Mielosios, gal esate kuri nors vedusi atvirą veiklą tema "kiekvienam sava pastogė"?
gal turite kokių nors super duper idėjų, kurias būtų galima pasiskolinti?
QUOTE(Antelope @ 2010 05 03, 20:44)
Mielosios, gal esate kuri nors vedusi atvirą veiklą tema "kiekvienam sava pastogė"?
Sveikutė, neturiu. Šiandien vedžiau atvirą, tai tema, vadinosi "Liaudies kūrybos palikimas" (lopšinės, liet,. liaudies dainelės - žaidimai, pasakos, mįslės. Visai sekmingai pasisekė, labai vaikams patiko
QUOTE(KAMUTĖ @ 2010 05 04, 17:39)
Sveikutė, neturiu. Šiandien vedžiau atvirą, tai tema, vadinosi "Liaudies kūrybos palikimas" (lopšinės, liet,. liaudies dainelės - žaidimai, pasakos, mįslės. Visai sekmingai pasisekė, labai vaikams patiko 
Sveikinu..
na o man tai vis dar išlieka galvos skausmelis...
Labai reikia priešmokyklinuko, išeinančio iš darželio, diplomo pavyzdėlio. Gal kas galite pagelbėti?
QUOTE(Antelope @ 2010 05 03, 19:44)
http://www.delfi.lt/...s.d?id=32224373
Pamastymui...
O gal turite instrukcijas, kada ir kodel galima stebeti veikla, jei nekeli kvalifikacijos, ja jau turi,ir tau pranesa "dabar as tavo veikla stebesiu kasdien".
Sveikos ,
Gal galėtumėte pasidalinti savo ugdymo planais? Kadangi esu naujokė šioje srityje, tai būtų begalo didelė pagalba pradedančiąjai.
Mane taip pat domintų įvairūs diplomų pavyzdėliai.
Gal kas turite dainelių bei žaidimų, spektakliukų aprašymus, taip pat labai praverstų. Būtų iš ko pasisemti įdėjų.
O kaip ruošiatės rugsėjo pirmąjai?
muskato@gmail.com
Geros dienos
Gal galėtumėte pasidalinti savo ugdymo planais? Kadangi esu naujokė šioje srityje, tai būtų begalo didelė pagalba pradedančiąjai.
Mane taip pat domintų įvairūs diplomų pavyzdėliai.
Gal kas turite dainelių bei žaidimų, spektakliukų aprašymus, taip pat labai praverstų. Būtų iš ko pasisemti įdėjų.
O kaip ruošiatės rugsėjo pirmąjai?
muskato@gmail.com
Geros dienos
aha, mane irgi labai domintu
el pastas.:
linda.kurm@gmail.com
dekui
el pastas.:
linda.kurm@gmail.com
dekui
Laba diena,
Visgi taip atsitiko, kad auklėsiu pačius mažuosius, todėl lopšelių auklėtojos, labai reikia Jūsų pagalbos.
Kadangi nuo rugsėjo pradedu dirbti lopšelinukų grupėje, būtų gerai, kad pasidalintumėte patirtimi, kokius darbelius darote (gal turine atsiųsti parodyti nuotraukėlių) su 2 metų vaikais, kokius žaidimus žaidžiate, daineles dainuojate?
Ką veikiate rugsėjo 1 -ąją?
Gal turite anketų pavyzdžių, kuriuos duodate užpildyti tėveliams?
Gal diplomų pavyzdėlių turite?
Gal žinote internetinių puslapių?
Jei kažką turite atsispauzdinę savo kompiuteryje, jei negaila, gal galėtumėte atsiusti man adresu :
muskato@gmail.com
Beje, jei nepaslaptis, gal galite parašyti į AŽ arba el. paštą, kiek gaunate į rankas atlyginimo?
Būčiau labai dėkinga už bet kokią Jūsų suteiktą informaciją bei pagalbą.
Visgi taip atsitiko, kad auklėsiu pačius mažuosius, todėl lopšelių auklėtojos, labai reikia Jūsų pagalbos.
Kadangi nuo rugsėjo pradedu dirbti lopšelinukų grupėje, būtų gerai, kad pasidalintumėte patirtimi, kokius darbelius darote (gal turine atsiųsti parodyti nuotraukėlių) su 2 metų vaikais, kokius žaidimus žaidžiate, daineles dainuojate?
Ką veikiate rugsėjo 1 -ąją?
Gal turite anketų pavyzdžių, kuriuos duodate užpildyti tėveliams?
Gal diplomų pavyzdėlių turite?
Gal žinote internetinių puslapių?
Jei kažką turite atsispauzdinę savo kompiuteryje, jei negaila, gal galėtumėte atsiusti man adresu :
muskato@gmail.com
Beje, jei nepaslaptis, gal galite parašyti į AŽ arba el. paštą, kiek gaunate į rankas atlyginimo?
Būčiau labai dėkinga už bet kokią Jūsų suteiktą informaciją bei pagalbą.
QUOTE(gintaresa @ 2010 05 17, 16:22)
http://www.delfi.lt/...s.d?id=32224373
Pamastymui...
O gal turite instrukcijas, kada ir kodel galima stebeti veikla, jei nekeli kvalifikacijos, ja jau turi,ir tau pranesa "dabar as tavo veikla stebesiu kasdien".
Pamastymui...
Bet juk negali siaip sau stebeti
QUOTE(gintaresa @ 2010 05 17, 17:22)
73[/url]
Pamastymui...
Pamastymui...
matyt neitikot kuom nors
ne kas
teko patirti toki jausma kai kasdien stebi
QUOTE(Saulės mama @ 2010 09 01, 17:55)
Prisidedu prie sveikinimų kūrybingo, prasmingo ir ištvermingo darbo, mielosios kolegės
Išleidau savo dičkius į mokyklėlę, gavau mažiukus, 2 - 3m. vaikučius. Tai kas dirbate su mažiukais, prašome dažniau užsukti ir pasidalinti savo įspūdžiais, darbo - veiklos sumanymais