Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada dėjot vaikučiui vilnones kojinytes?

Mažiukas gimė vasarą, tai moviau kokią savaitę ax.gif
Atsakyti
o as ilgai moviau, gal iki 3men g.gif , ir dabar uzmanu kai einam i lauka miegoti smile.gif
Atsakyti
mazei pusmeti - tebemaunu
salta kazkaip namuose, o ir man paciai kojom visad salti, kisu visur, kad tik susilt smile.gif
Atsakyti
o jus vilnones kojinytes maunat su kokiu tikslu? g.gif
ar kad kojytei buti silta, (ant sliaustinuku ar pedkelniu.)
ar kad kojyte masazuotu (ant nuogos kojites)

mes ant nuogos kojytes muvejom pirma menesi, o dabar uzmaunu kai einame laukan. thumbup.gif
Atsakyti
mano gime geguzes pab. tai buvo silta, moviau pirma menesi ant nuogu peduciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Movėm kojinytes tik apie porą savaičių, nes buvo šilta, kai gimė, vėliau užteko paprastų. Dabar maunu, kai einam į lauką, po batukais, o namie irgi su paprastom 4u.gif
Atsakyti
O aš vilnonių kojinių nedėjau visai blush2.gif
Kelis kartus pirmomis dienomis uždėjau ir viskas... Aš pati jų nemėgstu, tai ir vaikučiui nedėjau. Išgyveno visą žiemą nesirgusi ir be jų tongue.gif
Atsakyti
vilnones kojines ant nuogo paduko dejau tik pirmas 4dienas kol grizom namo,po to jau buvo silta ir i namus atejusi gydytoja liepe nedet unsure.gif
Atsakyti
pirmai dukrytei neprisimenu iki kada dedavau.o stai Emutei jau 2men ir visdar su kojinytem.o kiek dar jas nesiosim nz.suprantu kad su jom silta ziema.bet kudikiam dedame jas tam kad masazuotusi padukai.silta jiems ir po kaldryte thumbup.gif
Atsakyti
musiskis gime balandzio 15d. tai koinytes moviau kol oras atsilo ir ant nuogu peduciu po kelnytem smile.gif
Atsakyti
dar mauno ir mausiu iki atsils
Atsakyti
vilnoniu kojinyciu nenumoviau diena nakti kokius 2 men, o dabar uzmaunu nakciai tik po maudyniu
Atsakyti