QUOTE(lera @ 2007 06 30, 00:00)
Sveikutes,lera,skydliauke issytiriau-yra uzdegymas,bet toks.kuriam gydimo nereikia.Endokrinologas pritare,kad gerciau raminancius.
Papildyta:
QUOTE(winia @ 2007 06 30, 11:10)
Man yra depresija ir gydyti reikia ją, nerimas man tik šiaip, šalutinis dalykas buvo. Ir baimių man nebuvo, man tik skaudėdavo kaklą ir būdavo tas vadinamasis kąsnio jausmas. Man daug padėjo psichoterapija, per ją ir kapsčiausi, nes vaistus tik dabar pritaikė.
Xanax nėra antidepresantas. Prie jo tikrai priprantama.
Is kurio tu miesto

Ar gulejai stacionare,ar dienomis lankiai psichoterapija

Klaipedoje nera dieninio skyrio,tik siulo gultis,kuo tikrai negaliu sau leisti,nes mergytei tik 10 men,o dar pirmokui atuostogas

Sako bus lengviau parynkti gydima.
Papildyta:
QUOTE(winia @ 2007 06 30, 11:10)
Man yra depresija ir gydyti reikia ją, nerimas man tik šiaip, šalutinis dalykas buvo. Ir baimių man nebuvo, man tik skaudėdavo kaklą ir būdavo tas vadinamasis kąsnio jausmas. Man daug padėjo psichoterapija, per ją ir kapsčiausi, nes vaistus tik dabar pritaikė.
Xanax nėra antidepresantas. Prie jo tikrai priprantama.
O,kaip tau pasireiskia depresija,kaip ja nustato.

Ir pas mane budavo kasnis gerkleje,prie pradedant vartuoti xanax
Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2007 06 29, 15:37)
Milocka, nebijok, gerk ta Zolofta.Nieko tu prie jo nepriprasi, kad tik jis tau tiktu ir padetu. As pati kai geriau, tai kaip ir nejutau jokio jo poveikio.Geriau po 1 tabl. karta per diena apie puse metu. Nutraukiau paprastai, tiesiog nustojau gert. Jokio poveikio nebuvo.
Sveika,bet ar nuo zolofto buvo teigiamas poveikis