O as is drauges gavau grojancius stringus Ten nugaroj yra kaledu elniuko Rudolfo raudona nosis, tai kai ja paspaudi sugroja Jingle Bells. Nu kokie jie man faini
pirma staigmena tai buo kalėdų senis su maišais.pats pats tikriausias.antroj-skalbimo mašina.dar netikėtai iš vyro gavau kvepalus.kas keisčiausia,tikrai brangius (kai jis visad dejuoja,kad nėra pinigų )ir labai patiko uošvienės dovana-gavom su vyru po čekį apsipirkt vienoj parduotuvėj,tai jau nusipirkom lygintuvą ir pora rinkinių taurių šios kalėdos tikrai buvo ypatingos su daug staigmenų...
O as is drauges gavau grojancius stringus Ten nugaroj yra kaledu elniuko Rudolfo raudona nosis, tai kai ja paspaudi sugroja Jingle Bells. Nu kokie jie man faini
Cia gal per velu girtis bet kasmet gaunu nemazai dovanu is mylinciu zmoniu. O labiausiai mylimas padovanojo labai jau reikalinga dovana - nesiojama kompa.
Nu man galbūt ne geriausia dovana buvo, bet labiausiai nudžiuginusi, mobilusis telefonas, kai tais laikais labai labai mažai kas turėjo ir minutė pokalbio kainavo 2,50 Lt.
Siaip gal vienintelis tevas kuris praso jusu pagalbos artejant kaledoms, taciau gal sulauksiu geru pasiulymu nes jau truputi nesugalvoju ka padovanoti savo mylimai zmoneliai (vaikas dar per mazas kad suprastu apie dovanas o tuo labiau apie kaledas). Taigi arteja kaledos ir jau planuoju ka nupirkti, tarkim uzpraitas kaledas padovanojau bragius kvepalus, praita padovanojau dovanu ceki grozio ir terapijos centre sukiharoje proceduras zinoma taip pat brangi dovana buvo (300lt). Taigi gal patartumet ka galeciau padovanoti zmonelei, zinoma buitines technikos nereikia, is papuosalu taip pat nieko netruksta, kvepalu lentynos lusta. Tai todel net ir nezinau ka pirkti. Gal jus turite kokiu originaliu pasiulymu, tarkim pacios ka noretumet gauti.