jei rupi sveikata tai tada is vis nevaiksciok i ji
o pudra nepades nebent pas tave kokia stebuklinga
Pamenu ir aš savo pirmąjį kartą
Nebijojau, kad užstrigsiu, bet kažkaip nerimavau, kad nerasiu kaip įjungt ar dar ko nors nemokėsiu. Bet ten nuėjus viskas tampa aišku.
Nereikia ten nieko bijoti. Tai va, ateini, pasakai kiek nori minučių ir į kokį. Susimoki. Tada eini į kabiną, užsirakini, nusirengi, išsitepi specialiu kremu, tada atsiguli arba įeini į soliariumą, užsidarai dangtį. Paspaudi mygtuką START ir guli sau
Kai praeina tos minutės, soliariumas pats išsijungia, tai tikrai nesudegsi
Tai va taip smulkiai ir aiškiai

QUOTE(icing sugar @ 2011 10 05, 20:17)
Nu, pasirodysiu visiška tundra, bet noriu paklaust vieno dalyko.. Nebijau užstrigt ar nusvilt, bet kadangi dienai tepuosi makiažo pagrindą, tai jį kaip ir reiktų nusivalyt ten einant.. T.y. nusipraust, ar tai soliariume įmanoma? 

Paprasčiausiai į rankinę įsimeskit servetėlių nuvalančių makiažą

QUOTE(Pichouette @ 2008 09 05, 19:01)

vat ir nepaklausk kaip

Juokas juokais, bet as pirma karta irgi neuzsidariau dangcio

Soliariumas kartais traska, man irgi baisiausia, kad neilusciau

Akiniu nesidedu, viena karta gal ir buvau uzsidejusi.
QUOTE(icing sugar @ 2011 10 05, 20:17)
Nu, pasirodysiu visiška tundra, bet noriu paklaust vieno dalyko.. Nebijau užstrigt ar nusvilt, bet kadangi dienai tepuosi makiažo pagrindą, tai jį kaip ir reiktų nusivalyt ten einant.. T.y. nusipraust, ar tai soliariume įmanoma? 

Įmanoma. Yra kriauklė, vanduo. Visokių priemonių, tai kaip rašė, vienuose soliariumuose būna, kituose ne. Nors aš asmeniškai esu linkus turėti ir naudotis savo priemonėm.
o kokias geriausiai apsaugines priemones naudot? ir kur galima butu nusipirkt?