Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

Mano gyd. sako,kad daug alergisku ir nesveiku vaukiuku gimsta nuo to,kad dabar yra labai daug naudojama cheminiu vaistu ir,aplamai, chemijos buityje.Ilga laika naudojus KT,organizmas pripumpuotas to brudo,butu logiska,duot organizmui kuo ilgiau pailset ir "issivalyt"
Atsakyti
nu nu, nevartojau jokių KT, apskritai tokia natūralistė buvau, o mano vaikas vistiek alergiškas gimė, taip kad.................
Nu sorry moteriškės, kabinuosi šiandie prie kiekvienos, nors iš tikro visų žodžiuose yra tiesos............... PMS................. laugh.gif ph34r.gif aggressive.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 06 22, 12:54)

hormonai saka, kad per pora savaiciu iseina is organizmo. ir dar sake, kad po KT geriau foline rugsti kokius 3 men. pagert, o kaip ten viska sis tiesu tai neaisku

Tai va rolleyes.gif man irgi taip atrodo. Kas liecia organizmo issekimus ir pan. tai reikia gerti papildomai vitaminu, nes vartojant tabletes pradeda trukti B, C, E grupes vitaminu ir folines rugsties. Galima sakyti visu tu vitaminu, kurie atsakingi uz kiausidziu funkcijas (ypatingai vit. E). Ginekologe net buvo minejusi, kad norint pastoti, 14 ciklo diena reiktu pavartoti E vitamino (kad geriau veiktu kiausides), aisku foline rugsti reiktu pradeti gerti zymiai anksciau.
Turbut nepakenktu ir nakvisos aliejus....Apskritai, organizmas issibalansuoja, kai pradeda kazko organizmui trukti, o KT tikrai ne i sveikata, todel reikia papildomai dar savimi pasirupinti. Tas pats ir po ivairiu antibiotiku vartojimo, organizmas issenka, visiems tada aisku, kad reikia vitaminu, subalansuotos mitybos.
Nezinau, ar as sau padedu, bet vartoju vitaminus beveik visada, isskyrus gal vasara, nes tada daugiau naturaliais vitaminais lepinuosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu patarimo. 4u.gif
Visada mylimės su prezervatyvais, bet vakar tai išėjo kad be jo, blush2.gif o man dabar kaip ir vaisingos dienos, atrodo lyg ir spėjo ištraukti, bet vistiek kažkaip nejaukiai jaučiuosi. Kol geriau tabletes nors ramu būdavo. Tai ką patartumėt daryt, gal postinoro tabletę išgerti? Vaikučio kaip ir neplanuojam dar. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 07 24, 21:05)
Noriu patarimo. 4u.gif
Visada mylimės su prezervatyvais, bet vakar tai išėjo kad be jo, blush2.gif  o man dabar kaip ir vaisingos dienos, atrodo lyg ir spėjo ištraukti, bet vistiek kažkaip nejaukiai jaučiuosi. Kol geriau tabletes nors ramu būdavo. Tai ką patartumėt daryt, gal postinoro tabletę išgerti? Vaikučio kaip ir neplanuojam dar. ax.gif

Jei tikrai 100 proc. dar nenorite vaikučio, tai tada Postinor'as...
O jeigu galvojate kaip Dievas duos, tai tada laukimas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 07 24, 21:05)
Noriu patarimo. 4u.gif
Visada mylimės su prezervatyvais, bet vakar tai išėjo kad be jo, blush2.gif  o man dabar kaip ir vaisingos dienos, atrodo lyg ir spėjo ištraukti, bet vistiek kažkaip nejaukiai jaučiuosi. Kol geriau tabletes nors ramu būdavo. Tai ką patartumėt daryt, gal postinoro tabletę išgerti? Vaikučio kaip ir neplanuojam dar. ax.gif

jei spėjo ištraukti, neturėtum pastoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 07 25, 09:51)
Jei tikrai 100 proc. dar nenorite vaikučio, tai tada Postinor'as...
O jeigu galvojate kaip Dievas duos, tai tada laukimas... smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
vis dėl to išgėriau postinoro. blush2.gif
Atsakyti
Kadangi vasarą praleidau atsirai nuo savo bernelio, tai nesąmoningai pamiršdavau išgerti KT, gėriau Diane 35 belekiek laiko gal kokius 4 metus tai tikrai.. dba visai nutraukiau ir mąstau ką čia padarius g.gif vėl kasdien gerti kažką..? verysad.gif Nprėjau pereit prie pleistrų bet prisiskaičiau tokių baisenybių, kad fantazija atšoko.. doh.gif Šiaip visada nutraukiam.. bet kažkaip neleidžiu sau tuo pasikliaut 4u.gif Užkniso Diane, nes jau maniau kad vapše frigidiška pasidariau.. ir maniau draugo nebemylinti, o pasirodo tabletkos kaltos, dba kaip noooriu, almost alway thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kažkada ir aš gėriau Diane. Norą sumažino iki minimumo. Šiuo metu KT nevartoju. Kadangi vaikelio neplanuojam, reikia saugotis kitaip. Sargiai, nutrauktas aktas mums su vyru nepatinka. Pasirinkom vietinio poveikio priemonę- Pharmatex. Tačiau ir jos nėra super. Kadangi nieko geriau nerandam, KT gerti nenoriu, tenka tuo pasitenkinti.
Atsakyti

Sveikos mergickos,

Ale zinia, man ant sirdies taip gera, kad radau bendraminciu 4u.gif
galvojau kad as cia viena kvesa - susituokus nusprendziau baigti reikala su KT, nes, jerguteliau, su 2 minimum pertraukelem vartojau 6 metus ... Pasiskaicius si forumuka truputi plaukai siausias - kada as susirgsiu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasakela @ 2005 09 26, 18:46)
  Pasiskaicius si forumuka truputi plaukai siausias - kada as susirgsiu?  blink.gif

matuok BT ir galėsi numatyt mirksiukas.gif
Atsakyti