Kaip kalediniai renginukai? Kaip nuotaikos?
Kodel taip tylu
?
Mergaites, kaip reikalai su pavadavimais pas jus? Kas vaduojat susirgusia/negalincia i darba iseiti kolege, ar apmokamas tas reikalas pas jus, o gal kaip nors kitaip kompensuojamas?
Sveikutės, auklėtojos
Kodėl, tokios pasyvios, senai plepėjom
Aš, tai keliu vyr. auklėtojos kategoriją, tai kitą savaitę vedu atvirą veiklą.
Papasakokit, gal kokių idėjų įdomesnių vesdamos atlikot
QUOTE(KAMUTĖ @ 2010 04 29, 12:03)
Sveikutės, auklėtojos
Aš ir kaip tik keliuosi kategoriją...
QUOTE(Girele @ 2010 04 30, 07:25)
Aš ir kaip tik keliuosi kategoriją...
Dėliojuosi popierizmą
Su kokio amžiaus vaikais dirbi?
Sveika
Aš dirbu per dvi grupes, vieni priešmokykliniai, va jau į mokyklą išleisiu, kaip tik ruošiamės išleistuvėms, o kiti 4 - 5m. tai su jeis ir vesiu atvirą veiklą
Aš su popierizmu tik įpusėjau. Klausyk, ar tau daug reikia užpildyti lentelių, na kokius priedus, ten numeriai yra. Tu iškart kompe pildai?
su kokio amžiaus tu vaikais dirbi? Atvirą būtinai reikėjo vestis, atestacijai?
QUOTE(KAMUTĖ @ 2010 04 30, 09:00)
Sveika
Aš dirbu per dvi grupes, vieni priešmokykliniai, va jau į mokyklą išleisiu, kaip tik ruošiamės išleistuvėms, o kiti 4 - 5m. tai su jeis ir vesiu atvirą veiklą
Aš su popierizmu tik įpusėjau. Klausyk, ar tau daug reikia užpildyti lentelių, na kokius priedus, ten numeriai yra. Tu iškart kompe pildai?
Aš dirbu mišraus amžiaus grupėje. Nuo 2m. iki 5m....
Dėl tų lentelių tai tiksliai dar nežinau, pora tikrai, reik pasitikslint, nuostatus perskaityt
Dėl atviros veiklos tai dabar nevežiau jokios, bet per 5m. esu vedus dvi. Kaip man pavaduotoja aiškino, šiemet turi būti būtinai renginys įstaigos bendruomenei, nesvarbu, kad krūva vestų pernai...
Kursus jau turi?
QUOTE(Girele @ 2010 04 30, 21:05)
Aš dirbu mišraus amžiaus grupėje. Nuo 2m. iki 5m....
Dėl tų lentelių tai tiksliai dar nežinau, pora tikrai, reik pasitikslint, nuostatus perskaityt
Dėl atviros veiklos tai dabar nevežiau jokios, bet per 5m. esu vedus dvi. Kaip man pavaduotoja aiškino, šiemet turi būti būtinai renginys įstaigos bendruomenei, nesvarbu, kad krūva vestų pernai...
Kursus jau turi?
Kursus jau turi?
Labas, renginių, tai aš daug pravedus, ypač šiemet ir bendruomenei ir svečiams...
Atvira, tai gal trečia veikla.
Man kursų nereiks, taip sakė metodininkė, nes suskaičiavo kreditus tų dalykų, kurių reikalauja kursų, tai man pakako, sakė nereikia. o beto, jie labai ir brangūs ir anksti užsiregistruoti reikia , ir vietų skaičius ribotas
QUOTE(KAMUTĖ @ 2010 05 01, 08:40)
Labas, renginių, tai aš daug pravedus, ypač šiemet ir bendruomenei ir svečiams...
Man kursų nereiks, taip sakė metodininkė, nes suskaičiavo kreditus tų dalykų, kurių reikalauja kursų, tai man pakako, sakė nereikia. o beto, jie labai ir brangūs ir anksti užsiregistruoti reikia , ir vietų skaičius ribotas
Pirmąkart girdžiu, kad kursų nereik
QUOTE(Girele @ 2010 05 01, 18:37)
Pirmąkart girdžiu, kad kursų nereik
Tai tau iš diplomo užskaitė?...mano draugė pernai kėlėsi, bet lietuvių kalbą vis tiek turėjo laikytis, o pas mus griežtai, lankiau trejus kursus 
na, taip, tikrai nereikia, nes užskaitė ir kolegijos ir universiteto, sakė tikrai pakankamai
Nežinai, kelintą dieną pastave tikrasis kėlimas, iš savivaldybės kas nors bus komisijoje? Pas mane tai užtikrino tikrai, kad bus
QUOTE(KAMUTĖ @ 2010 05 01, 21:00)
na, taip, tikrai nereikia, nes užskaitė ir kolegijos ir universiteto, sakė tikrai pakankamai
Nežinai, kelintą dieną pastave tikrasis kėlimas, iš savivaldybės kas nors bus komisijoje? Pas mane tai užtikrino tikrai, kad bus
Posėdy tikrai bus