Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(tani301 @ 2008 04 18, 08:49)
ne, man darė standartinį.Nes ji pasakė, kad negalima dar daryti vaginalinį: JIS TEN IŠKEPS.va tokie buvo gyd. žodžiai
Kokie tavo skaičiai?

Pirmadieni praeita duomenys buvo tokie:

HCG IU/I (0-30) 205 +

Mano daktare itaria man nesivystanti testuma, tai siandien vel nuejau pasidaryt HCG.tik kitoj lab. ir ten matavimo vienetai kitokie, tai nelabai suprantu ar cia daug padidejo ar ne.

HCG >5000 IU/L 69,984,995

va tokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 04 18, 08:53)
Vakar 13:30 pasidariau šį tyrimą Gimdymo namų ambulatorijoje: 39,60 Lt Davė tel, paskambinau 16 val.Pasakė rezultatus.

O kur tai yra ir kokios darbo valandos, gal šeštad. dirba???
Gal telefoneli parasyk smile.gif
mano sio tyto testas ryskesnis, jau 17 DPO, bet kazkaip neramu.....
Atsakyti
QUOTE(Dulė @ 2008 04 18, 09:01)
O kur tai yra ir kokios darbo valandos, gal šeštad. dirba???
Gal telefoneli parasyk smile.gif
mano sio tyto testas ryskesnis, jau 17 DPO, bet kazkaip neramu.....

žinau tikrai , kad šeštadienį nedirba.Važiuok dabar į gymdymo namus.Pirmam aukšte ten yra ambulatorija.Eik į 1 kb.Ten kasa.Paskysi kad nori HCG pasidaryti.Susimokėsi ir tiesiai į laboratorija:3 kab.O ten sesutė davė man tel.Klaipėdos ligoninės laboratorijos , kur ir atlieką tuos tyrimus.Aš ten vėliau ir paskambinau.
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 04 18, 09:05)
žinau tikrai , kad šeštadienį nedirba.Važiuok dabar į gymdymo namus.Pirmam aukšte ten yra ambulatorija.Eik į 1 kb.Ten kasa.Paskysi kad nori HCG pasidaryti.Susimokėsi ir tiesiai į laboratorija:3 kab.O ten sesutė davė man tel.Klaipėdos ligoninės laboratorijos , kur ir atlieką tuos tyrimus.Aš ten vėliau ir paskambinau.

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 04 18, 08:59)
Pirmadieni  praeita duomenys buvo tokie:

HCG IU/I (0-30) 205 +

Mano daktare itaria man nesivystanti testuma, tai siandien vel nuejau pasidaryt HCG.tik kitoj lab. ir ten matavimo vienetai kitokie, tai nelabai suprantu ar cia daug padidejo ar ne.

HCG  >5000    IU/L    69,984,995

va tokie g.gif

kiek dienų po O? Ir koks tarpas dienų tarp tyrimų?
Papildyta:
QUOTE(Dulė @ 2008 04 18, 09:07)

Nėra už ką 4u.gif
Tu tik parašyk , kaip tau seksis.Lauksiu
Ir sėkmės tau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 04 18, 09:07)
kiek dienų po O? Ir koks tarpas dienų tarp tyrimų?

matai as nelabai zinau kad man O nes ciklas nereguliarus verysad.gif paskutines mm buvo vasario 29 d. ciklas vidutiniskai buna apie 35 dienas. O tarpas tarp tyrimu yra 11dienu..
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 04 18, 09:10)
matai as nelabai zinau kad man O nes ciklas nereguliarus verysad.gif  paskutines mm buvo vasario 29  d. ciklas vidutiniskai buna apie 35 dienas. O tarpas tarp tyrimu yra 11dienu..

http://www.justmommi...alculator.shtml
užeik į šią nuorodą.tai kalkuliatorius.Parašyk pirmą skaičių ir po to antrą savo rezultatą ir dar reikia ten paraįyti kiek dienų skirtumas tarp tyrimų,tai par. 11 .
Sužinosi kas kiek val dvigubinasi tavo HCG.
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 04 18, 09:20)
užeik į šią nuorodą.tai kalkuliatorius.Parašyk pirmą skaičių ir po to antrą savo rezultatą ir dar reikia ten paraįyti kiek dienų skirtumas tarp tyrimų,tai par. 11 .

aciu 4u.gif
bet matai mano matavimo vientai skiriasi g.gif
Atsakyti
[/quote]

Butinai parasysiu, tik va is darbelio niekaip negaliu istrukti del HCG, o be to as ne klaipediete g.gif
taciau savo miestukule esu jau treciadieni kraujuka padavusi HCG, bet atsakymas bus tik kita sav.

Nu jo, anksciau kuo maziau tyrimu buvo tuo ramiau gyvenom blink.gif
Siaip simptomai lyg ir visi yra - BT37, papuliai jautrus, NT rodo neryskia antra II
g.gif g.gif g.gif
Taigi laikykim kumstukus smile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Dulė,2008 04 18, 09:31]
[/quote]
Butinai parasysiu, tik va is darbelio niekaip negaliu istrukti del HCG, o be to as ne klaipediete g.gif
taciau savo miestukule esu jau treciadieni kraujuka padavusi HCG, bet atsakymas bus tik kita sav.

Nu jo, anksciau kuo maziau tyrimu buvo tuo ramiau gyvenom blink.gif
Siaip simptomai lyg ir visi yra - BT37, papuliai jautrus, NT rodo neryskia antra II
g.gif g.gif g.gif
Taigi laikykim kumstukus smile.gif 4u.gif wub.gif
[/quote]
tikrai laikisiu kumštelius thumbup.gif
Viskas bus mums gerai thumbup.gif .Mano vyras pastoviai kartoja man , kad net nedrįsčiau suabėjoti nėštumu.Jis labai tuo tiki ir kalbasi kiekvieną dieną su pilvelio gyventoju ir prašo jo įsitvirtinti ir įsikurti kuo patogiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 04 18, 09:20)

vuenu zodziu, aisku kad nieko neaisku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 04 18, 14:12)
vuenu zodziu, aisku kad nieko neaisku doh.gif  lotuliukas.gif

gal g.gif vienetai skiriasi togėl kad antra tyrimą darė iš skiesto kraujuko o pirmą ne. Pradeda skiesti kai rezultatas IU/I viršyja 5000 mirksiukas.gif nos nesu labai tikra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miig: 18 balandžio 2008 - 14:35