as nezinau ar jau aks nors gyvena namuke, nemaciau bent jau, bet mes patys planuojam jau gal si savatgali arba kita savaite kraustytis
QUOTE(pupito @ 2008 07 11, 13:06)
draugiski cia visi, tiesiog laaaaaaaaaaaabai uzsieme savo butukais
as nezinau ar jau aks nors gyvena namuke, nemaciau bent jau, bet mes patys planuojam jau gal si savatgali arba kita savaite kraustytis
mes is B korpuso
Supratau
O mes tik kita savaite bandysim gauti paskola, ir jei gaunam, tai galeisim irgi tvarkytis
[quote=axa,2008 07 11, 10:46]
parketas ir parketlentės - ne tas pats.
supratau kad buvo klausimas apie parketą , t.y. mažas atskiras lentutes.
uj, o as supratau, kad apie parketlentes, sorriux, tebunie mano komentaras tiems, kas dar neapsisprende, kokia grindu danga pasirinkti. Tai su parketlentem viskas gana paprasta ir greita, tik kaina siek tiek kandziojas...
parketas ir parketlentės - ne tas pats.
supratau kad buvo klausimas apie parketą , t.y. mažas atskiras lentutes.
QUOTE(pupito @ 2008 07 11, 14:15)
tai taip ir reikia, po truputi po truputi ir isivaziuosit i darbus
smagu kad dar vienas zmogeliukas prisijunge prie musu!!!!

Jei cia apie mane, tai dar neprisijungiau
Kita savaite bus aisku...
oj nemiegosiu si savaitgali
QUOTE(Agniuke* @ 2008 07 11, 15:51)
Jei cia apie mane, tai dar neprisijungiau
apie tave apie tave
QUOTE(pupito @ 2008 07 11, 14:58)
Tikekimes.. nes man taaaaaaaaaip patiko tas rajonas, ir tas namas, ir butas...
nu zodziu,viskas ciki
Gal kas nors turit 43 kvadratu butuka?
Gal skaiciavot kiek turetu iseiti remontas su baldais?
Gal skaiciavot kiek turetu iseiti remontas su baldais?
As turiu 43 kv butuka, langai ziuri i baltijos prospekta ir vonioj langas
Gal toki pat turit? Kiek apdailai? sunkus klausimas... priklauso nuo to kokias medziagas naudosit, kiek patys darysites, kiek samdysit. Mes dejomes gipskartonio lubas, vat buvo islaidos, jeigu nedetumet, tuomet sutaupytumet bent 2000 tikrai. Na pasigalvoti reikia. As ketinu susikaiciuoti viska, bet tai bus po remontu... tad pasakyti konkreciai negaliu.
QUOTE(Nate @ 2008 07 11, 15:07)
As turiu 43 kv butuka, langai ziuri i baltijos prospekta ir vonioj langas
Gal toki pat turit? Kiek apdailai? sunkus klausimas... priklauso nuo to kokias medziagas naudosit, kiek patys darysites, kiek samdysit. Mes dejomes gipskartonio lubas, vat buvo islaidos, jeigu nedetumet, tuomet sutaupytumet bent 2000 tikrai. Na pasigalvoti reikia. As ketinu susikaiciuoti viska, bet tai bus po remontu... tad pasakyti konkreciai negaliu.
Butent toki ir ziurime
as taip tik klausiu, aisku cia priklauso viskas ka pasirinksi, tiesiog idomu kas su kiek "prasisuka"