Įkraunama...
Įkraunama...

Pirkimas išsimokėtinai - lizingas

Senukuose pirkdamas tai gali gaut tik nebent kokį organą į akį, o ne nuolaidą... smile.gif
Ten perku tik žemę sėjinukams ir kartais sėklas, nes patogioj vietoj jie man važiuojant į sodą smile.gif Kartais kokių vinių ar varžtų... smile.gif

draugas kažkada davė įmonės pavadinimą, kai buvau užsidegęs, kad teliko reikia, tai ten LCD 32 colių įstrižainės televizorių man siūlė už tokią kainą, kur Topo centre, net prekės savikaina būna didesnė... Tik gaila, kad tos firmos pavadinimo jau nebepamenu... smile.gif Bet kainų skirtumas buvo tikrai ne 20 proc... :)Ir čia prieš gerus metus..
Tai dabar manau galima būtų dar geriau susitart... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 12 31, 11:54)
Senukuose pirkdamas tai gali gaut tik nebent kokį organą į akį, o ne nuolaidą... smile.gif
Ten perku tik žemę sėjinukams ir kartais sėklas, nes patogioj vietoj jie man važiuojant į sodą smile.gif Kartais kokių vinių ar varžtų... smile.gif

draugas kažkada davė įmonės pavadinimą, kai buvau užsidegęs, kad teliko reikia, tai ten LCD 32 colių įstrižainės televizorių man siūlė už tokią kainą, kur Topo centre, net prekės savikaina būna didesnė... Tik gaila, kad tos firmos pavadinimo jau nebepamenu... smile.gif Bet kainų skirtumas buvo tikrai ne 20 proc... :)Ir čia prieš gerus metus..
Tai dabar manau galima būtų dar geriau susitart... smile.gif

VLN, Pasilaiciose, Zemynos gatveje bent jau buvo tokia imone, kuri dare tikrai geras % ir pasirinkimas super, mes ten visa buitine technika nupirkome thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 12 30, 17:17)
stumdo tos mazos be PVM kaip dideles, o tai jau -21 proc. nuo kainos biggrin.gif

taip as perku tik is pazistamus ( pvz langai taip buvo pirkti), nes siaip nelabai tikeciau eilinio pardavejo geranoriskumu kad man bus suteikta normali garantija su visomis is to isplaukianciomis teisemis.

P..s ir jeigu jau buna skirtumas kainai moketi grynais ar lizingu ( nes tikrai ne visur jisai buna), tai turiu kreditine kortele - is jos issigryninu, o toliau pagal grafika inesineju. Pigiau ir paprasciaunei nei lizingas, o ir grazinti galima anskciau be jokiu papildomu mokesciu

QUOTE(NiekoTokio @ 2009 12 31, 10:54)

bet kazkaip daug zmoniu perka tenais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 31 gruodžio 2009 - 11:49
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 12 31, 09:54)
Tik gaila, kad tos firmos pavadinimo jau nebepamenu... smile.gif

Gal "vigtų daiktų komisas"?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 12 31, 13:04)
Gal "vigtų daiktų komisas"?
kad nereikia tokio biggrin.gif kai pradejau verslo planus rasyt, busimi prekybininkai niekaip nesuprasdavo kaip galima kazka pardavineti be 100 proc. antkainio biggrin.gif
Atsakyti
Visada perkam issimoketinai,paimam kokiem trim menesiam,dviem metam niekada nebuvom paeme.
Atsakyti
neteko dar imti nieko issimoketinai, jei tai daryciau tai sioje srityje buciau visai ziopla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2010 01 24, 01:37)
neteko dar imti nieko issimoketinai, jei tai daryciau tai sioje srityje buciau visai ziopla ax.gif

tai kad ten didelio mokslo ir nereikia ax.gif , čia kitas klausymas, kiek tai jums kainuos smile.gif ar pigiau perkant savo lėšoms , ar skolinantis is korteles ar imant lizinga 1 ar 2 m
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 01 24, 15:06)
tai kad ten didelio mokslo ir nereikia ax.gif , čia kitas klausymas, kiek tai jums kainuos smile.gif ar pigiau perkant savo lėšoms , ar skolinantis is korteles ar imant lizinga 1 ar 2 m

per ta kryyyze dabar nebelabai ka ir nupirksi savo lesomis, bet va pavasaripo teks remontus daryti, teks skaiciuoti.. kas ir kaip geriau gautusi, ne savo lesomis
Atsakyti
QUOTE(martyna29 @ 2010 01 24, 18:06)
per ta kryyyze dabar nebelabai ka ir nupirksi savo lesomis, bet va pavasaripo teks remontus daryti, teks skaiciuoti.. kas ir kaip geriau gautusi, ne savo lesomis

g.gif per krize tik gali daryti savo lėšomis, o su skolintais tai nežinau, ar verta, dabar palukanos velniškai didelės, skolinimas pabranges ir pasiskolint nelabai gausit.
Atsakyti
sveiki,
niekada nepraktikuoju tokio dalyko kaip gyvenima skolon.Jei man ko reikia,-tai jau geriau pakenciu ir taupausi.Galbut kitas reikalas butu del busto.Bet cia irgi sukausi.Turejau mazyte paskola,bet tai buvo senai ir dabar juokinga atrodo suma.Viska stengiames pasidaryti patys(kas liecia remontus).Nelabai suprantu zmoniu ,kuriems reikia palaikyti lygi.Nu cia ,kaip sakoma,esu milijonierius(nors tas milijonas is banko skolintas).Tai va,nereikia sokti auksciau bambos ir per sunkmeti nera taip sunku.
Atsakyti
Emulsija taip piktai kalbejo, zinau, kad gal tik taip atrode 4u.gif

ir as visada tos nuomones tik savais, ir busto jokio dabar nepirkciau, nes nenusiteikusi 30 metu isipareigoti bankui, kai nezinai kaip bus su darbu,

bet nuo 6 men. iki metu, pasimti lizingu, kai nori kazka keisti nematau cia nieko blogo, nesivarto pas mane nei kiseneje nei banke tie milijonai lotuliukas.gif ir niekur aukstai nesoku, o noriu paprastai ir greitai, o ne kaip tie milijonai daro daro metus is metu ir nepasidaro nieko lotuliukas.gif
o kai trims zmonems isgyventi is vieno uzdarbio, susimoketi viska ir po 20 metu pasidaryti remonta, tai niekas niekur pagal jokias madas nelaksto, tik simboliskai, labai blogai kad matuojama viskas pagal savo kurpali, toks jausmas kad pati pasoko kazkur auksciau lotuliukas.gif o dabar pyksta lotuliukas.gif nesupyk, tik man viska taip persiskaite, juokingai nuskambejo lotuliukas.gif

o as ant jokiu zmoniu nei pykstu, ir man nei galvos neskauda ar palaiko jie kazkoki lygi ar ne, viska sprendziu pagal save tai dienai ir pagal kisene 4u.gif
Atsakyti