Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mamų kartos vardai

Apklausa: Kuris vardas jums gražiausias? (301 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Balsavau už Adelę, nes šis vardas gražiausias smile.gif
Atsakyti

Iš visų išvardintų vardų man gražesnis Vida.Tik kodėl Nijolė du kartus įrašyta? g.gif
Papildyta:
QUOTE(gritte @ 2007 04 20, 21:26)
Aš kažkodėl manau, kad Veronikos vardas taps populiarus  unsure.gif

Kodėl taip manai? ax.gif
Atsakyti
Aldona gal. mastau.gif
Atsakyti
Manau, kad visi šie vardai puikus. Bet tinkamiausi mažam vaikui Adelė, Natalija, Nijolė ir Gražina. Suabėjočiau tik dėl Aldonos, Birutės ir Genovaitės. Man jie gražūs, bet ateinanti karta manau dar nelabai priims tokius vardus. Gal mūsų proanūkiai grįš prie jų, bet dabar tokių nesirinkčiau.
Papildyta:
Beje, mano pačios vardas Jurgita, o šiais laikais pažįstų ne vieną bandravardę ir savo amžiaus, ir dukterų amžiaus. Nežinau ar mažas mergaites Jurgitom vadina, bet vieną šešerių metų tikrai žinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgittta: 22 balandžio 2007 - 17:52
man natalija gražu smile.gif
Atsakyti
Adelė wub.gif
Atsakyti
Gražiausias - Adelė, o baisiausias Jadvyga... Būtų žiauru, jei mergytei, pavadintai pastaruoju vardu, priliptų Jadzės pravardė blink.gif
Atsakyti
Man tai Genovaite baisiausias biggrin.gif nu kaip pavarde ir isvis nesusipratimas, jau turbut kiek gyvenu tiek dyvijuosi kaip toks vardas gali buti. Gerai kad tokiais dalykais pasidyvyti galima, nes sako, kad nesidyvyk, nes ir tau taip nutiks- tai cia bent jau tikrai nenutiks, nebent dukte uzaugusi sbludytu ir savo vaika taip pavadintu biggrin.gif
Atsakyti
Natalija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 04 22, 14:24)
Tik kodėl Nijolė du kartus įrašyta? g.gif

Per žioplumą. blush2.gif Įrašiau kuriuos atsiminiau, paskui pagalvojau kad gal reikėtų abėcėlės tvarka, tada kažkas paskambino ir gerai neapsižiūrėjus paskelbiau taip... ax.gif

O dėl Genovaitės tai nežinau, man jis kažkaip ponormalis vardas - gal kad giminaičių tokiu vardu buvo, Genutė, Genovaitė, Ginas (vyriškas) - kažkaip įprasta. Man tas vardas tai daugiau prie tokių "vaidilutiškų" kažkaip: savo vaikui neduočiau, nes per daug tautiškai skamba, bet šiaip iš esmės tai nėra baisus.

Jadvyga man labai negražus vaikystėj buvo, bet kažkaip pakeičiau nuomonę kai teko pabendrauti su kolegių dukrom - mat Jadvyga yra Hedwig variantas, o Haris Poteris turėjo pelėdą Hedwig, tai "merginom" tas vardas Jadvyga topinis, krūtas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 24 balandžio 2007 - 11:05
Mano mamos vardas Emilija,o ziuriu jis vel labai populiarus kaip ir pries gera penkiasdesimtmeti biggrin.gif
Atsakyti
Man Adeles vardas is situ visu graziausias ax.gif
Atsakyti