Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

drinks_cheers.gif 4u.gif Prisijungiu prie metančių KT. 4u.gif
Vakar išgėriau paskutinę tablėtę ir pasižadėjau kad jau tikrai viskas. Vyrui jau kelis mėnesius sakau kad mesiu, bet vis bijodavau nesklandumų t.y nenoriu daugiau vaikų ir iki KT mano dienos buvo labai nereguliarios, o dabar kai mesiu gerti tai teks gal kaip nors sureguliuoti.
Man didžiausias šalutinis poveikis, kad aš noriu smileysex.gif su vyru gal kokį kartą per mėnesį, tai sakiau kad gal labiau vyrą mylėsiu ir mes dažniau smileysex.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bandysim sugrižti prie gumičių, gal dar Patentex naudosim. Naudojom kol maitinau vaikus tai buvo netik sex bet ir atrakcija, nes taip jau ten daug buvo putų kai pamatėm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif prisijuokėm, buvom labai įkaitę wub.gif tai reikėjo tęsti biggrin.gif biggrin.gif juokėmės ir tęsėm smileysex.gif tą malonumą biggrin.gif
Užtat kiek įspūdžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerlenda: 27 rugsėjo 2005 - 14:33
Prisijungiu prie metančių, lkio 4 tabletės.Reiks kažkaip saugotis, gal gumytem.
Atsakyti
Po vestuvių nutarėm ir jau eina antras mėnuo kaip nebegeriu KT smile.gif Kol vartojau KT labiausiai nepatiko, kad buvo dingęs noras mylėtis, o dabar saugomės prezervatyvais,noras padidėjęs, bet nuo jų, o gal ir ne nuo jų pasigavau grybelį cry.gif
Atsakyti
Naturalu, kad geriant kontraceptikus smileysex.gif norisi maziau, nes tada organizmas sako: "as negaliu pastoti", vadinasi ir myletis nereikia. mirksiukas.gif Taip, suredyta gamtos. O kai organizmas gyvena be dirbtiniu hormonu, tai kyla ir naturalus noras smileysex.gif , bet tada padaugeja tikimybiu isitaisyti pilvo gyventoja biggrin.gif
Atsakyti
Naudojau Diane 35, veliau Femina 35, bandziau pleistra, o dabar nebenaudoju nieko. Ir jauciuosi normaliai, ciklas normalizavosi is karto. Nors ir naudodama kontraceptikus siaip jau jauciausi gerai, pagrindiniai pasaliniai poveikiai buvo tik sumazejes noras smileysex.gif ir nuotaiku kaita - ir taip esu jautruole, tai geriant kontraceptikus dar pajautrejau unsure.gif , net preparatus su jonazolem nuo depresijos keleta kartu geriau doh.gif , nes stogas jau buvo emes vaziuoti. O dabar lyg ir geriau su nuotaika, kazkokia stabilesne pasidariau smile.gif , noras smileysex.gif po truputi dideja rolleyes.gif . O ir vyras nusistates pries bet kokius kontraceptikus - chemija ir lieka chemija. Saugosimes kaip kazkada, kol dar nevartojau jokiu kontraceptiku - mane vyras saugodavo pats smile.gif . O prezervatyvai man netinka - mano kunas priima tik natural produkt biggrin.gif . Manau kiekviena turi pasirinkti pati isiklausydama i savo kuna. Jei kunas kazkam sako NE - vadinasi ir turi buti NE. Sekmes visom smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, jungiuosi ir aš prie jūsų, mesiu Kt, vartoju jau 7 metus, manau jau pats laikas sustoti save nuodyti, nors ir vartodama nejaučiu kažkokių blogybių, gal tik galva skauda ir noras smileysex.gif mažesnis. Bet vis bijau kaip čia man bus jas nustojus vartoti, nes pradėjau jas gerti dėl skausmingų mėnesinių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 08 spalio 2005 - 18:06
QUOTE(Amica @ 2005 10 04, 23:37)
Saugosimes kaip kazkada, kol dar nevartojau jokiu kontraceptiku - mane vyras saugodavo pats smile.gif . O prezervatyvai man netinka - mano kunas priima tik natural produkt biggrin.gif .

Ot idomu, kaip vyras tave saugo? g.gif blink.gif
Atsakyti
Tikriausiai Amica kalba apie nutraukta lytini akta.. tikriausiai... unsure.gif
Atsakyti
Manau ir man atejo laikas nustot gert Cilesta, naudojau as jas daugiau nei 5metai. Tikrai jauciuos kaip koks ligonis, kuris negali be vaistu isgyvent...O ir leliuko jau noriu, planuoju kova pastot, tai galvoju tegu pailsi organizmas, nors gyd skao iskart gali bandyt, bet jei pati ne kaip jauties, manau reiktu palaukt truputi...
Atsakyti
As apie 6 -7 metus vartoju KT su pertraukom..Bet nenoriu nustoti saugotis.smile.gif
Tai teks dar kuri laika gerti tabletytes kad kudikelio nebutu smile.gif

Daugelis is jusu minejote kad jums sumazejes noras myletis, padidejes irzlumas ir t.t Bet as kazkaip tai nepajutau viso to.

Man kaip tik viskas gerai..mirksiukas.gif Visada turiu noro smile.gif o ir skausmo per menes. dienas nebebuna..

Kol kas dar nesiryztu nutraukti nes ir taip gerai jauciuosi smile.gif Aisku tabelete kenkia skrandziui, kitiems organams ir t.t Bet....
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 06 22, 09:30)
na įdomu įdomu... Nes bendravau su keliom gydytojom ir visos man griežtai teigė, kad galima iš karto planuot po KT, netgi patartina, jei nori greičiau pastot, nes suaktyvėja kiaušidės.

Va ir man radus endometriozę gyd patarė nutraukus KT nieko nelaukt ir daryt lelių, nes pirmus mėn po KT kiaušidės būna ypač aktyvios. Ir pavyko smile.gif .
Po gimdymo vėl pradėjau terliotis su tom KT, bet jau viskas įgryso ir nutariau jas mesti.
QUOTE(lysa @ 2005 05 17, 10:45)
Šiaip jaučiuosi gana keistai, vis sugaunu save kad "oi blyn pamiršau tablietką išgerti", pripratimas daro savo  laugh.gif

Aš atsigulu vakare ir vis galvoju, kažin ką aš čia šiandien pamiršau padaryt. Trūksta KT mano gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
ir man matyt priklausomybe ax.gif Va jau tris dienos kaip nebevartoju (jauciuos kaip kokia narkomane, tai sakydama biggrin.gif ), tai ryta pagaunu save ieskant pakelio su Harmonetu blush2.gif nu bet tikiuos po kurio laiko bus ramiau.. ech vel reikes kalendoriuka isigyti ir savo dienu laukti wub.gif
Atsakyti