Nesu pletkininkų giminės, sužinojau ir parašiau, maniau, kad įdomu kas vyksta namo statybos užkulisiuose, noriu gero, deja
labai gerai kad paraset apie tas duris, vaziuosim ir issiaiskinsim
bet tokie jau tie lietuviai yura, jei dejuoji tai busi visiems geras, o ka daryt jeigu mane is tiesu viskas kol kas tenkina ir jeigu man kol kas viskas patinka?
taigi as privalau dabar sakyt kad tas blogai ir tas. kol kas man taip nera, jei bus ateity, gali buti. bet mes, Bonaqua, lygiai taip kaip ir jus turim savo nuomone, jums kazkas nepatinka, mums patinka, bet nereik cia musu vadint eikos atstovais ar kad mums buta padovanojo. nes tai netiesa. lygiai taip imames paskola, viska planuojam o cia kaltina nebutais dalykais. as dar karta pasikartosiu - MAN KOL KAS VISKAS MUSU NAMUKE PATINKA!!!!!!! o toliau sakykit ka norit
Na aš taip pat norėčiau įsiterpti
Aršingai jus čia mergaitės diskutuojat. Mane taip pat išgąsdinot dėl tų durų. Ir šiaip man krenta pasitikėjimas Eika, kai paklausai žinias, ką jie ten santariškėse pridirbo, negi toks pulkas žmonių nesuprato, nedaskaitė, kad reikės mokėti už stovėjimo vietas? Sutartis juk visi moka skaityti
Neaišku, kokia dar yla išlys iš maišo ir klaipėdoje. Pažiūrėsim. O tu pulpito parašyk į forumą, kaip ten iš tikrųjų su tomis durimis.
sveiki kaimyneliai,
kaip laikotes? buvom siandien su vyru namuke, bet ten dabar nelabai apsimoka vaziuot nes grindis betonuoja tai nelabai galima ieit ir Alma net nebuvo atejus
o rasau nes zinau kad visi jau turbut kazko ieskotes
mes tai va su vyru radom ir uzsisakem geras duris (i kambarius ir vonia). ilgai ziurinejomes Klaipedoj bet neiko gero taip ir neradom. o ta firma yra netoli palangos "Vara". galit apsilankyt ju puslpay ir paziuret, mums labai patiko:
www.vara.lt
kaip laikotes? buvom siandien su vyru namuke, bet ten dabar nelabai apsimoka vaziuot nes grindis betonuoja tai nelabai galima ieit ir Alma net nebuvo atejus
o rasau nes zinau kad visi jau turbut kazko ieskotes
www.vara.lt
kas liecia betonavima tai tas ties kad betonuoja grindis, bet jau daugeli butu gali paziureti ir pats asmeniskai vaiksciojau po savo buta jau isbetonuotom grindim ir Alma deja buvo atejus
jei nesusitikot tai reikia blogai ieskojot
)))) kas del duru tai mano pazystami irgi rekomendavo ta vara firma
tai sakau jei urmu pirtume, gal visiems nuolaida pritaikytu didesne
))))
a mums Almos is tikruju ir nereikejo
o savo butuke irgi vaiksciojom, tik kitur dar ner isbetonuota - 2am aukste
o kas del Varos tai nelabai pardaveja leidosi i kalbas del nuolaidu. nes turi daug uzsakymu ir tarsi negisdi del nuolaidu. (nors pamegint galima)
ir dar uzsisakyt reikia is anksto, nes mes uzsisakem dabar o durys bus geguzes pradzioj, bet sake deti duris geriau kai jau visas remontas padarytas, nes kitaip jas galima apibraizyti ar kitaip apgadinti
ai saindien dar buvom SBA Baldu centre kur siandien atidare Baltijos prospekte, tai neiko ispudingo nepamatem, bent jau mums taip pasirode
ai saindien dar buvom SBA Baldu centre kur siandien atidare Baltijos prospekte, tai neiko ispudingo nepamatem, bent jau mums taip pasirode
Sveikos ciulboneles
Metaliniu duru nebus
jus neatspejot
. A korpuse jau deda.Grazios sarvo tipo durys bus. 3 durys i lauka atsidaro, kitos 2 i vidu buto. Kiek zinau ateis laiskai neuzilgo del notarines sutarties pasirasymo ir del buto pridavimo terminu. Musu butui tai 04.24, kiek zinau visiems skirtingai.
Sveiki kaimyneliai, matau kad aistringai diskutuojate
tai ir as noreciau prisijungti. Labai dziaugsiuos jai nama priduos anksciau nei planavo, nes kuo greiciau noreciau pradeti kurtis
,seip kai paskutini karta buvau tik radiatoriu ir duru betruko , speju kad pridavimus prades nuo A korpuso
QUOTE(pupito @ 2008 02 14, 14:21)
Sveikos ciulboneles
Metaliniu duru nebus
jus neatspejot
. A korpuse jau deda.Grazios sarvo tipo durys bus. 3 durys i lauka atsidaro, kitos 2 i vidu buto. Kiek zinau ateis laiskai neuzilgo del notarines sutarties pasirasymo ir del buto pridavimo terminu. Musu butui tai 04.24, kiek zinau visiems skirtingai.
mažai betrūko, kad būtų metalinės
NIEKUR nesu macius kad butuose sudetu metalines duris! tai ir nereik vel cia set to pesimizmo grudo! kol kas ka saket niekas nepasitvirtino! ir berods saket kad net ne jus cia ta buta perkates, o jusu gimines, tai kam cia tokias nesamones rasot?kad nuotaika naujakuriams gadint?
mes tai jau gyvenam busimo remonto nuotaikom
nes tiek jau ir beliko iki jo 
Papildyta:
tiesa, sveikinam prisijungus Bilbo!!!!!!!!!!!!!!!!
mes tai jau gyvenam busimo remonto nuotaikom
Papildyta:
tiesa, sveikinam prisijungus Bilbo!!!!!!!!!!!!!!!!