gal kas žino-kodėl man apačioj užduočių juostoj automatiškai persijungia iš LT kalbos į EN.IR TAIP PASTOVIAI .kA DARYT?

Jeigu nori kad pastoviai butu LT, spausk desiniu peles mygtuku ant LT ar EN koks bebutu, pasirink "Settings...", o ten pasirink "Default Input Language" kad butu "Lithuanian".
QUOTE(vilminė @ 2007 05 01, 21:28)
gal kas žino-kodėl man apačioj užduočių juostoj automatiškai persijungia iš LT kalbos į EN.IR TAIP PASTOVIAI .kA DARYT? 

QUOTE(dds @ 2007 05 01, 22:40)
Jeigu nori kad pastoviai butu LT, spausk desiniu peles mygtuku ant LT ar EN koks bebutu, pasirink "Settings...", o ten pasirink "Default Input Language" kad butu "Lithuanian".
ačiū

Užduosiu ir aš vieną klausimėlį
rašant į DVD filmą diskasukis tiesiog pradeda kaukti
o dabar va šiuo metu rašau į CD tai jokio kaukimo nėra tyliai rašo
ir jei filmą žiūriu iš kompakto tas pats bajeris kaukia garsiau už žiūrimą filmą
kas čia klimaksas jam ar alergija acmes DVD

Niu kiek zinau, tai acmes viena prasciausiu firmu
Ir ju kompaktai daznai sprogsta
Ne vienas pazistamas nuo ju nukentejo

QUOTE(ddaivux @ 2007 05 05, 10:10)
gal padėsit
parsisiunčiau žaidimą, rašo RAR failas ir niekaip jo neatidarau. anksčiau lyg turėjau kažkokia programėlę kuria juos išskleisdavau, bet dabar niekaip nerandu ir neatsimenu jos pavadinimo
jau bandžiau visaip, bet nieko nesigauna... padėkit vaikai labai laukia žaidimų 

parsisiunčiau žaidimą, rašo RAR failas ir niekaip jo neatidarau. anksčiau lyg turėjau kažkokia programėlę kuria juos išskleisdavau, bet dabar niekaip nerandu ir neatsimenu jos pavadinimo

jeigu neturi archyvatoriaus, parsisiunti is čia ir išskleidi failą.
Galima pavadinti ir klimaksu nors greiciau taviskio irenginio tokia prigimtis arba senatve jam suejo
O siaip jau irasinejant cd ar dvd sukamas gerokai leciau del to maziau ir triuksmo. Jeigu diskas butu prastesnis ar subraizytas tai pastebetum kitoki efekta, garsas buna trukciojantis, nes sutikus ibrezta (blogai nuskaitoma) vieta ji bandoma dar karta perskaityti sumazinus greiti.
Papildyta:
Pastaruoju metu perku vien tik acmes cd ir dvd, brokuotu pasitaiko bet ne taip jau daznai, na o del sprogimo kaip as suprantu sita zodi tai jau cia jau is fantastikos serijos

QUOTE(Dalbara @ 2007 05 04, 23:05)
Užduosiu ir aš vieną klausimėlį
rašant į DVD filmą diskasukis tiesiog pradeda kaukti
o dabar va šiuo metu rašau į CD tai jokio kaukimo nėra tyliai rašo
ir jei filmą žiūriu iš kompakto tas pats bajeris kaukia garsiau už žiūrimą filmą
kas čia klimaksas jam ar alergija acmes DVD 

Papildyta:
Pastaruoju metu perku vien tik acmes cd ir dvd, brokuotu pasitaiko bet ne taip jau daznai, na o del sprogimo kaip as suprantu sita zodi tai jau cia jau is fantastikos serijos

QUOTE(white:) @ 2007 05 05, 01:32)
Niu kiek zinau, tai acmes viena prasciausiu firmu
Ir ju kompaktai daznai sprogsta
Ne vienas pazistamas nuo ju nukentejo

QUOTE(dds @ 2007 05 05, 11:33)

Va va, aš irgi tų ACMių sunaudojęs kalnus, bet tokių bajerių nesitaikė. Matyt kažkas DŽIOUKĄ paleido, kaip ir apie tą "nenugalimą virusą" .