Mano gyd. sako,kad daug alergisku ir nesveiku vaukiuku gimsta nuo to,kad dabar yra labai daug naudojama cheminiu vaistu ir,aplamai, chemijos buityje.Ilga laika naudojus KT,organizmas pripumpuotas to brudo,butu logiska,duot organizmui kuo ilgiau pailset ir "issivalyt"
QUOTE(toja @ 2005 06 22, 12:54)
hormonai saka, kad per pora savaiciu iseina is organizmo. ir dar sake, kad po KT geriau foline rugsti kokius 3 men. pagert, o kaip ten viska sis tiesu tai neaisku
Tai va
Turbut nepakenktu ir nakvisos aliejus....Apskritai, organizmas issibalansuoja, kai pradeda kazko organizmui trukti, o KT tikrai ne i sveikata, todel reikia papildomai dar savimi pasirupinti. Tas pats ir po ivairiu antibiotiku vartojimo, organizmas issenka, visiems tada aisku, kad reikia vitaminu, subalansuotos mitybos.
Nezinau, ar as sau padedu, bet vartoju vitaminus beveik visada, isskyrus gal vasara, nes tada daugiau naturaliais vitaminais lepinuosi.
Noriu patarimo.
Visada mylimės su prezervatyvais, bet vakar tai išėjo kad be jo,
o man dabar kaip ir vaisingos dienos, atrodo lyg ir spėjo ištraukti, bet vistiek kažkaip nejaukiai jaučiuosi. Kol geriau tabletes nors ramu būdavo. Tai ką patartumėt daryt, gal postinoro tabletę išgerti? Vaikučio kaip ir neplanuojam dar.
QUOTE(inore @ 2005 07 24, 21:05)
Noriu patarimo.
o man dabar kaip ir vaisingos dienos, atrodo lyg ir spėjo ištraukti, bet vistiek kažkaip nejaukiai jaučiuosi. Kol geriau tabletes nors ramu būdavo. Tai ką patartumėt daryt, gal postinoro tabletę išgerti? Vaikučio kaip ir neplanuojam dar. 
Jei tikrai 100 proc. dar nenorite vaikučio, tai tada Postinor'as...
O jeigu galvojate kaip Dievas duos, tai tada laukimas...
QUOTE(inore @ 2005 07 24, 21:05)
Noriu patarimo.
jei spėjo ištraukti, neturėtum pastoti
QUOTE(maza:) @ 2005 07 25, 09:51)
Jei tikrai 100 proc. dar nenorite vaikučio, tai tada Postinor'as...
vis dėl to išgėriau postinoro.
Kadangi vasarą praleidau atsirai nuo savo bernelio, tai nesąmoningai pamiršdavau išgerti KT, gėriau Diane 35 belekiek laiko gal kokius 4 metus tai tikrai.. dba visai nutraukiau ir mąstau ką čia padarius
vėl kasdien gerti kažką..?
Nprėjau pereit prie pleistrų bet prisiskaičiau tokių baisenybių, kad fantazija atšoko..
Šiaip visada nutraukiam.. bet kažkaip neleidžiu sau tuo pasikliaut
Užkniso Diane, nes jau maniau kad vapše frigidiška pasidariau.. ir maniau draugo nebemylinti, o pasirodo tabletkos kaltos, dba kaip noooriu, almost alway
Kažkada ir aš gėriau Diane. Norą sumažino iki minimumo. Šiuo metu KT nevartoju. Kadangi vaikelio neplanuojam, reikia saugotis kitaip. Sargiai, nutrauktas aktas mums su vyru nepatinka. Pasirinkom vietinio poveikio priemonę- Pharmatex. Tačiau ir jos nėra super. Kadangi nieko geriau nerandam, KT gerti nenoriu, tenka tuo pasitenkinti.
Sveikos mergickos,
Ale zinia, man ant sirdies taip gera, kad radau bendraminciu
galvojau kad as cia viena kvesa - susituokus nusprendziau baigti reikala su KT, nes, jerguteliau, su 2 minimum pertraukelem vartojau 6 metus ... Pasiskaicius si forumuka truputi plaukai siausias - kada as susirgsiu?
QUOTE(Rasakela @ 2005 09 26, 18:46)
matuok BT ir galėsi numatyt