mes irgi paprastai norim daryt, svarbu patogu butu
sienas dazysim
Nzn mane jau nervoja jei negalesim ten isikelti del kazkokios elektros.O kas ten gyvens man vienodai sviecia svarbu kad tvarkingi zmones butu, kazkaip nesinori kad kiaules aplink gyventu kad ir dabar lipu laiptais o ten laiptinej priskrepliota slykstu ziureti, juk mes patys ten gyvensim naudosimes liftu laiptine galu gale aplinka ir jeigu zmones to nesupras kad niekas neateis nesudes isdauzytu laiptines langu, isterliotu sienu niekas nevalys, nedazys ir t.t tai to naujo namo grozis dings per keleta menesiu.
QUOTE(Bonaqua @ 2008 06 10, 12:36)
Nzn mane jau nervoja jei negalesim ten isikelti del kazkokios elektros.O kas ten gyvens man vienodai sviecia svarbu kad tvarkingi zmones butu, kazkaip nesinori kad kiaules aplink gyventu kad ir dabar lipu laiptais o ten laiptinej priskrepliota slykstu ziureti, juk mes patys ten gyvensim naudosimes liftu laiptine galu gale aplinka ir jeigu zmones to nesupras kad niekas neateis nesudes isdauzytu laiptines langu, isterliotu sienu niekas nevalys, nedazys ir t.t tai to naujo namo grozis dings per keleta menesiu.
as taip galvoju akd ten skreplioja statybininkai, jiems juk dzin, ne jie ten gyvens
speju cia daugiau statybininku kultura laiptinej matosi... kol kas nera isikelusiu gyventi
o jau po to, tai pritariu, tvarka butina - reiks kokius laiptines valymo grafikelius darytis
Gali buti,bet kai laiptinej daug gyventoju visada atiras zmoniu kuriems vienodai rodo kas vyksta ten anapus buto duru:(
QUOTE(juzzzte @ 2008 06 10, 12:52)
speju cia daugiau statybininku kultura laiptinej matosi... kol kas nera isikelusiu gyventi
o jau po to, tai pritariu, tvarka butina - reiks kokius laiptines valymo grafikelius darytis 
tai aisku, vienam aukste 5 butai tai manau jei karta per meensi valyt tai tik kas 5 menesius raiktu valyt, negi sunku?
Papildyta:
QUOTE(pupito @ 2008 06 10, 12:55)
tai aisku, vienam aukste 5 butai tai manau jei karta per meensi valyt tai tik kas 5 menesius raiktu valyt, negi sunku?
megstu tvarka...
niu taip, cia jau irgi priklauso kokie kaimynai bus, ech, reikejo va mums visoms vienam korpuse ir vienam aukste pirktis, tai butu tvarka
aisku kad nesunku o jei tavo aikstelej gyvens kokia fyfa kuriai visiskai dzin tas laiptines valymas,dazniausia labai pasikele ir primetantys aukstuomene ir yra patys netvarkingiausi:P
QUOTE(Bonaqua @ 2008 06 10, 12:58)
aisku kad nesunku o jei tavo aikstelej gyvens kokia fyfa kuriai visiskai dzin tas laiptines valymas,dazniausia labai pasikele ir primetantys aukstuomene ir yra patys netvarkingiausi:P
cia tai teisybe, ai bet man nesunku, as tada dazniau galeciau valyt, juk patiems ten vaiksciot reikes ir tikrai valysiu, o fifos tegu ir sedi. aisku abydna, bet ka padarysi... visokiu yra zmoniu, tikiuos kad musu aikstelej nebus jokiu fifu
Gal ir tavo tiesa nzn
Taigi taip snd suzinojom kad nei trifazes nei paprastos elektros nebus butuose iki spalio men kol nebus priduotas namas elektros tinklams.Vienu zodziu sia savaite pasirasom notarine sutarti eika pasiima musu pinigus mes sekmingai nuomojames mokam paskola ir 6men ten gyvent negalesim.nzn kazkoks apsurdas
ko jus visi taip pergyvenat del tos elektros!! galesit naudotis elektra ir su viena faze tik protingai!!! neprisideglioti lempu visur ir viskas bus gerai, tik reikes su virykle pakenteti, nes jai reikalinga atskira faze nes daug vartoja elektros. kai jau ruosites keltis pasikviesit elektrika perkumutuos ant vienos fazes butiniausius taskus tokius kaip vonia, kambario lempos ir keleta rozeciu ir viskas. o kai bus name jau pajungta nebestatybine elektra tada perkumutuos toje elektros skydineje ant trifazio.