Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada dėjot vaikučiui vilnones kojinytes?

QUOTE(Misaki @ 2011 04 17, 12:00)
nei kart nedejau, nors gime velai rudeni. namuose buvo su paprastom kojinytem, i lauka uzteko silto kombinzono.
o kam tos kojinytes, jei namuose normali temperatura?

Vilnones kojinytes dedamos aisku kad butu silciau kojytei,bet ir kartu jos masazuoja vaikuciui paduka smile.gif
Atsakyti
Jau 6 mėn kaip dedu vilnones kojinytes. Gimė rudens vidury, o ir primegsta mums daug tų kojinaičių, tad reik nešiot biggrin.gif
Dar esu mačius kaip sportininkai vasarą su vilnonėm bėgioja, jos gerai prakaitą sugeria ir neperkaitina kojos thumbup.gif
Atsakyti
Namuose nebededu nuo antro menesio, nes pakankamai silta namuose, o einant i lauka visada uzdedu nes batuku dar neturim ax.gif
Atsakyti
Vis dar su kojinytėm (2 mėn beveik), aš pati mėgstu kai kojom šilta, ir dabar dar su kojinėm namie būnu, nes šaltmirė esu. Manau mergytė tokia pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romaievamatilda: 29 balandžio 2011 - 11:37
As savo mazylei dejau iki 5 men. O dabar lauke labai jau silta, tai man jau kojines vilones nebe prie sirdies. Atrodo labai jau karsta su jom bus...
Atsakyti
Mes gimem balandi tai visa laika dedu kojines, jei dienos labai siltos tada nededu, tik einant miegoti. Mums 4 men ir dar tebenesiojam.
Atsakyti
as dar dedu manajau 1men 20dienu, nors ir vasara bet vos nuimu toj kojytes ir rankytes saltos doh.gif
Atsakyti
kai mum buvo menuo ir lankemes pas gydytoja, tai ji sake kad jau nebereikia kojinaiciu, tai ir nebededam
Atsakyti
Mes irgi jau nebededam. Jei tik i lauka ir žiūrint koks oras
Atsakyti
Dejome 3 savaiteles. Cia matyt dar nuo metu laiko kada gime priklauso
Atsakyti
Sunus gime birzeli, tai kojinytes dejau kokia savaite, nes buvo nezmoniski karsciai.
Atsakyti
dejau iki 3 men, dabar isaugo ka turejom, tai nededu bet planuoju megzt ir nuo rudens vel deti - juk ir silta ir sveika smile.gif
Atsakyti