Kokia cia paslaptis
As dirbu laboratorijoje. Tiriu gaminamu PET granuliu kokybe ivairiose gamybos stadijose, israsineju kokybes sertifikatus, pagal kuriuos nustatomos atitinkamos granuliu kainos. O ka tu veikineji Klaipedoje?
[quote=pupito,2007 05 05, 16:34]
o ka tu dirbi jei nepaslaptis?
[/quo
oba, o cia kartais ne Indoramoj? as ten dirbau kuri laika pries pora metu
as tai destytojauju, destau anglu kalba
o ka tu dirbi jei nepaslaptis?
[/quo
oba, o cia kartais ne Indoramoj? as ten dirbau kuri laika pries pora metu
Taip, Indoramoj
Geras, o kuom tu ten dirbai?
QUOTE(Dilara @ 2007 05 07, 23:14)
mane prieme kaip verteja o paskui patapau administratores asistente
Tai tu cia anksciau atvarei. As tai jau vieneri metai kaip dirbu. Mano tikrasis vardas yra Aurelija. Gal netycia dar atsimeni tokia Asta?
QUOTE(Dilara @ 2007 05 10, 07:20)
Tai tu cia anksciau atvarei. As tai jau vieneri metai kaip dirbu. Mano tikrasis vardas yra Aurelija. Gal netycia dar atsimeni tokia Asta?
nea, vat Astos neatsimenu lygtais. atsiemnu Vaida, Sigita, Danguole. ar jos tebedirba?
Tai visa si trijule tebedirba personalo skyriuje
Asta man yra tiesiogine vadove. Tiesa, gal netycia sia savaite buvai nuvariusi prie musu namuko statybu? Gal kokiu fotkiu turi?
QUOTE(Dilara @ 2007 05 10, 21:22)
Tai visa si trijule tebedirba personalo skyriuje
Asta man yra tiesiogine vadove. Tiesa, gal netycia sia savaite buvai nuvariusi prie musu namuko statybu? Gal kokiu fotkiu turi?
niu ir kaip tau ta trijule? man tai danguole nepatiko. nesutariau as su ja kazkaip, o tos kitos dvi tai fianos labai, tik jos pradejo dirbt kai as jau iseidinejau is ten
Matai, as visai kitame skyriuje dirbu, tai nelabai ir susitinku su jomis, nei ju paciu labai gerai pazistu
Dziugu, kad namukas nestovi vietoje, o intensyviai stiebiasi i virsu
QUOTE(Dilara @ 2007 05 11, 19:25)
Matai, as visai kitame skyriuje dirbu, tai nelabai ir susitinku su jomis, nei ju paciu labai gerai pazistu
Dziugu, kad namukas nestovi vietoje, o intensyviai stiebiasi i virsu 
aha, labai malonu matyt kaip auga namukas, o antra ir trecia auksta greit ir pamatysim
Siandien buvau nuvaziavusi, tai ziuru, jau du kranai pastatyti. Va dabar tai dar labiau turetu padideti darbu apsukos
QUOTE(Dilara @ 2007 05 14, 00:33)
Siandien buvau nuvaziavusi, tai ziuru, jau du kranai pastatyti. Va dabar tai dar labiau turetu padideti darbu apsukos 
aga, man atrodo bus grazu ziuret kaip prqades kilt namukas, beto musu butukai antram ir treciam aukste tai greit iki ten pastatys, ech kaip noretumem mes tada ten viska apziuret, bet deja tex laukt tikriausiai kol visa pastatys