Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(furyy @ 2007 06 10, 00:46)
aš irgi geriu xanax 0,50 3k. dienoj.  irgi vaikštau mieganti, jiwe migdo. ar tu seniai juos geri?  sakau gal praeis tas mieguistumas g.gif

As geriu,kazkur gal jau tris savaites,man pirmomis dienomis net liezuvis pinesi lotuliukas.gif Jau is pat ryto turiu isgert ta tabliete,jei nespeju-prasideda bijaurus nerimas.O antideprisantu man neisraso,klausiu kita kart,kodel g.gif Nors as ju ir nenoriu schmoll.gif Pagal rekomendacijas,eisiu 18 diena oas labai gera docente-neurologe,turiu daug klausimu smile.gif Geriant ta xanax,pirmos savaites atruode,kad pasveikau,o po tuo matit organizmas priprato,uzeina tie negerumai kartais vis vien doh.gif Uf,biauri liga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 06 10, 14:11)
As geriu,kazkur gal jau tris savaites,man pirmomis dienomis net liezuvis pinesi lotuliukas.gif Jau is pat ryto turiu isgert ta tabliete,jei nespeju-prasideda bijaurus nerimas.O antideprisantu man neisraso,klausiu kita kart,kodel g.gif Nors as ju ir nenoriu schmoll.gif Pagal rekomendacijas,eisiu 18 diena oas labai gera docente-neurologe,turiu daug klausimu smile.gif Geriant ta xanax,pirmos savaites atruode,kad pasveikau,o po tuo matit organizmas priprato,uzeina tie negerumai kartais vis vien doh.gif Uf,biauri liga doh.gif

na aš irgi tik atsikėlus turiu juos gerti. bet šiandien kalbėjau su vaistininke ir klausiau ar jie turi migdyt, tai sakė, kad ne, nes tai silpni raminamieji...liepė man pamažyt dozę, ale aš nežinau...gal pirmadienį reiks pasiskambyt daktarei iš Neuromedijos g.gif
o xanax dar ir dabar po 3 sav. migdo tave?
o aš kaip tik nesijaudinu kad antidepresantus geriu, nes jie nesukelia priklausomybės, o štai xanax sukelia. tik tiek kad labai ilgai tuos antidepresantus reik gert.
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 06 10, 15:28)
na aš irgi tik atsikėlus turiu juos gerti. bet šiandien kalbėjau su vaistininke ir klausiau ar jie turi migdyt, tai sakė, kad ne, nes tai silpni raminamieji...liepė man pamažyt dozę, ale aš nežinau...gal pirmadienį reiks pasiskambyt daktarei iš Neuromedijos g.gif
o xanax dar ir dabar po 3 sav. migdo tave?
o aš kaip tik nesijaudinu kad antidepresantus geriu, nes jie nesukelia priklausomybės, o štai xanax sukelia. tik tiek kad labai ilgai tuos antidepresantus reik gert.

Sveika,ziuriu, mes cia vienos bendraujam tongue.gif kitos jau issigyde thumbup.gif Mane labai migdo,ir visus,kurie gere ta vaistuka,is mano pazistamu,tai bent pirmas dvi valandas,vaikste ziovaudami smile.gif O kaip reikes nuo ju atprasti doh.gif Kaip tu laikaisi g.gif As dar paskaitineju i panikos sindroma,turincius tema,nes gydimas ligiai toks pat,tais paciai vaistais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 06 12, 11:39)
Sveika,ziuriu, mes cia vienos bendraujam tongue.gif kitos jau issigyde thumbup.gif Mane labai migdo,ir visus,kurie gere ta vaistuka,is mano pazistamu,tai bent pirmas dvi valandas,vaikste ziovaudami smile.gif O kaip reikes nuo ju atprasti doh.gif Kaip tu laikaisi g.gif As dar paskaitineju i panikos sindroma,turincius tema,nes gydimas ligiai toks pat,tais paciai vaistais smile.gif

aš ir skaitau visur kur tik netingiu biggrin.gif vis domiuosi
Mano vienintelis likęs negerumas: ištisinis galvos svaigimas, oi kaip jis mane užk...
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 06 12, 17:13)
aš ir skaitau visur kur tik netingiu biggrin.gif vis domiuosi
Mano vienintelis likęs negerumas: ištisinis galvos svaigimas, oi kaip jis mane užk...

O,tai nebemigdo xanax g.gif o man galvos svaigymas,nepazistamas jausmas g.gif uztat kitu pojuciu uztenka doh.gif nors,dabar nepaliginamai geriau smile.gif
Atsakyti
Labukas, nerimautojos mirksiukas.gif Matau, kad dviese belikot diskutuoti, tai prisijungsiu, kad nebūtų liūdna biggrin.gif
Aš jau ketvirtą mėnesį geriu seroxatą, bromazepamą man pakeitė tazepamu, geriu po vieną kas rytą. Tai visi simptomai, ką jūs aprašote man irgi yra, tik jie mažėja po truputį. Bet kai prasidėjo karščiai, tai... doh.gif Vieną kartą užėję buvo nemenkai, maniau, negi vėl bus ataka blink.gif Rankos kojos pradėjo šalti, net pakaušis nušalo, oro pradėjo trūkti, dūsavau dūsavau... blink.gif Bet kažkaip nusiraminau atsigulusi unsure.gif Bet ir dabar esu kasdien kaip ant ribos. bus ar nebus? cool.gif Stengiuosi užsiimti kokiu fiziniu darbu, kad negalvoti apie tai, tai man padeda thumbup.gif Dar reik prisiversti ant treniruoklio užlipti blush2.gif
Aš tai paveldėjau šitą ligą iš mamos, tai ji išsigelbėjo sportuodama ir radikaliai pakeitusi savo mitybą thumbup.gif Reik ir man susiimti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zibambukas @ 2007 06 13, 01:31)
Labukas, nerimautojos        mirksiukas.gif            Matau, kad dviese belikot diskutuoti, tai prisijungsiu, kad nebūtų liūdna            biggrin.gif           
Aš jau ketvirtą mėnesį geriu seroxatą, bromazepamą man pakeitė tazepamu, geriu po vieną kas rytą. Tai visi simptomai, ką jūs aprašote man irgi yra, tik jie mažėja po truputį. Bet kai prasidėjo karščiai, tai...        doh.gif            Vieną kartą užėję buvo nemenkai, maniau, negi vėl bus ataka            blink.gif          Rankos kojos pradėjo šalti, net pakaušis nušalo, oro pradėjo trūkti, dūsavau dūsavau...            blink.gif                Bet kažkaip nusiraminau atsigulusi            unsure.gif          Bet ir dabar esu kasdien kaip ant ribos. bus ar nebus?            cool.gif            Stengiuosi užsiimti kokiu fiziniu darbu, kad negalvoti apie tai, tai man padeda                thumbup.gif            Dar reik prisiversti ant treniruoklio užlipti            blush2.gif             
Aš tai paveldėjau šitą ligą iš mamos, tai ji išsigelbėjo sportuodama ir radikaliai pakeitusi savo mitybą              thumbup.gif          Reik ir man susiimti...                blush2.gif

Sveika,saunuole,kad parasei bigsmile.gif nes,is tikuju mes cia dvesie diskutuojam. O tave ar nemigdo tavo vaistukai g.gif Man ,kai buvo cia pirma karsta diena,toks prepolis buvo uzejas doh.gif namie +30,o mane 5 min.saltis krecia,kitos 5 min.jau karsta,oruo truksta,dusavau,pikino verysad.gif matuomai per veklai isgeriau ta xanax,ir tik po poros val,pagerejo.Bet tuoliau,tai visa diena nepajegiau is lovos islipti,taip silpna buvo verysad.gif Gal,dar turejo itakos ,kad vakare menesines prasedejo g.gif Ar jums nebuna ju metu pablogejimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 06 13, 15:30)
Sveika,saunuole,kad parasei bigsmile.gif nes,is tikuju mes cia dvesie diskutuojam. O tave ar nemigdo tavo vaistukai g.gif Man ,kai buvo cia pirma karsta diena,toks prepolis buvo uzejas doh.gif namie +30,o mane 5 min.saltis krecia,kitos 5 min.jau karsta,oruo truksta,dusavau,pikino verysad.gif matuomai per veklai isgeriau ta xanax,ir tik po poros val,pagerejo.Bet tuoliau,tai visa diena nepajegiau is lovos islipti,taip silpna buvo verysad.gif Gal,dar turejo itakos ,kad vakare menesines prasedejo g.gif Ar jums nebuna ju metu pablogejimo g.gif

Man tai nėra taip, kad iš lovos negaliu išlipti, ne, anksčiau tai buvo, kad net kalbėti negalėjau... blink.gif Aš dirbu, namie du vaikai, remontui ruošiamės, darbų užtenka, ir man tas geriau, kad randu kuo užsiimti, prisisodinau gėlių wub.gif tai džiaugsmo man suteikia blush2.gif Manęs nemigdo, aš išgeriu išeidama į darbą seroxatą ir tazepamą ir išvarau. Tik kai grįžtu apie pietus, batareikos baigiasi ir kartais lūžtu pamiegoti thumbup.gif Man kankina rytinis nerimas krūtinėj, toks bjaurus jausmas, negaliu rytais net lovoj ramiai padrybsoti, kai atsikeliu, pradedu ruoštis, skubėti, tai praeina, arba užsimirštu.
Laikykitės merginos 4u.gif Neliūdėkit mirksiukas.gif
Anksčiau aš ir pati išeidavau pabūti vienumoj, pažliumbdavau prie kompo, beskaitydama tokio pat likimo mamų skundus... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(zibambukas @ 2007 06 14, 02:42)
Man tai nėra taip, kad iš lovos negaliu išlipti, ne, anksčiau tai buvo, kad net kalbėti negalėjau...                  blink.gif            Aš dirbu, namie du vaikai, remontui ruošiamės, darbų užtenka, ir man tas geriau, kad randu kuo užsiimti, prisisodinau gėlių            wub.gif            tai džiaugsmo man suteikia          blush2.gif          Manęs nemigdo, aš išgeriu išeidama į darbą seroxatą ir tazepamą ir išvarau. Tik kai grįžtu apie pietus, batareikos baigiasi ir kartais lūžtu pamiegoti            thumbup.gif            Man kankina rytinis nerimas krūtinėj, toks bjaurus jausmas, negaliu rytais net lovoj ramiai padrybsoti, kai atsikeliu, pradedu ruoštis, skubėti, tai praeina, arba užsimirštu.
Laikykitės merginos          4u.gif            Neliūdėkit            mirksiukas.gif
Anksčiau aš ir pati išeidavau pabūti vienumoj, pažliumbdavau prie kompo, beskaitydama tokio pat likimo mamų skundus...            cray.gif

Sveiki,mane tas nerimas rytinis,daugiausiai uzknisa doh.gif Nei pagulet ilgiau,nei ka.Ir kaip ji reiketu be vaistu iveikt g.gif o jug kada nors reikes g.gif Nepatikesi,as kai skaitineju kitu mamu pasakojimus,taip pat verkdavau doh.gif Pas mane jug dar viskas svieziai,du menesiai kaip sergu.
Atsakyti
Sveikutes visos,
dar viena vegetodistonike i jusu kompanija.rolleyes.gif Man si diagnoze nustatyta jau beveik pries 10m.Kazkiek apsigydau, pagyvenu ir vel ji subujoja. Kelis kartus jau taip buvo, bet paskutini karta kazkaip galima sakyt, praejo savaime. As tai ta diagnoze nelabai pasitikiu, sakau, gal kai neranda tikros priezasties, tai ja klijuoja.Mano simptomai kaip daugelio jusu. Vat tik norejau paklaust ar niekam nebuna visokiu sirdies plakimu, dusimu, nemaloniu pojuciu ir skausmu pasirdziuose?
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2007 06 18, 14:01)
Sveikutes visos,
dar viena vegetodistonike i jusu kompanija.rolleyes.gif Man si diagnoze nustatyta jau beveik pries 10m.Kazkiek apsigydau, pagyvenu ir vel ji subujoja. Kelis kartus jau taip buvo, bet paskutini karta kazkaip galima sakyt, praejo savaime. As tai ta diagnoze nelabai pasitikiu, sakau, gal kai neranda tikros priezasties, tai ja klijuoja.Mano simptomai kaip daugelio jusu. Vat tik norejau paklaust ar niekam nebuna visokiu sirdies plakimu, dusimu, nemaloniu pojuciu ir skausmu pasirdziuose?

Man buvo, kol negeriau vaistu
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 06 18, 13:33)
Man buvo, kol negeriau vaistu

O kokie vaistukai tau padejo?
Atsakyti