Įkraunama...
Įkraunama...

Eikos namuko kaimynai Baltijos pr. Klaipėda

tai ir svarbiausia kad spetumet iki rugsejo, nes laiko tai dar yra nemazai smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveika, juzzzte,
aisku jus suspesite viska isirengti iki rugsejo menesio. Jei ieskai meistru, tai galiu parekomenduoti pazistama statybininka, vyras kartu su juo lubas per pora savaitgaliu musu bute sudejo, gali ateiti paziureti ir isitikinti smile.gif Per pazistamus radome rimta santechnika, jis pazadejo uz 300Lt pajungti visus santechnikos prietaisus (tualetas, vonia, kriaukle, maisytuvai). Plyteles vyras per 4 dienas kartu su uosviu suklijavo. Tik nereikia pergyventi biggrin.gif Tiesa, o jus is kurio cia korpuso ir auksto?

QUOTE(juzzzte @ 2008 06 04, 10:47)
Sveiki wink.gif

Prisijungiu ir as prie diskusiju... jau pusiau turim butuka is perpardavinetojo... man tik baisu kad visi nuo taip senai savo butais rupinasi, o mes jau koki issirinkom, toks ir bus, keist kazko negalim smile.gif o cia dar isirengti reiks iki rugsejo men. kaip galvojat ar imanoma susirasti mestrus ir daline apdaila pasidaryti per vasara viskuo pradedant rupintis tik dabar? dziaugsiuos patarimais kur kokiu medziagu pigiausia ieskoti, kiek mokejot meistrams uz darbus ir t.t. smile.gif

Atsakyti
nu nepergyvenam smile.gif tik tiek kad viskas labai greitai ir vienu metu uzgriuvo smile.gif sunku vienu metu suplanuoti daug dalyku smile.gif
Atsakyti
Sveika, Dilara gal galetumei man parasyti to santechniko tel.nr.?Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal jus ka nors zinote apie tai kada bus galima isikelti i savo butus?As snd skambinau del elektros norejau paklausti jeigu susidesim razetes ir jungtukus pakabinsim sviestuvus ar jie veiks ta prasme ar juose ateis elektra?Skambinau kazkokiai fimai kuriuos eika rekomenduoja del elektros instaliaciniu darbu,kaip supratau jie ir isvedziojo musu butuose elektra.atsakymo sulaukiau tokio kad patys elektros prietaisus pajungt ar vargu galesime nes reikia dar kazkokiu papildomu darbu.Ir man atsake taip kad kol nebus sutvarkyti visi butai ir nebus priduoti klaipedos energijai ir nebus pasirasytos sutartys su klaipedos energija paparastos elektros butuose neturesime.nzn kazkokia kose gavosi.Gal jus ka nors zinote apie tai kada turesime galimybe isikelti?
Tos firmos vyriskis sake kad gyventojai darydami pakabinamas lubas nukirto ar kaip kitaip pazeide elektros laidus, uz situos atsitikimus jie neatsako ir jau niekuo padeti nebegali paciu reikalas kad paskui elektros lizdai neveikia:( Vienas zmogus vadryjo musu namo minusus: visi vamzdynai yra paslepti jiems pratrukus gedimus salinti labai sudetinga o dabar dar vienas islindo tai visiskai paslepta ir elektros instaliacija.netgi nuotraukos kurias dareme kai laidai dar matesi nepades nustatyti tiklios ju isvedziojimo vietos.Tai net neisivaizduoju kaip pvz reiks pakabinti virtuves spinteles?O gal eika turi laidu isvedziojimo schemas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonaqua: 09 birželio 2008 - 19:49
o mes kai isigijom butuka jau viskas buvo isvedziota... laidai yra kur yra, o kur jie tiksliai pravesti ir paslepti, neaisku... irgi butu gerai tureti schema...

o as turiu klausima, gal ir kvailoka, bet kai nesusidurus tai ir klausiu smile.gif tarp kambariu labai stora siena ir tas tarpas kur turi buti durys visai neuztvarkytas... ar pirma reiketu duris uzsakineti, istatyti ir tada paslepti plytas ar pirma reik plytas slept o jau tik tada duris uzsakineti smile.gif kaip jus darot? gipskartoni dedat, tinkuojat?
Atsakyti
O tu patikek laidai neina pakrasciais pagal kampus, jie visus israizgyti ir ant sienu ir ant grindu:( pas mus yra ta stora siena tai mes tas plytas uztinkavom ir nuspakliavom paskui dazysim ten duru nedesim nes man ir taip vietos maza dar griozdiskos durys su tokia stora stakta man kazkaip nelabai:( tai as sugalvojau daryti lengvas stumdomas duris, nzn kaip atrodys bet manau normaliai.o vonioj duru tarpa kur matosi plytos taip ir palikom desim stakta iskart ant ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonaqua: 10 birželio 2008 - 08:30
QUOTE(Bonaqua @ 2008 06 10, 10:29)
O tu patikek laidai neina pakrasciais pagal kampus, jie visus israizgyti ir ant sienu ir ant grindu:( pas mus yra ta stora siena tai mes tas plytas uztinkavom ir nuspakliavom paskui dazysim ten duru nedesim nes man ir taip vietos maza dar griozdiskos durys su tokia stora stakta man kazkaip nelabai:( tai as sugalvojau daryti lengvas stumdomas duris, nzn kaip atrodys bet manau normaliai.o vonioj duru tarpa kur matosi plytos taip ir palikom desim stakta iskart ant ju.

niu jo, mes irgi girdejom kad tik rugsejo gale galima bus pajungti elektrines orkaites ir kaitlentes. biski be rysio kad viska susitvarkysim ir dar negalesim gyvent verysad.gif nes jau laaaaaaaaaaaabai norim ten kuo greiciau keltis. beje sake lygtais namas sedo, pas mus vienoj sienoj truputi matos trukis. beje, ka jus galvojat su sienom daryt? dazysit ar tapetus klijuosit? o gal dar ka nors mandresnio? smile.gif
Atsakyti
Elektrines kaitlentes ir orkaites galesim pajungti kai name bus pajungta trifaze elktra o tai atsitiks man sake spalio men kai bus pasirasyta sutartis su klaipedos energija.O sienas mes istapetavom su dazomais tapetais ir dazysim.Nes jei dabar sienos trukineja tai kas bus toliau:( Tai del trifazes elektros dzin kaip nors, bet ar sviestuvai ir razetes veikia dabar?Mane domina tai labiausiai nes mes uz poros savaiciu planuotume kraustytis.O apdailos mandrumu mes neieskome butas skirtas mums gyventi o ne parodai.Svarbiausia tvarkingai viska pasidaryti investuojant kuo maziau pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonaqua: 10 birželio 2008 - 09:22
QUOTE(Bonaqua @ 2008 06 10, 11:21)
Elektrines kaitlentes ir orkaites galesim pajungti kai name bus pajungta trifaze elktra o tai atsitiks man sake spalio men kai bus pasirasyta sutartis su klaipedos energija.O sienas mes istapetavom su dazomais tapetais ir dazysim.Nes jei dabar sienos trukineja tai kas bus toliau:( Tai del trifazes elektros dzin kaip nors, bet ar sviestuvai ir razetes veikia dabar?Mane domina tai labiausiai nes mes uz poros savaiciu planuotume kraustytis.O apdailos mandrumu mes neieskome butas skirtas mums gyventi o ne parodai.Svarbiausia tvarkingai viska pasidaryti investuojant kuo maziau pinigu.

as ir neturejau omeny kad kuo mandriau pasidaryti ir tuo labiau rodyti kam nors smile.gif as turejau omeny kad dabar yra pilna visokiu naujoviu tai galvojau gal yra dar kokiu budu smile.gif o rozetes taigi veikia, juk remonta tai darotes, tai reikia gi elektros smile.gif o kaip del sviestuvu as nezinau nieko
Atsakyti
Veikia tik viena razete kuria pajunge elektrikai kuriuos rekomendavo eika si razete yra statybine. o jei sudesim jungtukus i kitas jos neveiks nes reikia jas kazkaip pajungti nzn eisim mes i pacia eika ir paklausim kas ten su jom yra o tas Mindaugas kokybes atstovas kazkoks keistas man jau ausyse skamba zodis padarysim patvarkysim bet taip nieko ir nedaro.....
Atsakyti
QUOTE(Bonaqua @ 2008 06 10, 12:16)
Veikia tik viena razete kuria pajunge elektrikai kuriuos rekomendavo eika si razete yra statybine. o jei sudesim jungtukus i kitas jos neveiks nes reikia jas kazkaip pajungti nzn eisim mes i pacia eika ir paklausim kas ten su jom yra o tas Mindaugas kokybes atstovas kazkoks keistas man jau ausyse skamba zodis padarysim patvarkysim bet taip nieko ir nedaro.....

mes irgi ilgai skmabinejom, beje tas Mindaugas kiek zinau pats tame namuke gyvens smile.gif
Atsakyti