Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

QUOTE(Irėja @ 2007 05 22, 12:24)
visa laimė, kad radau gydytoją (šio forumo dėka), kuri nebruka šito šlamšto. labai įstrigo jos žodžiai, kad KT gali gerti tik absoliučiai sveika moteris, nes jeigu yra kokia liga, prasidėję uždegiminiai ar, dar blogiau, piktybiniai procesai, KT viską dešimteriopai susitiprina ir pagreitina.

Gal ir tavo tiesa. Tik pasidarė smalsu, kokiom gi priemonėm saugaisi dabar, kai metei KT? Aš metu KT ir vėl prie jų grįžtu arba prie KŽ, nes man vis tik patikimiau nei pvz. natūralus planavimas (taip galima ir "prisiplanuoti")...
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 05 22, 13:11)
Gal ir tavo tiesa. Tik pasidarė smalsu, kokiom gi priemonėm saugaisi dabar, kai metei KT? Aš metu KT ir vėl prie jų grįžtu arba prie KŽ, nes man vis tik patikimiau nei pvz. natūralus planavimas (taip galima ir "prisiplanuoti")...

prezervatyvais. po viso to, ką išgyvenau metus KT, kažkaip "patikimumas" nebeatrodo labai didelis pliusas.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2007 05 22, 13:24)
visa laimė, kad radau gydytoją (šio forumo dėka)

Irėja, kokią gydytoją radai? Vilniuje ar kitam mieste?
Aš irgi planuoju baigti su KT, tik bijau, kaip organizmas reaguos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2007 05 22, 15:53)
prezervatyvais. po viso to, ką išgyvenau metus KT, kažkaip "patikimumas" nebeatrodo labai didelis pliusas.

Ne visuomet prezervatyvai patikimi mirksiukas.gif Pirmas sunus- netyciukas, prezervatyvo deka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aglaja @ 2007 05 22, 21:51)
Irėja, kokią gydytoją radai? Vilniuje ar kitam mieste?
Aš irgi planuoju baigti su KT, tik bijau, kaip organizmas reaguos  unsure.gif

Vilniuj. Gelena Karpenko, Gedvydžių g. 25

QUOTE(lovely @ 2007 05 23, 07:13)
Ne visuomet prezervatyvai patikimi mirksiukas.gif Pirmas sunus- netyciukas, prezervatyvo deka lotuliukas.gif

su KT tikimybė pastoti irgi yra, nors teoriškai ir labai nedidelė. o netyčiukas šiuo gyvenimo tarpsniu tikrai manęs neišgasdintų smile.gif kaip ir rašiau, šiuo metu man svarbiau sveikata, o ne šimtaprocentinis apsisaugojimas.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2007 05 22, 16:53)

o ka isgyvenai metus KT??? blink.gif nes as ir planuoju mesti, po vasaros planuosim leliuka gal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 05 23, 13:48)
o ka isgyvenai metus KT??? blink.gif nes as ir planuoju mesti, po vasaros planuosim leliuka gal  blush2.gif

berods 238 žinutė šitoj temoj
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2007 05 23, 16:16)
berods 238 žinutė šitoj temoj

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif jau paskaiciau
baisu
o as kazkaip buvau isitikinus, kad meti tai ir meti ir vsio biggrin.gif bet kad taip buna blink.gif doh.gif
gal tau taip stipriai pasireiske, kitom gal silpniau
g.gif
Atsakyti
Su butent siom ir susilauke pazytama vaikelio !
Atsakyti
Ir aš jungiuosi prie Jūsų 4u.gif Nusprendžiau, kad KT nebegersiu. Vakar gėriau paskutinę tabletę ir tikiuos, kad be jų man bus geriau..
Atsakyti
ir as turiu pasakele viena paremta tikrais faktais smile.gif
as KT geriau daugiau nei metus ir gal preis pusmeti prasidejo bedos visokiausios, padariau 2ju menesiu pertrauka, jauciausi ta laikotarpi labai gerai, bet teko vel saugotis, o tada vat ir prasidejo linksmybes, kaip sakoma doh.gif pirmiausia pienlige, galvos svaigimai, nuovargio jausmas, nuotaikos visiskas nebuvimas ir galu gale nualpau (nuo visiems ypatingai isgirtu Jassminelle) tada meciau, jau menuo laiko nebegeriu ir jauciuosi pakankamai gerai. manau kad iskasu karo kirvi ir atsisakau ju suvisam. tik nelabai turiu nora guminukais saugotis blush2.gif
Atsakyti
Tai vat. Pas mane ta pati problema, buvau metusi KT, bet ir vėl prie jų sugrįžau ax.gif Savo brangiausiajam jau buvau pasakius susitaikyti su gumytėm, bet kad pačiai jos kuo toliau, tuo labiau ėmė nebepatikti, jausdavau, kad net tas, ir vsio smile.gif Visokios žvakutės ar sprermicidiniai kremai irgi schmoll.gif Į natūralų šeimos planavimą žiūriu kiek skeptiškai, tai tinka nebent tik tuo atveju, kai "netyčiukas" nesudarytų didelių problemų. Nuo nutraukto akto minties net purto doh.gif
Tai ką daryt? biggrin.gif
Atsakyti