Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Airija @ 2008 08 21, 16:51)
Šiandien - HCG 299,8. Čia kiek laiko rodo?

http://www.spa.lt/9_babycheck.phtml 3 sav kažkur sakyčiau 4u.gif
Atsakyti
Mėnesinės turėtų "prasidėti" šiandien - ryt. Ciklas - 28. Bet jau nuo pirmadienio NT rodo vis ry6kesnius vaiduoklius (10 testų, 6 skirtingi pavadinimai  blush2.gif )

sveikinu ziurint kokie matavimo vienetai, nes jei IU/l tada tinka sitas psl, biskiuka apacioj paziurek rasi hcg

jei matavimo vienetai mIU/ml tada tinka tas kur grange atsiunte psl nuoroda blush2.gif
Atsakyti
Mėnesinės turėtų "prasidėti" šiandien - ryt. Ciklas - 28. Bet jau nuo pirmadienio NT rodo vis ry6kesnius vaiduoklius (10 testų, 6 skirtingi pavadinimai  blush2.gif )

4 sav mirksiukas.gif 6iaip, HCG laiko nerodo, nes normos ribos yra labai plačios, laiką nustato pagal echoskopą arba mmm jei ciklas reguliarus.

QUOTE(pievu_kamane @ 2008 08 21, 18:01)
Sveikos. Ar buvo kam taip, kad įtarus nesivystantį nėštumą, neskyrė  HCG tyrimo? Man taip yra, tik UG padarė ir patarė laukti. Visa ta situacija labai neramina.

Esant nesivystančiam nėštumui HCG nevisada yra informatyvus, nes jei horionas jau susiformavo HCG skaičiai kurį laiką kils net jei embrionas nesivysto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 22 rugpjūčio 2008 - 20:19
mano hcg 4sav nestumo buvo 2214 nezinau ar cia su kableliu ar be bet man pasake gydytoja kad tai nera gerai rodo gresianti persileidima nes echo metu pamate kad atplysus gimdos gleivine ir po keliu dienu atsiduriau ligoninej nes pradejo teplioti, bet aciu dievui leliuka pavyko issaugoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2008 08 22, 21:56)
mano hcg 4sav nestumo buvo 2214 nezinau ar cia su kableliu ar be bet man pasake gydytoja kad tai nera gerai rodo gresianti persileidima nes echo metu pamate kad atplysus gimdos gleivine ir po keliu dienu atsiduriau ligoninej nes pradejo teplioti, bet aciu dievui leliuka pavyko issaugoti  biggrin.gif

Čia gal nuo pastojimo 4 sav (6 sav nuo mmm)? g.gif Mano HCG 4 sav (nuo mmm) buvo 32 mirksiukas.gif Čia yra labai žemas. Beveik 5 sav ir 4 d 1668, čia irgi labai žemas. Tavo išeina dar mažiau, kaip 6sav. Bet VIENAS HCG skaičius praktiškai nieko nerodo, išskyrus patį nėštumo faktą, nes svarbus augimas, o ne skaičius, nes normos yra labai plačios. Svarbiausia abi išsaugojom savo vaikiukus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 22 rugpjūčio 2008 - 21:05
ai gal but as pastojau geguzes kazkur27 o hcg dariau birzelio19,jo ir sake kad augant nestumui hcg dideja, o man isvis sake kad jei hcg bus nuo1 lygtai iki 750 tada rodo nestuma, o dar gydytoja minejo kad tokie dideli skaiciukai tokiam laikotarpi gali ir dvynukus rodyti na nezinau kaip cia is tiesu yra, aisku svarbiausia kad kinderiukai jau yra biggrin.gif
Atsakyti
Dariausi pries savaite pirma hcg rode 51,9, siandien pakartojau ir buvo 1795, kaip manot, ne per greitai toks didelis skaicius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2008 08 25, 20:34)
Dariausi pries savaite pirma hcg rode 51,9, siandien pakartojau ir buvo 1795, kaip manot, ne per greitai toks didelis skaicius?  4u.gif

nepergreit, as dariausi buvo 52.9 o po savaites lygiai buvo 1637 4u.gif
Atsakyti
per 2 dienas turi padideti dvigubai tiek kiek buvo, tai manau kad tikrai neperdaug.
Atsakyti
sveikos,

norejau pasikonsultuoti, ar kam taip yra buve?
tikrinausi krauja HCG ir buvo 1110, o po 4 dienu 1500. Vakar skambino gydytoja ir sake, kad per mazai pakilo, nes turi pakilti tukstanciais. Greiciausiai bus nesivystantis nestumas, rytoj einu echoskopijai (man ~5savaite). Gal kas buvo panasioj situacijoj ir man pasakys, ar yra dar vilties? Dekui
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2008 09 17, 12:42)
sveikos,

norejau pasikonsultuoti, ar kam taip yra buve?
tikrinausi krauja HCG ir buvo 1110, o po 4 dienu 1500. Vakar skambino gydytoja ir sake, kad per mazai pakilo, nes turi pakilti tukstanciais. Greiciausiai bus nesivystantis nestumas, rytoj einu echoskopijai (man ~5savaite). Gal kas buvo panasioj situacijoj ir man pasakys, ar yra dar vilties? Dekui

Deja, ir man atrodo, kad tikrai labai nedaug pakilo. Turėjo būti daug daugiau per 4 dienas. Kita vertus - svarbiausia, kad skaičius nemažėja.
Tik tiek, kad skaičius neblogas. Tiesa, neaišku kelinta dabar tavo ciklo diena.

Nu vis vien reikia tikėkis, kad viskas bus gerai. Ko ir linkiu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 17 rugsėjo 2008 - 17:25
Girdejau, kad Hcg tyrima atlieka kazkur karoliniskese prie rimi, cia vilniuje, bet nerandu kas. gal kas zinote, kokia ten yra istaiga, kad zinociau ko ieskoti?
Atsakyti