Įkraunama...
Įkraunama...

Darželio auklėtojos paplepėkim

Ieškančios auklėtojos darbo parašykite man sandrava@gmail.com
Veiksmas Kaune.
Atsakyti
Labux,
Jungiuosi į jūsų gretas,kaip ruošioatės naujų mokslo metų sutikimui?
Atsakyti
Sveikos.Stai ir as prisijungiu prie pedagogiu burelio 4u.gif
Atsakyti
Labukas, visoms wink.gif esu nesenai tik „iškepta“ auklėtoja 4u.gif dirbu tik 3ią mėnesį smile.gif Taigi, man įdomu viskas ir domiuosiu viskiuo smile.gif) gal kas turite kokių mankštelių dainų? Linksmų žaidimų, bei įdėjų kaip sutramdyti grupės „perliukus“? g.gif
Atsakyti
Sveiki, O jei dirbti darželi auklyte, reikia ikimokyklinio auklėjimo baigimo diplomą, ka jus ir kur moketes, universitetas kolegija? Kiek metu reikia mokytis? Nes be jo tai sunku gauti toki darba kiek žinau.
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2013 09 09, 13:27)
Sveiki, O jei dirbti darželi auklyte, reikia ikimokyklinio auklėjimo baigimo diplomą, ka jus ir kur moketes, universitetas kolegija? Kiek metu reikia mokytis? Nes be jo tai sunku gauti toki darba kiek žinau.
abar

Labukas smile.gif Šiaip geriau baigti universitetą, nes anksčiau ar vėliau darželis iš tavęs to reikalaus smile.gif aš asmeniškai studijavau kolegijoje 3 metus ir dabar įstojau į Klaipėdos universitetą gauti universitetinį bakalaurą. Žadėjo jau nuo 2013 metų, kad dirbti tokį darbą galės tik su ikimokyklinio ugdymo diplomu ( ne tik kaip šiuo metu su įvairaus pedagoginio pobūdžio diplomais), tačiau šį įstatymą vėl atkėlė iki 2014, deja...
Atsakyti
Sveikos,
Kur rasti kiek ir kokių popieriukų reikia turėti norint kelti kvalifikaciją?

ir išvis, kur būtų galima aiškiai ir paprastai paaiškintus dalykus apie kvalifikacijos kėlimą?
Atsakyti
lABA, KVALIFIKACIJOS KELIMAS DOMINA IR MANE. KOKIE POPIERIAI REIKALINGI NORINT IGYT VYR.AUKLETOJOS KVALIFIKACIJA? NUO KO REIKETU PRADET? GAL KAZKAS JAU PEREJES SITUOS KELIUS IR GALI SUTEIKT INFO? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cup @ 2013 09 13, 16:02)
Sveikos,
Kur rasti kiek ir kokių popieriukų reikia turėti norint kelti kvalifikaciją?

ir išvis, kur būtų galima aiškiai ir paprastai paaiškintus dalykus apie kvalifikacijos kėlimą?

Įsiveskite į google.lt ,,mokytojų atestacijos dokumentai", ir rasite visą informaciją 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi būčiau dėkinga,jei kas pasidalintų nuorodomis,skirtomis ne tik puošimui,bet ir kitomis,skirtomis ikimokyklinio amžiaus vaikams,kokios jūsų mylimiausios,iš kur semiatės idėjų..nes po ilgos pertraukos,dirbau mokytoja,tik šiemet dirbu darželyje,tad viskas nauja,domina...kaip džiugu,kad yra elketroninis paštas,būsiu aktyvi narė,pati buvau sukūrusi anglisčių paštą,manau prisijungimo duomenis po ilgesnio bendravimo gauti ir čia smile.gif
Atsakyti
Norim..norim... su profesine švente ,mielosios
Atsakyti
Pasaku skrynele,kaip matau Jus esate ir naujokas narys.As uz dalijimasi informacija,taciau ir Jus ka duosite man? smile.gif Kas siuncia Jums informacija,yra daug nariu?
Atsakyti