Ieškančios auklėtojos darbo parašykite man sandrava@gmail.com
Veiksmas Kaune.
Labux,
Jungiuosi į jūsų gretas,kaip ruošioatės naujų mokslo metų sutikimui?
Jungiuosi į jūsų gretas,kaip ruošioatės naujų mokslo metų sutikimui?
Sveiki, O jei dirbti darželi auklyte, reikia ikimokyklinio auklėjimo baigimo diplomą, ka jus ir kur moketes, universitetas kolegija? Kiek metu reikia mokytis? Nes be jo tai sunku gauti toki darba kiek žinau.
QUOTE(Meege @ 2013 09 09, 13:27)
Sveiki, O jei dirbti darželi auklyte, reikia ikimokyklinio auklėjimo baigimo diplomą, ka jus ir kur moketes, universitetas kolegija? Kiek metu reikia mokytis? Nes be jo tai sunku gauti toki darba kiek žinau.
abar Labukas

Sveikos,
Kur rasti kiek ir kokių popieriukų reikia turėti norint kelti kvalifikaciją?
ir išvis, kur būtų galima aiškiai ir paprastai paaiškintus dalykus apie kvalifikacijos kėlimą?
ir išvis, kur būtų galima aiškiai ir paprastai paaiškintus dalykus apie kvalifikacijos kėlimą?
lABA, KVALIFIKACIJOS KELIMAS DOMINA IR MANE. KOKIE POPIERIAI REIKALINGI NORINT IGYT VYR.AUKLETOJOS KVALIFIKACIJA? NUO KO REIKETU PRADET? GAL KAZKAS JAU PEREJES SITUOS KELIUS IR GALI SUTEIKT INFO?

QUOTE(Cup @ 2013 09 13, 16:02)
Sveikos,
Įsiveskite į google.lt ,,mokytojų atestacijos dokumentai", ir rasite visą informaciją

Aš irgi būčiau dėkinga,jei kas pasidalintų nuorodomis,skirtomis ne tik puošimui,bet ir kitomis,skirtomis ikimokyklinio amžiaus vaikams,kokios jūsų mylimiausios,iš kur semiatės idėjų..nes po ilgos pertraukos,dirbau mokytoja,tik šiemet dirbu darželyje,tad viskas nauja,domina...kaip džiugu,kad yra elketroninis paštas,būsiu aktyvi narė,pati buvau sukūrusi anglisčių paštą,manau prisijungimo duomenis po ilgesnio bendravimo gauti ir čia

Norim..norim... su profesine švente ,mielosios