QUOTE(sliver @ 2008 12 31, 20:13)
Sveiki, prisijungsiu ir aš
Jūs visos turite patirties, o aš esu bandžius tik KT ir man reikia protingų patarimų. Nesu naudojusi jokių kitų priemonių, tik KT, bet po kurio laiko jų atsisakysiu.
Iškyla problema - nenoriu naudoti jokių hormoninių priemonių (ne tik tablečių, bet ir pleistrų ir pan.), bet man gumytės netinka, nes brangiausiajam jos netinka, o aš turiu jį vienintelį iki gyvenimo galo.
Aš labai bijau pastoti, nenoriu turėti vaikų niekada gyvenime, aplamai esu jauna, tiesą sakant neturiu pinigų pakankamai nei sau, todėl man nėštumas būtų pasaulio pabaiga - neturėčiau nei kaip valymo pasidaryti.
Reikia galvoti dabar. Natūralus šeimos planavimas, nutrauktas aktas, vyras po pirties ir visą kitą - nesaugu, tikrai netinka, nes nei su reguliariu ciklu nerizikuočiau, o jis dabar toks nei nėra.
Esu pasimetus, nors tai neskubu, nes dar kurį laiką gersiu KT, bet aš niekaip nesugalvoju ką daryti.
Jei kuri nors turite kokių idėjų ar patarimų - man jie tikrai svarbūs.
Neturiu patirties, nes esu gėrusi tik KT. 
Jūs visos turite patirties, o aš esu bandžius tik KT ir man reikia protingų patarimų. Nesu naudojusi jokių kitų priemonių, tik KT, bet po kurio laiko jų atsisakysiu.
Aš labai bijau pastoti, nenoriu turėti vaikų niekada gyvenime, aplamai esu jauna, tiesą sakant neturiu pinigų pakankamai nei sau, todėl man nėštumas būtų pasaulio pabaiga - neturėčiau nei kaip valymo pasidaryti.
Esu pasimetus, nors tai neskubu, nes dar kurį laiką gersiu KT, bet aš niekaip nesugalvoju ką daryti.
Nenori vaikų - geriausias būdas be susilaikymo yra KT, t.y. jos patikimiausiai apsaugo nuo nėštumo. Nėra kitų itin patikimų būdų.
Man regis, pasąmoningai nori vaikų, tik prisirankiojai visokių kliūčių. Kam tada meti KT, jei kategoriškai ne laikas būti mama arba niekad ja būti nenorėsi? Apskritai tokie pasisakymai kaip "niekada" yra naivoki ir maksimalistiniai. Pasvarstai, kad net abortui pinigų neturėsi, bet atmeti visas efektyvias apsisaugojimo priemones. Keista.
Deja, gyvenimas pilnas sunkių pasirinkimų