Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią įdomiausią kalėdinę dovaną gavote?

QUOTE(Laurama @ 2004 12 27, 11:16)
O as is drauges gavau grojancius  stringus tongue.gif  Ten nugaroj yra kaledu elniuko Rudolfo raudona nosis, tai kai ja paspaudi sugroja Jingle Bells. Nu kokie jie man faini megalol.gif

Niu tai kur ju pirkti buna tongue.gif Oij pasilinksminciau megalol.gif noriu laaabai. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Anglijoj tongue.gif
Atsakyti
Aaa... Bet pabandysiu paieskoti cia smile.gif
Atsakyti
pirma staigmena tai buo kalėdų senis su maišais.pats pats tikriausias.antroj-skalbimo mašina.dar netikėtai iš vyro gavau kvepalus.kas keisčiausia,tikrai brangius (kai jis visad dejuoja,kad nėra pinigų biggrin.gif )ir labai patiko uošvienės dovana-gavom su vyru po čekį apsipirkt vienoj parduotuvėj,tai jau nusipirkom lygintuvą ir pora rinkinių taurių thumbup.gif šios kalėdos tikrai buvo ypatingos su daug staigmenų...
Atsakyti
buna gi geru anytu smile.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurama @ 2004 12 27, 15:15)
O as is drauges gavau grojancius  stringus tongue.gif  Ten nugaroj yra kaledu elniuko Rudolfo raudona nosis, tai kai ja paspaudi sugroja Jingle Bells. Nu kokie jie man faini megalol.gif

nu geras thumbup.gif kaip ir as noreciau tokiu smile.gif liute jei rasi,tai duok zinot ir man smile.gif
Atsakyti
Pabandykit susirast ir nusipirkt šioms ateinančioms Kalėdoms, juk beliko tik 4 mėn laukti. Gerų pirkinių... 4u.gif
Atsakyti
Cia gal per velu girtis blush2.gif bet kasmet gaunu nemazai dovanu is mylinciu zmoniu. O labiausiai mylimas padovanojo labai jau reikalinga dovana - nesiojama kompa. thumbup.gif

O tie grojantys stringai, tai nerealus dalykas!!
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2004 12 30, 13:14)
Niu tai kur ju pirkti buna tongue.gif  Oij pasilinksminciau megalol.gif  noriu laaabai. blush-anim-cl.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Nu man galbūt ne geriausia dovana buvo, bet labiausiai nudžiuginusi, mobilusis telefonas, kai tais laikais labai labai mažai kas turėjo ir minutė pokalbio kainavo 2,50 Lt. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos:)

Siaip gal vienintelis tevas kuris praso jusu pagalbos artejant kaledoms, taciau gal sulauksiu geru pasiulymu nes jau truputi nesugalvoju ka padovanoti savo mylimai zmoneliai (vaikas dar per mazas kad suprastu apie dovanas o tuo labiau apie kaledas). Taigi arteja kaledos ir jau planuoju ka nupirkti, tarkim uzpraitas kaledas padovanojau bragius kvepalus, praita padovanojau dovanu ceki grozio ir terapijos centre sukiharoje proceduras zinoma taip pat brangi dovana buvo (300lt). Taigi gal patartumet ka galeciau padovanoti zmonelei, zinoma buitines technikos nereikia, is papuosalu taip pat nieko netruksta, kvepalu lentynos lusta. Tai todel net ir nezinau ka pirkti. Gal jus turite kokiu originaliu pasiulymu, tarkim pacios ka noretumet gauti.

isnaksto dekingas
tevas
Atsakyti
Antibiotik--> Savaitgalį Druskininkuose SPA VILNIUS - abiems bus dovana mirksiukas.gif
Atsakyti