QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 06, 17:47)
Sveikutes

Prisijungiau ir as prie Jūsų, merginos

Geriau KT labai ilga laika, palyginus ir kai nustojau tikrai ir noras sugryzo ir numeciau virs desimt kg, nieko nekeisdama, aisku pusmeti pavaiksciojau paberta, prasikankinau, o dbr jau psio, neneberia... Dar pastebejau, kad plaukai riebaluotis greiciau pradejo, kaip cia kazkuri mergina rase, bet ar taip, ar taip kasdien plaunu, tai man cia kaip ir nera minusas kazkoks didelis

O galvojau, kad tik man vienai kazkas negerai su tuo nenoru ir kazkokiom prislegtom nuotaikom, kai KT geriau, o pasirodo daugeliui taip yra.. Tfu...

Vienintele beda ir pakankamai didele, niekaip nerandu patikimo budo , kaip saugotis

Lateksui alergija turiu ziauria...

Poliuretano prezervatyvai nerealiai brangus... KP juk taip pat hormonai.... Gal zvakutes tas pabandyti...? Patarkite, merginos, kurios taip pat netoleruoja guminuku...
Sveikute

na, gumynukams kol kas neesu alergiska, bet vistiek pasisakysiu

spuogai mane jau taip pat puola visu pajegumu, nors negeriu dar tik 3 savaites, taciau rezultatas jau matosi akivaizdziai, nepatinka organizmui, kad ateme KT seimininke

spuogai ir ant veido, ir ant nugaros yra siek tiek, ir krutines srityje

nervina, bet reikia kentet,kito kelio nera. Plaukai irgi slinkti labiau pradejo

O atsakant i klausima del apsaugos, net nzn

manau zvakutes tikrai verta ismeginti, bet patikimumas ju nera labai ispudingas, gal kartu tepala dar bandykit panaudot, nes vienos zvakutes nebaisiai apsaugo

nebent galima dar bandyt tokia kombinacija: zvakutes ir nutrauktas aktas, gal tada ir visai nieko apsauga butu. O kitos apsaugos priemones kaip ir nematau, jei gumyciu netoleruojat, o visi pleistrai irgi hormoniniai, tai kaip ir ner daugiau nieko, jei spirale netinka.Na, cia mano nuomone