Įkraunama...
Įkraunama...

Eikos namuko kaimynai Baltijos pr. Klaipėda

QUOTE(Nate @ 2008 07 11, 15:26)
kolkas prasisukom su 15 berods, bet dar reik baldu ir smulkmenu...brangiausiai grindys kainavo 3300 ir be abejo vonioj turbut didzioji dalis pinigu...

vonia ir virtuve turbut daugiausia pinigeliu traukia...

jei viskas gerai bus, tai as neisivaizduoju kaip tas remontas vyks, neturiu as fantazijos doh.gif
Atsakyti
Viskas zinok ateina savaime, kai nueisi i buta pati pamatysi, kokiu spalvu norisi, kokios plyteles ir koks baldu isdestymas patinka. Juolab tokiam kaip mano butukas, nieko labai daug neprifantazuosi, svarbiausia praplesti erdve vizualiai, tad nesirinkti tamsiu spalvu, nors cia yra kiekvieno zmogaus skonio reikalas. O Lietuvoj visiskai nera pasirinkimo, nei plyteliu, nei sienu dangos, idomesni varinatai yra pakankamai brangus ir nelabai praktiski. Man labai padejo zurnalai, nes nesugebu isivaizduoti vaizdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nate @ 2008 07 11, 15:44)
Viskas zinok ateina savaime, kai nueisi i buta pati pamatysi, kokiu spalvu norisi, kokios plyteles ir koks baldu isdestymas patinka. Juolab tokiam kaip mano butukas, nieko labai daug neprifantazuosi, svarbiausia praplesti erdve vizualiai, tad nesirinkti tamsiu spalvu, nors cia yra kiekvieno zmogaus skonio reikalas. O Lietuvoj visiskai  nera pasirinkimo, nei plyteliu, nei sienu dangos, idomesni varinatai yra pakankamai brangus ir nelabai praktiski. Man labai padejo zurnalai, nes nesugebu isivaizduoti vaizdo smile.gif

visi man taip sako doh.gif o as noriu juodai balto salono ir juodos virtuves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 07 11, 16:37)
visi man taip sako  doh.gif  o as noriu juodai balto salono ir juodos virtuves  blush2.gif

O as pasidariau tamsiai ruda virtuve su baltais stalvirsiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nate @ 2008 07 11, 16:45)
O as pasidariau tamsiai ruda virtuve su baltais stalvirsiais smile.gif

ir ne per tamsu ?
o salonas kokios sp.bus? ax.gif
Atsakyti
dar neatveze virtuvinio, bet man labai norejosi tamsaus. O svetaine tokia kapucino spalvos, klijavom silkiniais tapetais (http://www.zambaitiparati.it/), tokia reljefine gavosi, siaip lyg ir nesumazejo erdve, savatgali dedam parketlentes, ada matysis pilnesnis vaizdas smile.gif
Atsakyti
As tai labai noreciau tokiu tapetu:
http://www.iris.lt/p.../...2.jpg

na kazka panasaus, kad nebutu per daug tamsu, bet kad ir nebutu vien balta.. noreciau juodu baldu, kazka su baltu... bet va idomu kaip atrodytu visa tai mazoj erdvej g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 11 liepos 2008 - 16:33
Niu labai grazus pasirinkimas. Cia siaip sviesus tapetai smile.gif tikrai tau nepatamses kambarys smile.gif
Na, ar jau issiaiakinai, ar tapsi kaimyne?
Atsakyti
Sveiki, Kreipiuosi i C korpusa. pas mus vakar po liuties (o gal ji cia nieko deta) miegamajame pradejo drekti po palange siena. po tapetais grynas vanduo. gal kazka istiko toks pat likimas?
Atsakyti
pas mus tai ne bute bet laiptinej antram aukste prie lango pelke didziule. cia B korpuse. tik pamirsom vakar pasakyt Mindaugui, bet tegu tvarko, o jus irgi butinai jam praneskit, tegu iskart sutvarko. 4u.gif
Atsakyti
na jeigu cia taip atsitiko po tokio menko lietaus, tai kas bus po liuciu rudeni? Siaip 80 proc cia langu statytoju brokas...
Atsakyti
QUOTE(Nate @ 2008 07 14, 11:19)
Niu labai grazus pasirinkimas. Cia siaip sviesus tapetai smile.gif tikrai tau nepatamses kambarys smile.gif
Na, ar jau issiaiakinai, ar tapsi kaimyne?

Dar nea.. tik rytoj vaziuoja vyras sneketi i Kauna... viska issiaiskins, jei viskas ok, tai turbut tik kita sav vaziuos su dokumentais.. db labai laukiu rytojaus blush2.gif
Atsakyti