Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

Svwikos, aš prieš mėnesiuką mečiau KT ir labai tuo patenkinta wub.gif Nors įtariu, kad visi blogumai dar ateity. Kas mane nustebino- kad nebuvo jokio PMS prieš mmm, per mmm - jokių skausmų, tempimų ir pan blink.gif Kaip norėčiau, kad ir toliau taip rolleyes.gif Ir šiaip nebe tokia pikta biggrin.gif
Vyras trumpam išvykęs, tai dabar viena mokaus NŠP. nežinau kaip seksis praktiškai panaudot, bet prie KT - jokiu būdu negrįšiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
6 metus hormoninius kontraceptikus vartojau, pasekmiu dar laukiu, nes tik kelios svaites kaip nebenaudoju ziedo...
bet va viena LAAABAI rysku pasikeitima pastebejau (kaip cia daug kas minejo)
smileysex.gif thumbup.gif lauziu vyra beveik kasdien siom savaitem! tongue.gif
Papildyta:
dabar naudojam NLA, nes nebijom (ir net apsidziaugtume) jei butu netyciukas ax.gif

P.S. kodel jis vadinasi nutrauktu...??.. g.gif nieks gi ten nieko nenutraukia...tik baigia reikaliukus ne viduj, o pvz man ant pilvuko... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaInga @ 2007 06 01, 16:21)

P.S. kodel jis vadinasi nutrauktu...??..  g.gif  nieks gi ten nieko nenutraukia...tik baigia reikaliukus ne viduj, o pvz man ant pilvuko...  blush2.gif

vyras tai baigia, o tu? tongue.gif uztat ir nutrauktas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 06 01, 19:27)
vyras tai baigia, o tu?  tongue.gif uztat ir nutrauktas  cool.gif

na o jei as baigiu anksciau nei vyras? arba vyras baigia i vidu o as dar nebaigiau? tai cia tipo irgi nutrauktas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 02 birželio 2007 - 12:57
P.S. kodel jis vadinasi nutrauktu...??..  g.gif  nieks gi ten nieko nenutraukia...tik baigia reikaliukus ne viduj, o pvz man ant pilvuko...  blush2.gif

o kaip siūlytum vadint? g.gif ištrauktu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 06 01, 07:48)
Tai vat. Pas mane ta pati problema, buvau metusi KT, bet ir vėl prie jų sugrįžau ax.gif Savo brangiausiajam jau buvau pasakius susitaikyti su gumytėm, bet kad pačiai jos kuo toliau, tuo labiau ėmė nebepatikti, jausdavau, kad net tas, ir vsio smile.gif Visokios žvakutės ar sprermicidiniai kremai irgi  schmoll.gif Į natūralų šeimos planavimą žiūriu kiek skeptiškai, tai tinka nebent tik tuo atveju, kai "netyčiukas" nesudarytų didelių problemų. Nuo nutraukto akto minties net purto doh.gif
Tai ką daryt? biggrin.gif

As jau trys menesiai kai nebegeriu KT, bet db mintys grizta pie KT. Man visai nepatinka su prezervatyvais, ir mano ciklas neregulerus tapo, nebezinau net kada susirgsiu. Su KT tai nors tiksliai zinodavau kada susirgsiu unsure.gif O nutrauktas aktas man tai jau schmoll.gif
Atsakyti
AS taip pat jau meciau KT. Tai atsirgau 5 dienas kaip priklauso po 21 isgerusios piliules, savaite buvo ramu, o dabar vel prasidejo mms unsure.gif Kazin ar tai normalu? Suprantu, kad organizmas persitvarko, bet ar kam taip buvo...O ruosiausi jau ryt vaziuot echoskopija daryt , po KT, ziuret kaip kas pasikeite, tai jauciu teks atidet...
Atsakyti
As metus KT, kita menesi pastojau, ko pasekoje turiu antra vaikiuka.Bandziau skaiciuot dienas ir per vaisingas saugojomes, bet nepadejo biggrin.gif Ir siaip buvau prisiskaicius, kad po KT vartojimo iskart pastot sunku, bet cia matyt individualu smile.gif Dabar isidejau paprasta spirale, tikiuosi daugiau apsaugos su hormonais neteks naudot 4u.gif Nes jauciuosi visiskai kitaip, nebera pykinimu, galvos skausmu, nuolatinio nuovargio, irzlumo, o svarbiausia grizo noras myletis thumbup.gif
Atsakyti
6 metus hormoninius kontraceptikus vartojau, pasekmiu dar laukiu, nes tik kelios svaites kaip nebenaudoju ziedo...
bet va viena LAAABAI rysku pasikeitima pastebejau (kaip cia daug kas minejo) 
smileysex.gif    thumbup.gif  lauziu vyra beveik kasdien siom savaitem!  tongue.gif
Papildyta:
dabar naudojam NLA, nes nebijom (ir net apsidziaugtume) jei butu netyciukas  ax.gif

man ir pirmas pastebejimas, kad metus kontracepsija tas noras tai oi oi kaip isaugo

mes saugomes gumytem, bet kazkaip jas uzsidedam tik ispusejus paciam veiksmui, bl***** jauciu prisizaisim viena syki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 06 27, 13:28)
mes saugomes gumytem, bet kazkaip jas uzsidedam tik ispusejus paciam veiksmui, bl***** jauciu prisizaisim viena syki  doh.gif

va kaip tik todel as vel griztu prie KT. nes baby i artimiausius planus niekaip neisipaiso doh.gif
Atsakyti
Ir aš jau daugiau kaip mėnesį nebegeriu KT ax.gif Jas metus iškart pradėjau gert nakvišų aliejų, įtariu, kad jų dėka PMS žymiai sumažėjo ax.gif bigsmile.gif Taip pat sumažėjo potraukis saldumynams bigsmile.gif Tik atsirado dvi naujos bėdos - baimė pastoti ir spuogai verysad.gif
Atsakyti
o tai ką man dabar daryt? sugalvojau, kad pats laikas man KT pradėt naudot, pasiskaičiau čia.. unsure.gif na, ir baisu pasidarė... o tai ką daryt? blink.gif
Atsakyti