Įkraunama...
Įkraunama...

Eikos namuko kaimynai Baltijos pr. Klaipėda

Kokia cia paslaptis biggrin.gif As dirbu laboratorijoje. Tiriu gaminamu PET granuliu kokybe ivairiose gamybos stadijose, israsineju kokybes sertifikatus, pagal kuriuos nustatomos atitinkamos granuliu kainos. O ka tu veikineji Klaipedoje?
Atsakyti
[quote=pupito,2007 05 05, 16:34]
o ka tu dirbi jei nepaslaptis? smile.gif
[/quo

oba, o cia kartais ne Indoramoj? as ten dirbau kuri laika pries pora metu smile.gif as tai destytojauju, destau anglu kalba smile.gif
Atsakyti
Taip, Indoramoj biggrin.gif Geras, o kuom tu ten dirbai?
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 05 07, 23:14)
Taip, Indoramoj  biggrin.gif  Geras, o kuom tu ten dirbai?

mane prieme kaip verteja o paskui patapau administratores asistente smile.gif ir tada jau krove visokius darbus ant manes, o algos labai kelt nenorejo, tai as susiradau kur geriau ir isbegau is ten smile.gif o tu kiek laiko ten jau dirbi? as taid irbau kai ju ofisas tebebuvo Nemuno gatvej. musu dar nedaug tada buvo, buvom tik 4 lietuviai ir tiek pat indu. o tai gal mes pazistamos? ar cia tavo tikras vardas Dilara? thumbup.gif
Atsakyti
Tai tu cia anksciau atvarei. As tai jau vieneri metai kaip dirbu. Mano tikrasis vardas yra Aurelija. Gal netycia dar atsimeni tokia Asta?
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 05 10, 07:20)
Tai tu cia anksciau atvarei. As tai jau vieneri metai kaip dirbu. Mano tikrasis vardas yra Aurelija. Gal netycia dar atsimeni tokia Asta?

nea, vat Astos neatsimenu lygtais. atsiemnu Vaida, Sigita, Danguole. ar jos tebedirba?
Atsakyti
Tai visa si trijule tebedirba personalo skyriuje smile.gif Asta man yra tiesiogine vadove. Tiesa, gal netycia sia savaite buvai nuvariusi prie musu namuko statybu? Gal kokiu fotkiu turi?
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 05 10, 21:22)
Tai visa si trijule tebedirba personalo skyriuje  smile.gif Asta man yra tiesiogine vadove. Tiesa, gal netycia sia savaite buvai nuvariusi prie musu namuko statybu? Gal kokiu fotkiu turi?

niu ir kaip tau ta trijule? man tai danguole nepatiko. nesutariau as su ja kazkaip, o tos kitos dvi tai fianos labai, tik jos pradejo dirbt kai as jau iseidinejau is ten smile.gif o prie namuko buvom vakar, kyla po truputi, bet tik fotkiu neturiu sad.gif blush2.gif bet jau kyla kyla musu trobele smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Matai, as visai kitame skyriuje dirbu, tai nelabai ir susitinku su jomis, nei ju paciu labai gerai pazistu blush2.gif Dziugu, kad namukas nestovi vietoje, o intensyviai stiebiasi i virsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 05 11, 19:25)
Matai, as visai kitame skyriuje dirbu, tai nelabai ir susitinku su jomis, nei ju paciu labai gerai pazistu  blush2.gif Dziugu, kad namukas nestovi vietoje, o intensyviai stiebiasi i virsu  biggrin.gif

aha, labai malonu matyt kaip auga namukas, o antra ir trecia auksta greit ir pamatysim smile.gif tik gaila kad nebus galima ten ieit paziuret schmoll.gif
Atsakyti
Siandien buvau nuvaziavusi, tai ziuru, jau du kranai pastatyti. Va dabar tai dar labiau turetu padideti darbu apsukos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 05 14, 00:33)
Siandien buvau nuvaziavusi, tai ziuru, jau du kranai pastatyti. Va dabar tai dar labiau turetu padideti darbu apsukos  biggrin.gif

aga, man atrodo bus grazu ziuret kaip prqades kilt namukas, beto musu butukai antram ir treciam aukste tai greit iki ten pastatys, ech kaip noretumem mes tada ten viska apziuret, bet deja tex laukt tikriausiai kol visa pastatys mirksiukas.gif
Atsakyti