Įkraunama...
Įkraunama...

Eikos namuko kaimynai Baltijos pr. Klaipėda

kiek žinau, B korpusas, ten mūsų artimieji gyvens, jie kol kas ne LT verysad.gif dėl to ir rūpinamės, gaudom visą informaciją, kiek galim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skriba: 25 sausio 2008 - 11:36
Man labai nepatinka tai kaip jie pateikia info pvz kad ir apie tai kad buvo jau senai galima paziureti is vidaus kaip ten viskas vyksta, kad paziureti neuztenka reikia elektros isvedziojima nusifotkint jei ne sis forumas tikriausiai iki pat siol nebuciau to zinojus:) kas vyksta reikia vaziuoti pas ja klausti skambintis ,dirbantys zmones neturi tam laiko.ir nelabai suprantu tikslo pas ja vos ne kas savaite vaziuoti kalbetis kam to reikia kad pasakyti kad uz poros dienu darys ta ar ana:((((((((((( visiskai nesuprantu galetu ji susirinkti visu gyventoju el.pasto adresus ir vienu laisku visiems viska pranesti ar jai paciai neatsibosta kad jai skambina klausia atvaziuoja trukdo darba:((((((((((((( kazkaip berysio as nepratus sitaip lysti ir trukdyti zmones vakar jai paskambinau pasiteirauti kokiu naujienu yra nes kitaip neimanoma nieko suzinoti tai man nieko nepasake:((((((((((((((((((
Papildyta:

ar cia klausimas man:)
Atsakyti
kaip ji sakys, kad žada daryti ne tai, kas yra rašoma sutartį verysad.gif kad žada pinigus taupyti mūsų sąskaita verysad.gif jei nelįstume, paliktume likimo valiai, neaišku ką pastatytų, kas pigu, nekokybiška, svarbu pinigus didesnius paimti ir mažiau darbų atlikti, verysad.gif
Atsakyti
Ar jums neatrodo kad musu namo kaimynams reiktu tureti savo el pasta pvz baltijos12b@gmail.com kad galetume visi juo naudotis perduoti almai kad ten rasytu kas butu mums aktualu pvz visokie susirinkimai svarbus gyventojams pranesimai ir .t.t ir ten bedrauti nes kam reikia rasyti apie savo bedas problemas ir ivairiausius klausimus kurie rupi tik mums bendro naudojimo forume:(
Atsakyti
o ko jus vaziuojat pas Alma i ofisa? ms niekad nevaziuojam ir viska zinom, kiekviena ketvirtadieni 12 val. visi norintys atvaro i savo butuka ir viska su ja issiaiskina, mano vyras keiviena 4dieni vaziuoja, ir zinojom mes viska, ir nusifotkinom viska, ir taisem dar kelis kartus si bei ta. mums informacijos uztektinai thumbup.gif o del to kad taupys musu saskaita tai sorry netikiu, gyven amno gimines Vilniuj statytam eikos name, tai sake niekad jokiu problemu nebuvo. bet Alma sake kad durys i butukus bus tokios kaip ju ofise daabar yra. nu o tu is kokio korpuse, Bonaqua? smile.gif mes tai is B
Papildyta:
QUOTE(pupito @ 2008 01 25, 14:15)
o ko jus vaziuojat pas Alma i ofisa? ms niekad nevaziuojam ir viska zinom, kiekviena ketvirtadieni 12 val. visi norintys atvaro i savo butuka ir viska su ja issiaiskina, mano vyras keiviena 4dieni vaziuoja, ir zinojom mes viska, ir nusifotkinom viska, ir taisem dar kelis kartus si bei ta. mums informacijos uztektinai  thumbup.gif  o del to kad taupys musu saskaita tai sorry netikiu, gyven amno gimines Vilniuj statytam eikos name, tai sake niekad jokiu problemu nebuvo. bet Alma sake kad durys i butukus bus tokios kaip ju ofise daabar yra. nu o tu is kokio korpuse, Bonaqua? smile.gif mes tai is  B

nezinau, man tai cia super viskas, cia galime dalintis viskuo, o as nematau cia jokiu probelmu kurias reiketu spresti emailais, mes pvz norim dalintis kazkokiais patarimais, pasiulymais, o Almai manau lengviau paziuret i kiekvieno brezinisu ir pasakyt kas tam bute yra ir ka reikia daryt, o ne kiekvienam emaila siust smile.gif
Atsakyti
Musu korpusas C, o ka jus ten taiset??????????
Atsakyti
ai mes kelis kartus persigalvojom del rozeciu, dar vonioj biski vamzdi prailginom, niu zodzu tokie smulkus darbeliai. o vyras vakar sienas ismatavo, sako viskas lygu grazu.
Atsakyti
as irgi norejau perdeti rozete i kita vieta tai ji man paaiskino kad tai labai sudetinga nes vel reikia kviesti elektrikus tai pagalvoju netampysiu nervu nei sau nei jai paliksiu as ramybej kaip buvau pradzioj sugalvojus ir bus gerai nes visi nepatogumai delt okiu dalyku ir trukumai pasimato tik apsigyvenus:((((((((((((((ai nzn mes galvojom kad bus galima ten patekti savaitgali pasiziureti nes neina paprasta diena is darbo issprusti tai nuvaziavom ten viskas aptverta ir nieko nepamatem:)
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2008 01 25, 13:18)
o ko jus vaziuojat pas Alma i ofisa? ms niekad nevaziuojam ir viska zinom, kiekviena ketvirtadieni 12 val. visi norintys atvaro i savo butuka ir viska su ja issiaiskina, mano vyras keiviena 4dieni vaziuoja, ir zinojom mes viska, ir nusifotkinom viska, ir taisem dar kelis kartus si bei ta. mums informacijos uztektinai  thumbup.gif  o del to kad taupys musu saskaita tai sorry netikiu, gyven amno gimines Vilniuj statytam eikos name, tai sake niekad jokiu problemu nebuvo. bet Alma sake kad durys i butukus bus tokios kaip ju ofise daabar yra. nu o tu is kokio korpuse, Bonaqua? smile.gif mes tai is  B
Papildyta:
nezinau, man tai cia super viskas, cia galime dalintis viskuo, o as nematau cia jokiu probelmu kurias reiketu spresti emailais, mes pvz norim dalintis kazkokiais patarimais, pasiulymais, o Almai manau lengviau paziuret i kiekvieno brezinisu ir pasakyt kas tam bute yra ir ka reikia daryt, o ne kiekvienam emaila siust smile.gif

ten Vilnius, o čia Klaipėda verysad.gif
Atsakyti
o tai negi siulot Almai dar savaitgaliais dirbt? smile.gif ten gi be prieziuros neileidzia, galima tik per peitu pertrauka ketvirtadieni, o tai pagalvok kas butu jei visi ten lakstytu kada nori? bardakas butu. nezinau mums viskas ten super, laukiam nesulaukiam kada galesi ten gyvent smile.gifv thumbup.gif
Papildyta:
kaimyneliai mieliausieji, is kur tiek pesimizmo? smile.gif tai jei taip blogai paimkit ir parduokit ta butuka ir pirkit kokioj "Burej", ten nebus problemu smile.gif
Atsakyti
Kaip sakoma, geriau galvoti apie blogiausia, negu paskui smarkiai nusivilti
Atsakyti
QUOTE(Bonaqua @ 2008 01 25, 13:56)
Kaip sakoma, geriau galvoti apie blogiausia, negu paskui smarkiai nusivilti

drinks_cheers.gif 100 proc.

mes ir statėmės, tai lipom ir lipom ant kulnų, kitaip neaišku ką būtume turėję, net baisu pagalvoti verysad.gif o statybininkai ir ne prasti, manau šiais laikais nelabai galima pasitikėti,
Atsakyti