Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada dėjot vaikučiui vilnones kojinytes?

Mes nesiojom iki 2 menesiu smile.gif
Atsakyti
Mums jau du menesiai, karts nuo karto ju jau nebesidedam... smile.gif
Atsakyti
Pirmas kadangi buvo gimes vasara tai beveik ir nenesiojome,o dabar dukrytei 3men dar nesiojame ir manau iki pavasario nesiosime.
Atsakyti
Mano panelei jau tuoj 6 mėnesiai ir visada su vilnonėm kojinytėm. Iki pavasario tikrai nesios kiekvieną dieną
Atsakyti
pirmus du menesius nesiojo nuolat, dabar buna arba su medvilninem, arba basom.
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2011 01 20, 01:16)
Mano panelei jau tuoj 6 mėnesiai ir visada su vilnonėm kojinytėm. Iki pavasario tikrai nesios kiekvieną dieną

Mano sūnelis eina 6 mėn, ir vis su vilnonėm kojinėm, tikriausiai ir nešiosim kol atšils.
Atsakyti
Mes tik keletą savaičių dėjom vilnones kojines, nes net gydytojai neberekomendavo per tokius karčius.
Atsakyti
Dukrytei gal apie savaitę, nes buvo karšta vasara, basomis buvo rolleyes.gif O sūnui kolkas dar maunu, bet tik dėl šilumos. Jei dėl to, kad dirgintų padukus, tai mano megztos kojinytės tokios funkcijos neatliktų, nes yra iš minkštos ir nekandančios vilnos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 01 19, 15:41)
Pirmas kadangi buvo gimes vasara tai beveik ir nenesiojome,o dabar dukrytei 3men dar nesiojame ir manau iki pavasario nesiosime.

drinks_cheers.gif Mes ir mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes 3 men jau beveik turim bet dar vis uzmaunu kojnytes , nors jau reciau , bet iki 2 men reguliariai devejom smile.gif
Atsakyti
Mums jau 4men.o mes vis dar devim vilnones kojinytes,manau pakol bus salciai mes jas ir muvesim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maskanyte: 23 sausio 2011 - 00:03
pora men. tai tikrai
Atsakyti