pasaku skrynele, o tai gerai... siunčiam jums į paštą savo išbrandntas idėjas ir...? Kur jūs viską dėsit? Talpinsit i portala ar pan?
Manau protingiausia, ne siūsti kažkam, o tiesiog pvz FB atsidaryti uždarą grupę....tada ten dalintis informacija bendrai, o ne kažkam vienam siūsti. Būtų viskas aišku ir konkretu ir visi matytumėme visų pasidalijimus.
QUOTE(JM @ 2013 10 10, 17:12)
Manau protingiausia, ne siūsti kažkam, o tiesiog pvz FB atsidaryti uždarą grupę....tada ten dalintis informacija bendrai, o ne kažkam vienam siūsti. Būtų viskas aišku ir konkretu ir visi matytumėme visų pasidalijimus.
tikrai sauni ideja
QUOTE(Tedžiukė @ 2013 10 10, 17:24)
tikrai sauni ideja
As ir uz cia ideja

Papildyta:
QUOTE(Tedžiukė @ 2013 10 10, 17:24)
tikrai sauni ideja
As ir uz cia ideja

QUOTE(Odettoose @ 2013 10 10, 18:37)
Dar kartą sveikutės
) Kaip šaunu, kad jau kažkas pajudėjo ir bent jau matau, kad žmonės rašo :
) Aš taip pat už tai, kad FB būtų uždara grupė
gal jau kas sukūrėte? norėčiau ir aš įsilieti ir ne tik pasidalinti savo idėjomės, bet ir iš jūsų kauptis naujų 

Taip sukūriau FB grupę" darželio auklėtojos", kas norės jungtis rašykite, pridėsiu prie šios grupės.Rašykite arba FB ( įvedę " darželio auklėtojos" ir parašykite, kad prijungčiau ) arba man į až

QUOTE(JM @ 2013 10 12, 00:10)
Taip sukūriau FB grupę" darželio auklėtojos", kas norės jungtis rašykite, pridėsiu prie šios grupės.Rašykite arba FB ( įvedę " darželio auklėtojos" ir parašykite, kad prijungčiau ) arba man į až
Manau, taip bus "skaidriausia" ir galėsime ir dalintis patirtimi ir diskutuoti ir bendrauti kolegiškai.

Kažkodėl mano FB neranda tokios grupės..

ir as nerandu sios grupes,JM patikslinkite ir labai noriu ten patekti
QUOTE(pasaku skrynele @ 2013 10 12, 20:32)
Aš taip pat už faisbuk paskyrą, o kas liečia mano sukurtą paštą, tai jis tikrai ne man - o mums, slaptažodį išsiunčiu toms kas pasidalina informacija - bet aš maloniai sutinku bendrauti ir facebook erdvėje
))
Man nepasiseka prisijungti pire tokios grupės (darželio auklėtojos) faisbuke, tiksliau visai tokios nerandu.

Man nepasiseka prisijungti pire tokios grupės (darželio auklėtojos) faisbuke, tiksliau visai tokios nerandu.
visoms nepavyksta kažkodėl,lauksime patikslinimo..aišku gerai labai ir elektr pašt savo turėti..
Labukas.
Merginos tikslinu.
FB sukūriau uždarą grupę darželio auklėtojoms.
Kaip prisijungti.
Rašot, man į až kaip jus surasti FB, aš jums išsiunčiu kvietimą draugauti, jūs patvirtinamte ir tada jungiu iš karto prie grupės.
O tada jau beliks pažindintis ir smagiai kolegiškai dalintis patirtimi
Jau kelioms merginoms išsiunčiau kvietimus "draugauti" ir kai tik patvirtins prijungsiu prie grupės.
Merginos tikslinu.
FB sukūriau uždarą grupę darželio auklėtojoms.
Kaip prisijungti.
Rašot, man į až kaip jus surasti FB, aš jums išsiunčiu kvietimą draugauti, jūs patvirtinamte ir tada jungiu iš karto prie grupės.
O tada jau beliks pažindintis ir smagiai kolegiškai dalintis patirtimi

Jau kelioms merginoms išsiunčiau kvietimus "draugauti" ir kai tik patvirtins prijungsiu prie grupės.

Ar kas nors jau prisijungė prie tos FB grupės?
Aš gavau pakvietimą, bet nežinau kaip ten toliau patekti:(