Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

Uchhh, ir as tokia pati... Meciau gerti KT po ~8 metu beveik istiso gerimo... Nu ir kagi - noras smileysex.gif tikrai atsirado, nors kol geriau, netikejau kad cia nuo KT taip gali buti g.gif
O ziurau, cia mes jau pradedam girtis kaip anoniminiu alkoholiku klube lotuliukas.gif Tipo: Labas, as Maryte, as geriau KT 8 metus, dabar noriu smileysex.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif as geriau KT kokius metus, taigi pries savaite meciau as jas gerti bigsmile.gif svoris pradejo kristi, is kart nukrito keli kg. bigsmile.gif , noras smileysex.gif atsirado thumbup.gif , spuogai dar nekyla, bet tikiu, kad turbut vistiek pradesiu spuoguotis g.gif , nes daugumai taip buvo...... kol kas viskas i gera puse krypsta ziursiu kaip bus toliau 4u.gif
Atsakyti
sveiki, spuogai dingsta! noras yra! gyvenimas gereja smile.gif
Atsakyti
sveiki! manęs nebepykina! bet grožiuosi savo augintiniais-spuogais, kurių jau buvau atsikračius po paauglystės... blink.gif
Atsakyti
Sveikos, smagu skaityti, kad daugeliui KT nevartojimas tik i nauda 4u.gif O va man atvirksciai unsure.gif Geriau beveik 10 metu. Nutariau mesti. Per du menesius nevartojimo svoris +5kg, savijauta tragiska, menesines is viso i kapus nuvarys. Dvi savaites istisai sergu, dvi savaites norma, ir vel dvi savaites sergu ir t.t. Pavargau verysad.gif Pasake, kad ko gero teks vel gerti KT, kitaip menesines nesusitvarkys (nes butent taip man buvo jaunysteje, kol KT nevartojau) verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iliuzija``: 06 spalio 2006 - 16:33
As irgi pries 3,5 menesius meciau gerti KT. Paskutines pora savaiciu negaliu saves atpazint veidrodyje... spogu milijonai sad.gif net ant nugaros pradejo listi ... kazin ar jie praeis greitu metu? ar jau teks prisiminti visus kovos su jais budus?

Ir dar: menesines pirmus 2 kartus buvo pagal grafika, o si karta jau vieloja 2 sav. Testa dariausi, ginekologe echoskopu ziurejo.. baby nebus dar. Bet vistiek neramu, kas cia tokio darosi...

Noras atsirado tikrai:lol: thumbup.gif Laukiu dar gal suplonesiu netycia ohmy.gif
Atsakyti
Ir dar: menesines pirmus 2 kartus buvo pagal grafika, o si karta jau vieloja 2 sav. Testa dariausi, ginekologe echoskopu ziurejo.. baby nebus dar. Bet vistiek neramu, kas cia tokio darosi...

man irgi taip pat blink.gif vėlavo savaitę, net testą dariausi, bet nieko. na, šį mėnesį viskas jau lyg tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
Galbūt ne visoms tiks, bet siūlau pasidomėti NŠP, o tiksliau - savo vaisingumo pažinimu. Tada ir vėluojančios mėnesinės nekels tiek nerimo.
Aš asmeniškai KT nevartojau, bet po dukrytės gimimo, mėnesinės svyruoja nuo 28 d. iki 46 d.
Mes leliaus dar irgi neplanuojam mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, ar metus KT mėnesinių vėlavimas yra normalu ir kiek maždaug toms, kurios nebegeria KT, mmm vėlavo (jei vėlavo)? Aš KT nebegeriu nuo rugsėjo 15 d., ir jau šią - kitą savaitę turėčiau susirgti, kol kas nieko, tai truputį neramu darosi unsure.gif, nors visi PMS požymiai lyg ir buvo. Pastebėjau dar vieną dalyką: jau gera savaitė kaip mano krūtys jautresnės, lyg pabrinkusios, taip visada būdavo prieš mmm kai dar KT negėriau, bet tikrai ne taip ilgai, o tik kelios dienos prieš blink.gif Gal tai reiškia, kad organizmas tvarko išderintą hormonų pusiausvyrą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2006 10 06, 18:02)
As irgi pries 3,5 menesius meciau gerti KT. Paskutines pora savaiciu negaliu saves atpazint veidrodyje... spogu milijonai sad.gif net ant nugaros pradejo listi ... kazin ar jie praeis greitu metu? ar jau teks prisiminti visus kovos su jais budus?

Spuogai man intensyviai dygo apie 3-4 savaites, po to nunyko, bet gėriau nakvišos kapsules, o išoriškai vartojau paauglės dukros kosmetiką spuoguotai odai tongue.gif

QUOTE(Giliuke23 @ 2006 10 11, 08:03)
Sveikos, norėjau paklausti, ar metus KT mėnesinių vėlavimas yra normalu ir kiek maždaug toms, kurios nebegeria KT, mmm vėlavo (jei vėlavo)?

Pirmos mėnesinės man vėlavo beveik 2 sav., antros atėjo laiku, dabar laukiu trečių, ir matau, kad vėl vėluoja... O visi pabrinkimai irgi buvo, bet neilgai - tik iki pirmų mmm be KT.
Atsakyti
manu kad gali būt rami, nes tikriausiai visom taip buvo ar yra, nes man tikrai taip! blink.gif jau tikrai galvojau kad pastojau, nevartojau net šampano, kai pagalvoju juokinga dabar, juk negalėjo būt doh.gif taip yra kol organizmas susireguliuos...
Atsakyti
sveiki
Giliuke23, ne tu viena cia! as ir meciau gert regsejo menesi, po 2.5metu vartojimo, turejau susirgt jau si pirmadieni,t.y. spaslio 9 ir tylu ramu g.gif nors daktare mane perspejo, neissigask jei MMM gerokai veluos, cia normalu, tai lieka tik laukt umn.gif
nustojant gert atsirado noras smileysex.gif padaugejo ciut spuogeliu, dingo irzlumas,ziaurus galvos skausmai clap.gif
Atsakyti