Įkraunama...
Įkraunama...

Nutraukus KT vartojimą

nezinau. mes nekalbam ta tema kazkodel.;] duodu apsisprast.
Atsakyti
ohh blush2.gif sekmes.. o tevams jau pasaket?
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2008 03 26, 16:26)
nusprendziau issaugoti kas yra.jei gamta neisikis. smile.gif

Stiprybės tau tavo apsiprendime, ir kad tėtukas kuo greičiau imtų tave palaikyti 4u.gif .
Atsakyti
Nutraukiau KP prieš 3mėn, jau 5 dienos vėluoja (ciklas gan reguliarus, +/- 1-2d) blink.gif doh.gif Aš jau strese lotuliukas.gif Bet su NT dar palauksiu unsure.gif iki savaitės galo g.gif
Blin, kai taip pagalvoji, tai visai nieko leliukas būtų, bet kai realiai galimybė, tai sunerimau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 30 spalio 2008 - 02:01
meciau, neplanavau, turiu nuostabu mazyli wub.gif (po gero pusmecio nuo metimo)
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif o koks apsaugos būdas apgavo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2008 10 30, 15:38)
Sveikinu  4u.gif  o koks apsaugos būdas apgavo? mirksiukas.gif

siaip saugojomes tik per pacias pacias dienas, o sakem, jei kitom kas bus-vadinas taip turi buti mirksiukas.gif tai gera savaitele veliau tos pacios pacios dienos buvo rolleyes.gif
bet turbut taip ir butume maziulio nesuplanave, tik toks budas jam ateiti pasirode imanomas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 10 30, 03:00)
Nutraukiau KP prieš 3mėn, jau 5 dienos vėluoja (ciklas gan reguliarus, +/- 1-2d)  blink.gif  doh.gif  Aš jau strese  lotuliukas.gif  Bet su NT dar palauksiu  unsure.gif  iki savaitės galo  g.gif
Blin, kai taip pagalvoji, tai visai nieko leliukas būtų, bet kai realiai galimybė, tai sunerimau  blush2.gif

NT rodo I blush2.gif O aš jau buvau prisigalvojus, jau pradėjau planuot doh.gif biggrin.gif
O gal testas meluoja mastau.gif
Atsakyti
man juokinga kai moterys geria KT vien todel kad spuogas isdygo ar plaukai riebaluoti... reikia ieskoti priezasties kodel taip yra ir gydyti, o ne KT ryti schmoll.gif visai kas kita kai KT geriami del apsaugos. As irgi vartojau 3 metus, nes visai nebuvo menesiniu, paskui nutraukiau nes planavom vaikeli. Pastojau, sekmingai isnesiojau, pagimdziau... Dabar gert nebenoriu, saugomes prezervatyvais, tik menesines vel nenormalios, ziuresiu ka siulys gydytojas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rittele @ 2008 11 06, 20:01)
man juokinga kai moterys geria KT vien todel kad spuogas isdygo ar plaukai riebaluoti... reikia ieskoti priezasties kodel taip yra ir gydyti, o ne KT ryti schmoll.gif  visai kas kita kai KT geriami del apsaugos. As irgi vartojau 3 metus, nes visai nebuvo menesiniu, paskui nutraukiau nes planavom vaikeli. Pastojau, sekmingai isnesiojau, pagimdziau... Dabar gert nebenoriu, saugomes prezervatyvais, tik menesines vel nenormalios, ziuresiu ka siulys gydytojas... g.gif

Bet tai pati irgi neieškojai priežasties, o KT pradėjai gert g.gif
Atsakyti
Taip sakant ir aš sugalvojau kad pats laikas mst. Vartojau jau kokius 5m. Tai pailsėi\t pats laikas...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 07, 00:33)
Bet tai pati irgi neieškojai priežasties, o KT pradėjai gert  g.gif

buciau niekad negerus, gydytojas pasake, jei ateity noriu turet vaiku reik gert dabar, nes menesiniu nebudavo po pusmeti ar daugiau, ir visa tai del PKS... o kito gydymo sake nera... taip kad pas mane buvo tukstanti kartu didesne beda negu spuogas ar riebus veidas... ax.gif
Atsakyti