkyklė, mini diagnostinė programėlė. Be jos nepažiūrėsite nei filmų, nei pažaisite žaidimų.
Atsakyti
Sveiki smile.gif Is karto sorry, jei ne ten rasau ax.gif Bet kazka pridirbau su klaviatura, nebegaliu lietuviskom raidem rasyti. Kai isijungiu LT kalba, vietoj W atsiranda sh, vietoj tasko - e nosine ir pan.. kaip sutvarkyti? unsure.gif
Atsakyti