Balsavau už Adelę, nes šis vardas gražiausias

Iš visų išvardintų vardų man gražesnis Vida.Tik kodėl Nijolė du kartus įrašyta?

Papildyta:
QUOTE(gritte @ 2007 04 20, 21:26)
Kodėl taip manai?

Aldona gal.

Manau, kad visi šie vardai puikus. Bet tinkamiausi mažam vaikui Adelė, Natalija, Nijolė ir Gražina. Suabėjočiau tik dėl Aldonos, Birutės ir Genovaitės. Man jie gražūs, bet ateinanti karta manau dar nelabai priims tokius vardus. Gal mūsų proanūkiai grįš prie jų, bet dabar tokių nesirinkčiau.
Papildyta:
Beje, mano pačios vardas Jurgita, o šiais laikais pažįstų ne vieną bandravardę ir savo amžiaus, ir dukterų amžiaus. Nežinau ar mažas mergaites Jurgitom vadina, bet vieną šešerių metų tikrai žinau.
Papildyta:
Beje, mano pačios vardas Jurgita, o šiais laikais pažįstų ne vieną bandravardę ir savo amžiaus, ir dukterų amžiaus. Nežinau ar mažas mergaites Jurgitom vadina, bet vieną šešerių metų tikrai žinau.
man natalija gražu

Adelė

Man tai Genovaite baisiausias
nu kaip pavarde ir isvis nesusipratimas, jau turbut kiek gyvenu tiek dyvijuosi kaip toks vardas gali buti. Gerai kad tokiais dalykais pasidyvyti galima, nes sako, kad nesidyvyk, nes ir tau taip nutiks- tai cia bent jau tikrai nenutiks, nebent dukte uzaugusi sbludytu ir savo vaika taip pavadintu

Natalija

QUOTE(Veronika @ 2007 04 22, 14:24)
Tik kodėl Nijolė du kartus įrašyta? 

Per žioplumą.

O dėl Genovaitės tai nežinau, man jis kažkaip ponormalis vardas - gal kad giminaičių tokiu vardu buvo, Genutė, Genovaitė, Ginas (vyriškas) - kažkaip įprasta. Man tas vardas tai daugiau prie tokių "vaidilutiškų" kažkaip: savo vaikui neduočiau, nes per daug tautiškai skamba, bet šiaip iš esmės tai nėra baisus.
Jadvyga man labai negražus vaikystėj buvo, bet kažkaip pakeičiau nuomonę kai teko pabendrauti su kolegių dukrom - mat Jadvyga yra Hedwig variantas, o Haris Poteris turėjo pelėdą Hedwig, tai "merginom" tas vardas Jadvyga topinis, krūtas.