Įkraunama...
Įkraunama...

Darželio auklėtojos paplepėkim

QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 09 17, 10:47)
Sveikutės. Norėjau paklausti gal žinote. Ar įsidarbinant darželio auklėtojos padėjėja ( šeimininkute) reikalingas pedagoginis išsilavinimas? Na man atrodo kad ne bet kaip yra iš tikrųjų nežinau... g.gif

Nereikalingas kol kas,bet esu nuomonės kad šeimininkutes turi o gal ir privalo išklausyti vaikų psichologijos kursus. Ir dar vienas pastebėjimas,kuo auklytė-šeimininkutė jaunesnę to ji gražiau elgėsi su vaikais ir gali vadintis ne tik šeimininkutę bet ir auklėtojos-padėjėją. thumbup.gif Žinoma negaliu teigti kad vyresnio amžiaus šeimininkės negali būti geros bet deja jų labai mažai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 09 17, 10:47)
Sveikutės. Norėjau paklausti gal žinote. Ar įsidarbinant darželio auklėtojos padėjėja ( šeimininkute) reikalingas pedagoginis išsilavinimas? Na man atrodo kad ne bet kaip yra iš tikrųjų nežinau... g.gif

Nereikalingas. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Mergaitės, gal žinot kokiam darželyje gal reikia auklėtojos padėjėjos Vilniuje 4u.gif
Būčiau labai dėkinga už info į az 4u.gif
Ir skolinga nelikčiau, jei pavyktų įsidarbinti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 17, 13:02)
Nereikalingas kol kas,bet esu nuomonės kad šeimininkutes turi o gal ir privalo išklausyti vaikų psichologijos kursus. Ir dar vienas pastebėjimas,kuo auklytė-šeimininkutė jaunesnę to ji gražiau elgėsi su vaikais ir gali vadintis ne tik šeimininkutę bet ir auklėtojos-padėjėją.  thumbup.gif  Žinoma negaliu teigti kad vyresnio amžiaus šeimininkės negali būti geros bet deja jų labai mažai rolleyes.gif

Na aš iš tų jaunesnių. Tiksliau ne visai jaunutė bet dar iki pensijos oiiii kaip toli. Vienu žodžiu viduriukas smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kas žinote, koks privalo būti minimalus auklėtojos išsilavinimas?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ene @ 2010 09 23, 10:42)
Laba diena,

gal kas žinote, koks privalo būti minimalus auklėtojos išsilavinimas?

Ačiū.

Auklėtoja privalo turėti aukšteniosios pedagogikos mokyklos ( kolegijos) ikimokyklinio ugdymo išsilavinimą. Geriausiai kad jis būtu įgytas nuo 1997 metų.
Atsakyti
Laba diena,

Gal kas galėtų suteikti informacijos, kiek maždaug gali gauti darželio auklėtoja į rankas, jeigu neturi jokio darbo stažo.?
Ir gal kas žinote ar specialiuosiuose (spec. sutrikimų vaikų) darželiuose auklėtojai gauna didesnius atlyginimus nei paprastame darželyje?
Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės mama: 27 rugsėjo 2010 - 08:39
QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 23, 12:22)
Auklėtoja privalo turėti aukšteniosios pedagogikos mokyklos ( kolegijos) ikimokyklinio ugdymo išsilavinimą. Geriausiai kad jis būtu įgytas nuo 1997 metų.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2010 09 27, 09:39)
Laba diena,

Gal kas galėtų suteikti informacijos, kiek maždaug gali gauti darželio auklėtoja į rankas, jeigu neturi jokio darbo stažo.?
Ir gal kas žinote ar specialiuosiuose (spec. sutrikimų vaikų) darželiuose auklėtojai gauna didesnius atlyginimus nei paprastame darželyje?
Ačiū.

Kiek zinau, spec poreikiu vaiku darzeliuose aukletojos gauna priedus - ar ne 20 proc. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2010 09 27, 18:22)
Kiek zinau, spec poreikiu vaiku darzeliuose aukletojos gauna priedus - ar ne 20 proc. g.gif

Nu neteko girdėti apie tai.
Atsakyti
[quote=Saulės mama,2010 09 27, 07:39]
Laba diena,

g.gif

ir dar gal kas nors gali suteikti kažkokios tai informacijos apie tas nekontaktines valandas, ar jas apmoka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės mama: 27 rugsėjo 2010 - 17:42
[quote=Saulės mama,2010 09 27, 18:41]
[quote=Saulės mama,2010 09 27, 07:39]
Laba diena,

g.gif
ir dar gal kas nors gali suteikti kažkokios tai informacijos apie tas nekontaktines valandas, ar jas apmoka?
[/quote]
1230lt cia tik pradejus dirbt,bent pas mus darželyje tiek

Papildyta:
QUOTE(murute @ 2010 09 29, 14:46)
1230lt cia  tik pradejus dirbt,bent pas mus darželyje tiek

man būtų idomu sužinoti kas dirba lopšelio grupėj ,kiek turite sarašiniu vaikų
Atsakyti
QUOTE(murute @ 2010 09 29, 14:48)

man būtų idomu sužinoti kas dirba lopšelio grupėj ,kiek turite sarašiniu vaikų

15 sarase ir grupeje 15 mirksiukas.gif
Atsakyti