Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mamų kartos vardai

Apklausa: Kuris vardas jums gražiausias? (301 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dėl Aldonų , Nijolių nežinau. Bet tokius vardus kaip Bronislava , Stanislava, Jadvyga, Ganorata, Kazimera, Marijona vargu ar šiais laikais vaikam duoda.
Atsakyti
Mano mamai netoli 50 bigsmile.gif . Jos vardas - Vitalija, turėjo ji 3 geras drauges, ir visos jos buvo Nijolės lotuliukas.gif .......Dar populiarios anuomet Reginos, Vidos, Rimos, Danutės, Aldonos, Irenos, Janinos ax.gif

Aš kažkodėl manau, kad Veronikos vardas taps populiarus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2007 04 20, 21:26)
Mano mamai netoli 50  bigsmile.gif . Jos vardas - Vitalija, turėjo ji 3 geras drauges, ir visos jos buvo Nijolės  lotuliukas.gif .......Dar populiarios anuomet Reginos, Vidos, Rimos, Danutės, Aldonos, Irenos, Janinos  ax.gif

Aš kažkodėl manau, kad Veronikos vardas taps populiarus  unsure.gif

Pažįstu 25 Reginą, Danutę, Nijolę, Ireną, 18-os Janina. 12 m. Birutę. Bet 3-5 metų mergačių tokiais vardais nesu mačiusi. g.gif
Atsakyti
Adele dukrytę pavadinčiau, bet Genovaite doh.gif
Man šitas vardas asocijuojasi su pavarde. Tarkim, Genovaitė Pilypaitė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana @ 2007 04 20, 22:20)
Dėl Aldonų , Nijolių nežinau. Bet tokius vardus kaip Bronislava , Stanislava, Jadvyga, Ganorata, Kazimera, Marijona vargu ar šiais laikais vaikam duoda.

Duoda... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana @ 2007 04 20, 20:20)

Ganorata tai jau skamba.... doh.gif doh.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ganorata turėtų būti Honorata mirksiukas.gif Pazistu, beje, mergicka tokiu vardu. Jai kažkur 20 metų turėtų būti. Bet kadangi tai yra yprastas lenkiškas vardas, tai manau, kad ir daugiau jų turėtų būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2007 04 21, 18:50)
Ganorata turėtų būti Honorata mirksiukas.gif Pazistu, beje, mergicka tokiu vardu. Jai kažkur 20 metų turėtų būti. Bet kadangi tai yra yprastas lenkiškas vardas, tai manau, kad ir daugiau jų turėtų būti g.gif

Na Honorata skamba jau gražiau. tongue.gif
Atsakyti
Aš taip įtariu kad ta Ganorata atsirado iš to, kad rusų kalboje nėra "H" raidės tokios grynos g.gif Arba tarmiškai kaip nors čia taip gautųsi...
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2007 04 21, 18:55)
Aš taip įtariu kad ta Ganorata atsirado iš to, kad  rusų kalboje nėra "H" raidės tokios grynos g.gif Arba tarmiškai kaip nors čia taip gautųsi...

Ko gero abu variantai galimi, plius jei vardas senas ir metrikai kalbos draudimo metų, tai ir nieko keista kad Ganorata.
Atsakyti
pazistu maza BIRUTE tai man visai grazus tas vardas good.gif
Atsakyti
Nebalsavau už nei vieną, nu negražūs, nei vieno širdžiai mielo.
Gražus man Eleonora,bet jo nėra tarp išvardintųjų 4u.gif
Atsakyti