Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada dėjot vaikučiui vilnones kojinytes?

Nu as tai nebemaunu vilnoniu kojinyciu, siaip visokiausiu turiu siltu kojinyciu...Vilnones moviau iki kol suejo 1 menesiukas smile.gif
Atsakyti
Aš tai dar iki šiol maunu vilnones kojinytes, nors mums jau virš 7 mėn. Nes irgi gimė vasaros gale, paskui ruduo, žiema ir dabar dar nešilta. Močiutė primezgė gražių, tai ir smagu jai jas nešioti thumbup.gif Dabar ypač pamėgo jas nusimauti ir kišt į burnytę doh.gif
Tik niekad nemoviau ant nuogų pėdučių..
Atsakyti
ant nuogu peduciu moviau kazkur 3 men smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigitela: 25 kovo 2009 - 22:20
Mes su B nusprendeme, kad geriau paprastos kojinytes ant koju nei vilnones kur nors salia vaiko lotuliukas.gif Moveme gal koki menesiuka smile.gif
Atsakyti
Mes movėm vilnones kojinytes iki tada,kol pradėjom vaikščiot,nes ant parketo labai slydu lotuliukas.gif
Papildyta:
Kad nenusimautų kojinyčių,buvau nunėrus virveles ir įvėrus thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Noreciau ir as pasisakyti sia tema...As savo visisems vaikams pries gimima buvau numezgusi po pora kojinaiciu is naturalios vilnos(geriau namines,bet ne lamos ar kupranugario).Dejau ant pliku kojiciu,kad kutentu padukus,masazuotu.Mazyliams iki siol dedu kojines po maudiniu,kad nesusaltu...Visa ziema jie buvo su kojinem o i lauka dar dedavau ant sliauztiniu cereviku(batukus).Manau kojines kukuliams o ypac is naturalios vilnos nepakenks... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2009 03 30, 06:44)
Labas rytas!
Noreciau ir as pasisakyti sia tema...As savo visisems vaikams pries gimima buvau numezgusi po pora kojinaiciu is naturalios vilnos(geriau namines,bet ne lamos ar kupranugario).Dejau ant pliku kojiciu,kad kutentu padukus,masazuotu.Mazyliams iki siol dedu kojines po maudiniu,kad nesusaltu...Visa ziema jie buvo su kojinem o i lauka dar dedavau ant sliauztiniu cereviku(batukus).Manau kojines kukuliams o ypac is naturalios vilnos nepakenks... smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As maunu vilnones dar ir dabar, nors jau 8men, bet ant pliku kojyciu moviau tik kartais ir tai ne visai dienai. g.gif
Atsakyti
Mano mazajai 4,5 men - mes su vilnonem kojinytem nesiskiriam nei diena nei nakti smile.gif
Atsakyti
Jau nuo antro men nebemovem ant plikos kojytes, movem ant pedkelyciu.
Atsakyti
Pirmą savaitę smile.gif
Atsakyti
mums 8 menesiai su puse ir vilnones kojinytes musu drauges kiekviena miela diena biggrin.gif
Atsakyti