Sveikos,
perskaiciau visa foruma, bet neradau tinkamo atsakymo.
Geriau KT keleta metu, bet buvo ziaurus salutiniai poveikiai (nors pradzioj atrode, kad viskas gerai)... Blogiausias - depresija. Metimas gert KT padejo daug, bet gydausi iki siol.
Paskaiciau apie NSP, bet man jis netinka, nes ciklas siaubingai skausmingas ir nereguliarus - menesiniu tekdavo laukti po 2, 3 men (nustate policistini sindroma ir pirmas KT ir israse ciklo sureguliavimui).
Nutraukiau KT ir perejau prie nakvisu aliejaus - menesines (nebeskausmingos) eme atsirast, nors ir nereguliariai. Vadinasi, NSP vis vien netinka.
Bet ka daryt, jei vis dar vaiku neplanuoju? NLA netinka - mano mama taip "saugodavosi", rezultatas stai su jumis bendrauja
Apie gumytes irgi teko girdet (ir forumuose pasiskaityt)
Ka galetumet pasiulyti?
Gal kas bandet koki krema (pharmatex) + gumytes?
ar visad, plysus gumytei, geriat iskart tabletes?...
perskaiciau visa foruma, bet neradau tinkamo atsakymo.
Geriau KT keleta metu, bet buvo ziaurus salutiniai poveikiai (nors pradzioj atrode, kad viskas gerai)... Blogiausias - depresija. Metimas gert KT padejo daug, bet gydausi iki siol.
Paskaiciau apie NSP, bet man jis netinka, nes ciklas siaubingai skausmingas ir nereguliarus - menesiniu tekdavo laukti po 2, 3 men (nustate policistini sindroma ir pirmas KT ir israse ciklo sureguliavimui).
Nutraukiau KT ir perejau prie nakvisu aliejaus - menesines (nebeskausmingos) eme atsirast, nors ir nereguliariai. Vadinasi, NSP vis vien netinka.
Bet ka daryt, jei vis dar vaiku neplanuoju? NLA netinka - mano mama taip "saugodavosi", rezultatas stai su jumis bendrauja
Ka galetumet pasiulyti?
Gal kas bandet koki krema (pharmatex) + gumytes?
ar visad, plysus gumytei, geriat iskart tabletes?...
QUOTE(myself @ 2010 01 23, 16:11)
Prieš keturis mėnesius mečiau KT paskatinta saviškio. Jei ne jis būčiau ir toliau gėrusi, bet dabar turbūt nebegerčiau KT. Vaikelio neplanuojam. Aišku, dabar mėnesinės tavo skausmingos ir gausios, o tai labai veikia mano nuotaiką 
O gal gali pasakyti, dėl ko taviškis atkalbėjo tave nuo KT gėrimo?
QUOTE(Aurore_ @ 2010 01 24, 22:20)
Man irgi įdomu
Nes kai aš mečiau, pati buvau iniciatorė
sveikos, nezinau ar cia klausti:
mano drauge lb nori vaikelio bet niekaip nepastoja, cia nesenai daresi testuka ir matosi ryski ruzava juostele prie "c" laukelio ir balta prie "t" as jai sakau kad cia neigiamas testas, nes tos baltos juosteles matosi ir dar nepadarius testo, ka jus manot?
mano drauge lb nori vaikelio bet niekaip nepastoja, cia nesenai daresi testuka ir matosi ryski ruzava juostele prie "c" laukelio ir balta prie "t" as jai sakau kad cia neigiamas testas, nes tos baltos juosteles matosi ir dar nepadarius testo, ka jus manot?
QUOTE(Aurore_ @ 2010 01 24, 21:20)
Iš aplinkinių moterų patirties suprato, kad tai negeras dalykas.
QUOTE(naujute @ 2010 01 25, 10:15)
sveikos, nezinau ar cia klausti:
Ten tik ta vieta matosi, kur turetu but antra juostele. Jei balta matosi, tai tikrai neigiamas, rausvet turetu ta juostele jei teigiamas butu, o ne balta but. As visuose antra balta matau, ir visgi tai nereiskia, kad jau nestumas yra.
Viskas ten aišku tame teste. Viena juostelė visada būna rausva- tai testinė juostelė, kad testas veikia. antroji reaguoja arba nereaguoja su nėštumo hormonu.
Tai viena juostelė-neigiamas, 2- teigiamas. Nebent instrukcija rašytų kitaip.
Tai viena juostelė-neigiamas, 2- teigiamas. Nebent instrukcija rašytų kitaip.
QUOTE(zitjo @ 2010 02 09, 17:57)
labuka, nutariau negerti Kt neapsisprendžiu kaip saugotis, gumytės man nepatinka, spiralės db nenorėčiau, kt turi šaltu poveikių visokių. bet natūral. apsaugos būdais nelabai pasiikiu...
. negaliu turėt db leliuko, nes laukia vestuvės ir mokslai dar....nebežinau...

Tokiu atveju net nzn ka patarti, nelb yra jua is ko rinktis
nebegeriu kazkur 4,5 men.Pirmus 2 men nejauciau skirtumo,menesines buvo kas 21-30d.Paskui pradejo berti ir smarkiai(anksciau nebuvo to).Kakla ,veida beria labai.Einu i veidi valymus,tai tvarkos siek tiek.Kai geriau kt nebuvo noro myletus-vyras burbejo:).Jauciuosi geriau,noras gryzo,bet spuofai:(tikiuosi organizmas issivalys ir veidas susitvarkys.Nezadu daugiau gert ju...saugomes gumytemis