Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskolos

QUOTE(asara @ 2005 01 05, 18:25)
Kas bijo praziopsot, taigi leiskit jiems patiems nuo saskaitos nusiskaiciuot ir bedu nebus wink.gif

Čia tuo atveju, kai nuo sąskaitos yra ką nuskaičiuoti. Nes mes į skolas ir įlindom grynai dėl nepritekliaus, tikrai piktybiškai tokios kavilystės nebūtume krėtę
Atsakyti
smagu girdėti Smurka, kad viskas labai gerai baigėsi ir kompas tavo, ir nuo baudos atleido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sairina @ 2005 01 05, 14:31)
Džiaugiuosi už tave Smurka, ir už save taip pat biggrin.gif Ruošiamės Hansa banke imti vartimąją paskolą. Paskaičius tavo atveju, jau buvau pradėjus abejoti, ar verta imti, jei ten taip elgiasi. Bet dabar matau, kad viskas tvarkoj, ten irgi žmonės dirba.

o kaip ten elgiasi blink.gif blink.gif ?? ......... viskas pagal sutarti....... mes zinome smurkos istorija ir ja palaikome....... taciau lizingui ji pasirode eiline kliente kuri nesilaike sutarties, va lizingas ir veike pagal sutarti...... smagu, kad jie atleido nuo baudos....... wink.gif ....... gal cia ju toks veikimo metodas..... pagasdina ta bauda ir laukia reakcijos, dauguma pasiurpsta puola moketi skolos su delspinigiais tikedamiesi kad baudos pavyks isvengti....... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . saziningesniems ir pavyksta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ......... kitus i anstolius perduoda........

manau puiku, kad lizingas aklai nesilaiko sutarties del baudos, atsiskaicius jos nebereikalauja.......

tai gal smurka ir i tuos juoduosius skolininku sarasus nebepapulsi?
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Valio kad Smurka viska susitvarke thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Smagu,kad Smurka viską susitvarkė, bet dėl tos Bitės, tai labai jau įdomu yra, nuėjau pas mus į filialą, o ten pasakė,kad patys ir skambinkit, jei jums įdomu, o mes čia negalime pažiūrėti, taip kad iš kur man žinoti, iš kur ta skola, jeigu sumokėjau ir dar visus lapelius nusiuntė faksu į Vilnių ir ten pasakė,kad viskas sumokėta?Ir dar toks variantas buvo,kad Bitė,kai norėjome nutrukti sutartį, mums pasiūlė pusę metų pagalvoti, ar tikrai norėsime tą sutartį nutraukti, pasakė,kad jie ir toliau siųs sąskaitas,bet už jas mokėti nereikės, nebent panorėtume vėl tapti Bitės abonentais, tačiau tokiu atveju reiks nuvykti į Bitės skyrių su dokumentais ir tada tą sutartį vėl pratęs, bet jau tada aišku reiks mokėti, o jeigu neperspėsime,tai praėjus pusei metų paprasčiausiai jie glautinai nutrauks sutartį smile.gif Kas įdomiausia, dar kokius tris kartus perklausiau, ar tikrai nereikės mokėti pinigų, o jie pasakė, kad tikrai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2005 01 08, 12:49)
Smagu,kad Smurka viską susitvarkė, bet dėl tos Bitės, tai labai jau įdomu yra, nuėjau pas mus į filialą, o ten pasakė,kad patys ir skambinkit, jei jums įdomu, o mes čia negalime pažiūrėti, taip kad iš kur man žinoti, iš kur ta skola, jeigu sumokėjau ir dar visus lapelius nusiuntė faksu į Vilnių ir ten pasakė,kad viskas sumokėta?Ir dar toks variantas buvo,kad Bitė,kai norėjome nutrukti sutartį, mums pasiūlė pusę metų pagalvoti, ar tikrai norėsime tą sutartį nutraukti, pasakė,kad jie ir toliau siųs sąskaitas,bet už jas mokėti nereikės, nebent panorėtume vėl tapti Bitės abonentais, tačiau tokiu atveju reiks nuvykti į Bitės skyrių su dokumentais ir tada tą sutartį vėl pratęs, bet jau tada aišku reiks mokėti, o jeigu neperspėsime,tai praėjus pusei metų paprasčiausiai jie glautinai nutrauks sutartį smile.gif Kas įdomiausia, dar kokius tris kartus perklausiau, ar tikrai nereikės mokėti pinigų, o jie pasakė, kad tikrai ne smile.gif

Kur cia taip pasake? BITEJ, ar kazkokiam filiale? Greiciausiai skola ir kabo del tu puses metu, nes jei jau saskaita israsoma, tai ji privalo bti apmoketa...
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2005 01 08, 14:14)
Kur cia taip pasake? BITEJ, ar kazkokiam filiale? Greiciausiai skola ir kabo del tu puses metu, nes jei jau saskaita israsoma, tai ji privalo bti apmoketa...

Aš irgi manau, kad šiaip sau sąskaitų nesiuntinėja. jei neturi galimybės nuvykti į centrinę būstinę, tai kreipkis raštu.

Kita vertus, mobiliojo ryšio operatoriai skolas irgi per antstolius reikalauja. Tad tikrai paskubėk, kol nepagrasino į teismą paduoti.
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2005 01 08, 12:49)

Jeigu išrašoma sąskaita, tai ją reikia apmokėti, kitaip skaitosi kaip skola, nebent išrašoma išankstinio apmokėjimo sąskaita. Tada galimas toks variantas, kad jei naudojiesi paslaugomis išankstinio apmokėjimo sąskaitą apmoki, jei nesinaudoji - neapmoki. Atidžiai pažiūrėk sąskaitą, ir jei neparašyta, kad tai išankstinė sąskaita - vadinasi tokią sąskaitą turėjai apmokėti, ir dabar tau skaitysis skola.
Atsakyti
paprastai sutartys pas mobiliojo rysio operatorius nutraukiamos parasant atitinkamos formos prasyma. viena prasymo kopija yra atiduodama abonentui. bitej turiu ne viena numeri, naudojuosi ju paslaugomis jau 8 metus. teko ir nutraukti, ir laikinai uzblokuoti numerius - zodziu, ko tik neteko daryti. niekada nebuvo jokiu problemu.

taip kad pasiziurek, gal pati kazka ne taip padarei?
Atsakyti
Man tai pasakė Bitės centre, kad nereikės mokėti nieko nuo sutarties nutraukimo, ten parašiau dokumentą, kad nebenoriu būti Bitės abonentu, kurio vienas egzempliorius liko pas juos kitas pas manęs, ir dar po to kai man siuntė pusmečiui tuos lapelius, dar kartą perklausiau Bitės centre,ar tikrai nereikia mokėti, jie pasakė,kad nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2005 01 12, 11:37)
Man tai pasakė Bitės centre, kad nereikės mokėti nieko nuo sutarties nutraukimo, ten parašiau dokumentą, kad nebenoriu būti Bitės abonentu, kurio vienas egzempliorius liko pas juos kitas pas manęs, ir dar po to kai man siuntė pusmečiui tuos lapelius, dar kartą perklausiau Bitės centre,ar tikrai nereikia mokėti, jie pasakė,kad nereikia smile.gif

Tai tu jau išsiaiškinai iš kur ps tave ta skola? Gi paskambink jų infrmacijos telefonu ir iškvosk mad.gif
Atsakyti
Nu kazkodel nestebina, kad su Bite problemos. As jau pusantru metu kariauju ir vis pralosiu. Ai, tiesa laimejau... tiesiog isigijau kita kortele, ir kai Bite sugalvoja uz tariamas "skolas" atjungti telefona, isidedu kita kortele. sad.gif
Atsakyti