Įkraunama...
Įkraunama...

Eikos namuko kaimynai Baltijos pr. Klaipėda

QUOTE(Dilara @ 2007 04 26, 21:20)
Nu jo, dar anksti, taciau ateityje galesime susikurti atskira foruma visai kitame saite. Paskui to forumo adresa iskabinesime pastatyto namo laiptinese ir taip daugiau kaimyneliu susivyliosime i bendra kruva. Taciau ta forumuka susikursime po kokiu tik poros metuku  cool.gif  Cia pateikiau tik kaip ideja  smile.gif
Giedre, o tu gal kartais ne klaipediete?

niu taip, paskui butinai taip ir padarysim smile.gif o as tai klaipediete, grynu gryniausia, cia gimus ir cia augus smile.gif buvau metams i Vilniu nuklydus bet grizau smile.gif o kodel klausi? smile.gif o tu is kur? mes tai abu gryni klaipedieciai, nors kaip cia pasakius, tetis mano is Utenos o mama is Skuodo rajono thumbup.gif
Atsakyti
Matai, kai cia atsikraustem i Klaipeda, tai daugelis nauju pazistamu nera tikri klaipedieciai smile.gif Tik vienas kitas yra tikras vietinis. As pati esu is Palangos, o vyras - is Vilniaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 04 29, 12:25)
Matai, kai cia atsikraustem i Klaipeda, tai daugelis nauju pazistamu nera tikri klaipedieciai smile.gif Tik vienas kitas yra tikras vietinis. As pati esu is Palangos, o vyras - is Vilniaus  ax.gif

niu mes tai abu klaipedieciai smile.gif manau jus irgi jau tokie esat jei nusprendet cia gyvent smile.gif 4u.gif ka viekiar si ilga savaitgali? mes dvi dienas su dviraciais vazinejom o dabar tai ilsimes, nes noris ir poilsio smile.gif o ka jus darbuojates jei nepaslaptis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai mes tai sestadieni sventem mano mamos gimtadieni HBH drinks_cheers.gif , o kai vakar vaikui temperatura pakilo, sloguoja ir kosti, tai namuose sedim ir tvarkomes. I lauka neisi, dar blogiau vaikui bus verysad.gif
Atsakyti
matai, kai yra vaikas tada jau viskas kitaip, aisku kad svarbiausia vaikelio sveikatele, o namuos pabut irgi nera blogai wink.gif
Atsakyti
Vaikas jau miega, tai su vyru filmuka paziuresim prie teliko prijunge kompa smile.gif Turi cia vyras pilna ju prisisiuntes.
Atsakyti
na va kaip gerai ir ramiai thumbup.gif o mes tai va katik grizom namo, ilgas buvo savaitgalis thumbup.gif bet pavargau daugiau negu pailsejau smile.gif su dviraciais Smiltynej dvi dienos, siandien ismaisyta visa Neringa, o kur dar visi sopingai ir t.t. ir pan. doh.gif na bet gerai, o ryt va jau vel i darbeli g.gif smile.gif
Atsakyti
o jus matet kad jau stovi kranas kur musu namuka stato? thumbup.gif
Atsakyti
Jo, maciau kai kitas kranas ji state praeita savaite. Gaila, si savaitgali nebuvau nuvariusi paziureti, kokia ten situacija su namuko statybu eiga. Gal jau kazkiek muryt pradejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 05 03, 23:44)
Jo, maciau kai kitas kranas ji state praeita savaite. Gaila, si savaitgali nebuvau nuvariusi paziureti, kokia ten situacija su namuko statybu eiga. Gal jau kazkiek muryt pradejo?  g.gif

niu mes zinok irgi nebuvom si savaitgali, bet reix palekt kokia diena smile.gif kaip siaip sekas? kaip nuotaikeles kad ryt i darba? doh.gif
Atsakyti
Matai, pas mane darbas toks, kad as keturias dienas dirbu ir keturios laisvos, tai rytoj ispuola nedarbo diena, bet kad mano vyras ryt dirbs iki 14val. Tai tokia ir nauda is to laisvadienio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 05 04, 23:28)
Matai, pas mane darbas toks, kad as keturias dienas dirbu ir keturios laisvos, tai rytoj ispuola nedarbo diena, bet kad mano vyras ryt dirbs iki 14val. Tai tokia ir nauda is to laisvadienio  doh.gif

o ka tu dirbi jei nepaslaptis? smile.gif
Atsakyti